Počet zobrazení stránky

neděle 2. února 2014

Co se píše o Hedvíčkovi jinde.

Doporučuji p.t.čtenářské obci i členům Fanklubu Rostislava Hedvíčka postřeh publikovaný jinde (včetně zajímavé diskuze).

Konkrétně na webu Παραγραφος  jenž provozuje pan Pecina.


ÚTERÝ 28. LEDNA 2014


Vnitro se omlouvá

Vzácni a výjimečni jsou dnové, kdy se vám úředník omluví a přizná, že udělal chybu.

Dnes je právě takový den (kdyby se někdo zajímal o podstatu sporu, šlo o tohle neboli o Rosťu Hedvička, marně se rozčilujícího, že o něm a jeho minulosti archiv bývalé Státní bezpečnosti vydal nelichotivé zprávy).


Vybráno z komentářů:

  1. Netušil jsem, že jste měl s Hedvíčkem něco společného a dost mě to překvapilo; k závěru, že je ten člověk magor, jsem dospěl už když se nám někdy v roce 1994/5 vetřel do recesistické mailové konference o Járovi Cimrmanovi (mimochodem, tamtéž přibližně v téže době jsem se naučil brát s velkou rezervou i Jana Čulíka, který se tam také mihnul a zaperlil) a začal tam plkat o komunistech. Nechápu, jak ho někdo soudný mohl brát vážně...
    Honza Jaroš
    Odpovědět
Odpovědi

  1. Hedvíček jezdil s celou rodinou každoročně do Jugoslávie, odkud do ČSSR pašoval embargované integr. obvody pro vývojové podniky MV a MO. V letech 1978-85 se na této činnosti dalo pohádkově vydělat. V květnu 1986 vyjel na 6. a poslední cestu, protože mu hrozilo trestní stíhání za nedovolené podnikání.



  • vetsine emigrantu je suma fuk, co p.Hedvicek cinil v Cesku, [...] kazdy musel nejak spolupracovat s rezimem, jinak by sedel ve vezeni a nedostal by ani cestovni pas ...

    To je pravda, pokud ze sebe dotyčný nezačne dělat zuřivého antikomunistu a vymýšlet si blbosti, jako např. Hedvíček. Nemožnost získat cest. pas popř. i uvěznění při nespolupráci s režimem je značně přehnané. Cest pas zpravidla dostal každý, ale do kap. ciziny i Jugoslávie byla k pasu potřeba ještě tzv. "výjezdní doložka", extra povolení, které každý nedostal. O deviz. příslibu při soukromé cestě ani nemluvě.

    Hedvicek reagoval jako raneny tygr [...] urvana hysterka

    Je to pochopitelné, protože ze sebe před ostatními dělal čs. režimem pronásledovaného, kterému již jako dítěti křivdili a který nemohl ani studovat. Ze svazku StB je náhle patrné, že Hedvíček byl členem SSM, má maturitu na SZŠ, měl protekční prac. zařazení (bezp./pož. technik, nadprůměrný plat v Seliko) a vedlejšák učitele jízd autoškoly Svazarmu.
  • Hedvicek lhal vzdy a vsude. Pravdepodobny motiv: absence formalniho vzdelani, proto jeho nenavist k vysokoskolakum („ynzynyri“). Z nedostatku vzdelani asi plyne i jeho story o pronasledovanem diteti kulaka, kteremu jiz v materske skolce kvuli jeho puvodu odepirali mleko, pak dokonaly znalec anglictiny slovem a pismem nejpozdeji na obecne skole. Zacal to prehanet s placanim se v teple bolsevicke krvi, vesenim celych rodin komunistu i s jejich detmi, tvrzenim, ze komunista nemuze vytvorit umeni, prevazenim mnoha samopalu v kufru auta v Cerne Hore za ozbrojenych nepokoju v Jugoslavii, shazovanim materialni pomoci z amerických C-130 Hercules tamtez a nakonec i tvrzenim, ze ma na jedne noze sest prstu. Posledni vyvratil sam, kdyz si vyfotografoval obe chodidla, jedno zachvaceno zlatym streptokokem. V Seliko vykonaval funkci bezpecnostniho a pozarniho technika, nomenklaturni misto obsazovane po cele republice okresnimi vybory KSC. Antikomunista kazdym coulem.
    1. https://www.blogger.com/profile/15729543536550401985
      Daniela nadsena ze sverjnovani soukromych udaju zverejnila o sobe jen tohle.
      Pecino Vy mazete prispevky stejne jako Hedvicek, ktereho tak nenavidite?
  • Sprosté osobní útoky mažu.
  • Pane Pecino a proč nemažete sprosté příspěvky také na Dvoraně hlouposti, které jste autorem?
  • Skutečně nejste anebo se stydíte se k těm trapnostem přiznat.
  • Kdo je tedy podle Vás jejím autorem, když ne Vy?
  • Na té tzv. "Dvoraně hlouposti" je toho o Hedvíčkovi opravdu požehnaně, ale ani se nezdá, že by to bylo nějak sprosté.
  • Jestli muzu, tak ja si myslim, ze ve Dvorane hlouposti uraduje pomerne vzdelany emigrant, ale mentalne frustrovany, neb tam napadne knuci, jak Hedvajz urazi SLUSNE emigranty...
    Pouziva vyrazivo, byt korektni, ktere mladi lide v Cesku uz nepouzivaji a take slang slova z anglictiny. ..V.Cistice bych hledala u zklamanych emigrantu, v okruhu byvalych obdivovatelu R. Hedvicka..

    1. Hedvíčkovy krokodýlí slzy2. února 2014 15:13
      Hedvíček křivě zostouzel Bosáka (snad proto, že lépe fotografuje než jeho česká múza) že je v USA několikrát stíhaný pedofil a že figuruje na policejní listině. Vše typická lež. Pan Bosák reagoval obratem a zveřejnil Hedvíčkův skutečný policejní záznam. Nač si tedy Hedvíček stěžuje? Bosák stále marně čeká na zveřejnění toho jeho.
      1. Krystlík, redaktor časopisu jehož sponzorem byl Hedvíček, se pochopitelně (a zodpovědně) zajímal pro koho to vlastně pracuje. Z RFE znal spoustu zapálených antikomunistů, kteří se později vybarvili jako komunističtí agenti.
        Od té doby, již přes tři roky, vede Hedvíček neúspěšný dezinformační boj na několika frontách. Pokoušel se tvrdit, že spis není o něm, že se narodil jindy a že v SSM nikdy nebyl. Současně píše, že ve spise o něm není nic špatného, za co by se měl stydět. Členství v SSM přesto dodnes odmítá. Podařilo se mu zdarma angažovat dvě dámy, které se pro něj již 100x rozkrájely a znemožnily, ale marně – členství mu neodpáraly. Pak si Hedvíček „vyrobil“ SSM legitimaci, jejíž ne-autenticita měla potvrdit jeho ne-členství. Všechno marné. Pak na své kritiky napsal spousty dehonestujících článků, natočil videa plná nadávek, zveřejnil jejich údajné nemoci, psychofarmaka která musí užívat a chorobopisy i údajné ošetřující lékaře. Vypsal vysoké odměny na další chorobopisy a jiný intimní kompromitující materiál o svých kriticích. Vybízel druhé, aby je za odměnu napadali, ale všechno naplat. Přes toto všechno úsilí se mu dodnes nepodařilo získat (koupit) jednoho věrohodného svědka, který by mu potvrdil, že v SSM nebyl. Ani svého švagra Jemelku ne. Ten byl sice předsedou moravských svazáků, ale zmohl se jen na to, že prý „neví, jestli Hedva v SSM byl“. Po třech letech sisyfovského se noření do vlastních sraček Hedva dosáhnul jakéhosi Pyrrhova vítězství. Dnes jeho členství v SSM je to poslední co by na něm někomu vadilo.
      Odpovědět

      Odpovědi


      1. Hedvíček „vyrobil“ SSM legitimaci, jejíž ne-autenticita měla potvrdit jeho ne-členství

        Takový důkaz nečlenství vymyslí snad jen nějaký blb ze základní školy.
      2. No vždyť: svou hysterií se Hedviček totálně znemožnil a podle všeho se jeví, že členství v SSM, protekční místo a výjezdy do Jugoslávie není to jediné, co na něj a jeho minulost může vyjít na světlo.
      3. Hedvíček pašoval do ČSSR integrované obvody, na které bylo západní embargo.

        Faktem bylo, ackoliv jsem zadne integrovane obvody nikdy nepasoval (jak o me pise jiny BIS-acky hlupak), ze jsem jeste dlouho pred emigraci, v ranem veku, mel tzv. "Statni zkousky z anglictiny" (aniz bych si sam tehdy uvedomoval, ze i takove "zkousky", stejne jako vsechno ostatni ceske vzdelani a tituly, jsou uplne na hovno). (zvýrazněno ode mne) - viz "Nepredpokladejte!"

        Přestože to s Hedvovou angličtinou ani jeho předzdívkou "Hamršák" vůbec nesouvisí, velké pantata náhle z ničeho nic hloupě tvrdí, že integrované obvody nepašoval. Zajímavé! Spíš bych věřil v pravý opak. Vždyť také úplnou náhodou zmizel z celou rodinou za hranice právě v době, kdy SNB začala tyhle pašeráky zatýkat.
      4. Hedvíček udal pana Krystlíka u Policie ČR za stalking a ta jej vyšetřovala, případ pak odložila. Stalking si samozřejmě Hedvíček vymyslel.
      5. Zejména je u Hedvíčka nápadné, že zdůraznil při žádosti o své estébácké spisy u přerovské služebny, že je nesmí dostat nikdo z jeho rodiny! Pročpak asi?
      6. Hedvíček, coby znalec angličtiny od svého dětského věku, s později z ní složenou státní zkouškou vyslovuje "library" jako "lejbrery".
      7. Hedva tehdy neznal obsah svojí složky a bál se, co všechno na něj praskne.
      8. Hedvíček nemohl v srpnu 2011 říci, co dělal 5x za sebou v Jugoslávii, protože jisté osoby v ČR si to prý nepřejí. Ti lidé tedy nechtějí, aby se okolí dovědělo, jak ještě za ČSSR zbohatli. Zajímavé, protože svými činy a majetkem se pak chlubili veksláci, zelináři, taxikáři a další, kteří z min. režimu tyli. Muselo to být tedy něco ještě dnes zavrženíhodného a také v souvislosti s Jugoslávií. Třeba účinná pomoc bolševickému režimu, na které se značně výdělávalo. Dotyčné osoby by pak dosvědčily, co Hedva za bolševika tropil. V letech 1978-85 umožňovalo pašování intregr. obvodů do ČSSR zisky až přes 1000%.

        Nár. podniky, družstva a různá vývojová pracoviště nárokovaly západní integrované obvody a jiné na čs. trhu nedostupné součástky, které po schválení devizového krytí jejich nákupu ministerstvem, mohly obdržet nejdříve až za tři roky. To bylo pozdě. Mikroprocesory byly navíc embargované a nesměly se vyvážet do zemí RVHP. Jinak řečeno, nemohly, použity v přístrojích, být pak exportovány ani v rámci RVHP, aby se na porušení embarga nepřišlo. Zužovalo to tedy rozsah odběratelů na ministerstvo nár. obrany a vnitra, jejich podniky, vývojová pracoviště a ústavy.  

      1. Hanácká pohádka 

        Urostlý Hanák šmelil, což mu umožňoval reálný socialismus a vztahy, které si vybudoval. Navíc k tomu měl vyšší plat, než měli inženýři, plynoucí z nomenklaturního místa bezpečnostního a požárního technika rezervovaného pro členy KSČ, kteří něco provedli nebo svým intelektem nestačili na svou funkci, a z instruktorství ve Svazarmu. Náklaďák patřící Svazarmu měl k dispozici pro různé fušky, které též něco přinesly. Manželka přispívala do domácí pokladny sice skromným platem z cukrárny, ale i výnosem ze zmrzliny nastavované vodou. Měl peněz, o kterých se běžným smrtelníkům ani nesnilo. Každoročně u Jaderského moře. Uměl v tom chodit, řeklo by se.
        Najednou se začala stahovat smyčka proti jeho druhu šmeliny a Hanák i s rodinou byl nucen se z republiky vzdálit. Ocitl se v úplně neznámém prostředí Rakouska bez známostí, na které byl zvyklý. O jeho fušky nikdo nestál, kšeftovat nebylo s čím, vše bylo k mání, nic nebylo nedostatkové. Bez azylu, který nedostal, nemohl legálně pracovat ani podnikat.
        Rozhodl se pro Kanadu, kde měl příbuznou. Tam zažil další zklamání. Sestřenice neměla na rozdávání, Hanák měl na krku manželku a děti, musel začít něco dělat. S jazykovou vybaveností to nebylo slavné a tak se protloukal, jak se dalo. Co vlastně uměl? Řídit nákladní vozy? To je ale na severoamerickém kontinentu zcela běžné.
        Všechno, co si na Hané vybudoval, bylo pryč – životní úroveň, postavení, vzdávaná mu úcta vyplývající z jeho zámožnosti. Musel si zdůvodnit, proč o to všechno svým útěkem do ciziny před československou justicí přišel, kdo je toho vinen. Našel si viníka: systém panující v ČSSR, komunisty, kteří tam vládli. Potlačil vzpomínky na to, že právě onen systém mu umožnil jeho kriminální činnost, že vlastně byl jeho součástí, v paměti mu zůstalo pouze to, že musel ze země uprchnout, nechtěl-li se ocitnout za mřížemi. Tedy ho ze země vlastně vypudili komunisté a jejich přisluhovači.
        Stal se tedy zavilým antikomunistou. Pro nedostatek svého formálního vzdělání začal nenávidět i všechny české vysokoškoláky. 
        Odpovědět  

      2. "Hanácká pohádka" (viz výše) je realita. Hedvíček nebyl v ČSSR nijak perzekvován, spíše naopak - žil si nad poměry, dnes by se řeklo, že "byl za vodou", "v balíku". Není také emigrant. Republiku totiž neopustil z polit. důvodů ale, utekl narychlo před jistým kriminálem.

        Znal jsem velmi zručného a podnikavého člověka, šikovného mechanika, který měl v BRD oba rodiče a sestru. Jednou jsem se ho zeptal, proč za nimi neodejde, neemigruje, když je vyučený automechanik, má řidičák na autobus, papíry na jeřáb, sváření atd., k tomu zná i perfektně německy. Řekl mi, že tady je "pan NĚKDO", na úrovni, žije si nad poměry, má věci ze Západu ... atd. Venku by byl prý NULA - jeden z mnoha, co nic neznamená.
      3. Hedva by dobrovolně nikdy neemigroval. V jeho tehdejší situaci by za hranice odešel pouze totální idiot.

        Pašování integrovaných obvodů přinášelo bez nějakého zvl. rizika ohromný zisk, k tomu měl Hedvouš krásný plat v Seliko a "vedlejšák" s protekcí (zájezdy Autoturist) ve Svazarmu. Jenže po květnové amnestii 1985 bylo třeba doplnit ve věznicích levnou pracovní sílu a tak se soudruzi z hosp. kriminálky zaměřili na pašeráky, které začali na jaře 1986 zatýkat za nedovolené podnikání. Měli jejich seznamy, protože výkupní bazary své dodavatele evidovaly. Hedvíčka někdo varoval a tak zmizel s celou rodinou.
      4. Hedvicek se chvasta udajnou statnici z anglictiny ...

        Pochybuji, že by před odchodem z ČSSR byl Hedvuša nějak jazykově vybaven a proto také to rozčarování Západem. Na svých videonahrávkách z USA mluví anglicky otřesně a pak tvrdí, že to mluvil někdo jiný. Holt hanácký blb.
      5. Zije si stejne, jako si zil za totality v Kojetine ...

        Zprvu tomu ale tak nebylo. Přišel do Rakouska, neuměl řeč, v důsledku své kolaborace s kom. režimem nedostal polit. azyl a nemohl tedy legálně pracovat třeba jako dělník či řidič. Kanada ho asi také spíš zklamala než-li nadchla. Práce málo, Hedva nic kloudného ani neuměl, bůhví jak se domluvil ...



    DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!
    Policie České republiky se zajímá o IP-adresy osob, které komentují tento blog. Ve vlastním zájmu zde proto nic nepopírejte, nezpochybňujte, neschvalujte, neospravedlňujte, nikoho a nic nehanobte, nepodporujte a nepropagujte, a pokud se přesto rozhodnete komentář přidat, pak se, prosím, ničemu nedivte.

    11 komentářů:

    1. Není vše černobílé. Hedvíček je nenávistný psychopat, který by měl sedět ve vězení/psychiatrické léčebně, ale nesmí se opomíjet i jiné věci.

      Krystlík, Pecina a další, jsou totiž z podobného těsta jako sám Hedvíček. Vždyť také donedávna s ním vyli buď v jedné smečce nebo na stejnou notu.
      Viz např. první příspěvek pod tímto článkem: http://hedvicek.unas.cz/difamacni-koutek-aneb-dichtung-und-wahrheit.htm

      Ale dnes je tu něco jiného. Tomáš Pecina se dnes postavil na úroveň samotného Hedvíčka, tedy lháře. Dne jsem osobně v diskuzi pod Pecinový článkem dal příspěvek, ve v kterém bylo toliko napsáno, aby se čtenáři podívali na stránku hedvicek.unas.cz - aby se dozvěděli více o Hedvíčkovi a také aby se podívali na tento blog - http://dvoranahlouposti.blogspot.cz/. Ten příspěvek tam byl mezi příspěvky 1. února 2014 21:23 a 2. února 2014 14:07. Dnes navečer koukám a příspěvek je vymazán! Neuvěřitelné... V plném kontrastu s tím, že v té samé diskuzi Pecina tvrdí, že maže jen sprosté osobní útoky...

      OdpovědětVymazat
    2. Mně také smazal komentář, ve kterém jsem Hedvu litoval, že je na vozíku a má za uchem nádor. Jak se dozvídám, má ještě za prdelí Korčákovou.

      OdpovědětVymazat
    3. Autorem webu Dvorana hlouposti, který sleduje již týden policie ČR určitě není rektální alpinista, ale Viktor zvaný mlčící péro. Jeho rádoby zajímavé příspěvky jsou směsí zběsilých fotografií, nic neříkajících citátů a trapných videí ovlivněných jeho ztrátou erekce. Obdivu se může dočkat pouze od psychicky narušené Daniely, která čtením příspěvků a braku od nejrůznějších psychopatů ztratila soudnost a působí sama jako psychopat. Rovný rovného si hledá. Při pohledu na zrůdu jménem Tomáš Pecina napadne každého, že mu nezbývá nic jiného, než dřepět u počítače a psát svoje nesmysly. To je ale sebranka :) fuj fuj fuj.

      OdpovědětVymazat
    4. Tomáš Pecina maže příspěvky, nechává jen Ty, které mu hrají do noty. Daniela je stará ochechule, která mu pochlebuje.

      OdpovědětVymazat
    5. Jirka 2. února 2014 12:59

      Prožil jsi tady svých pět minut nenávisti, Jirko - a teď zase utíkej přidávat, pod jiným nickname, obdivné komentáře na Hedvíčkův AGITPROP. Pokud tě vzrušují přísní a svalnatí mládenci v uniformách Policie ČR (jak jsi naznačil ve svém komentáři), doporučuji POLICEJNÍ TÝDENÍK http://policejnitydenik.cz/ anebo BDSM http://www.bdsm.cz/ Ovšem nezapomeň,že samohana (masturbace/sebeprznění) vede k vysychání míchy, celkové slabosti a atrofii varlat.

      OdpovědětVymazat
    6. "Jirka" = Hedvíčkova věrná kámoška a ctitelka PhDr. Blanka H. z Prahy

      OdpovědětVymazat
    7. Tři Američanky přestaly používat toaletní papír.
      A co tedy rodiny těchto tří žen používají na záchodě?
      Látkové ubrousky.
      Flanelové utěrky vždy po použití vloží do speciálního boxu, který je umístěný vedle toalety. Každé dva až tři dny pak krabici vezme a hodí celou do pračky.

      http://www.denik.cz/ze_sveta/nechutne-tri-americanky-prestaly-pouzivat-toaletni-papir-20140203.html

      OdpovědětVymazat
    8. Hedvíček je nenávistný psychopat, který ...

      Zamyslel se již někdo nad příčinami Hedvoušovy chorobné nenávisti a jeho zuřivého antikomunismu?

      OdpovědětVymazat
    9. Odpovědí je "Hanácká pohádka" (viz výše), která je ovšem realitou. Hedvíček by za hranice nikdy neodešel a také není emigrant. V jeho kojetínské situaci by emigroval pouze totální idiot. Republiku také neopustil z polit. důvodů, nýbrž zmizel narychlo před jistým kriminálem.

      OdpovědětVymazat
    10. Hedva si za hranicemi uvědomil, že ačkoliv komunistům a celému režimu ze všech sil pomáhal, byl jimi prakticky vyštván do nejistoty, bezvýznamnosti a bídy. Začal je nenávidět a s nenávistí i dost přehánět.

      Druhá možnost je, že Hedvíčka přes Kanadu do USA poslala jako "uloženku" čs. či sov. rozvědka, možná obě. Soudruzi mohli v začátcích celé rodině i pomáhat. Odkud by jinak měl Hedva podrobné znalosti o tom, jak to chodilo s "upravenci" a proč ten zoufalý strach, aby si jeho složku nepřečetl někdo z rodiny.

      Rozvědky sice většinou najímaly lidi s předpoklady v cílové zemi se někam propracovat, nikoliv niemandy a žvanily jako Hedvíček, ale soudruzi třeba uvažovali do budoucna. Přes tatíka lze přece později zverbovat jeho potomky.

      OdpovědětVymazat
    11. Přes tatíka lze později zverbovat jeho potomky

      Stačí jen pohrozit prozrazením a "Damoklův meč" nad hanáckou rodinou je na světě.

      OdpovědětVymazat

    V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.