Počet zobrazení stránky

neděle 23. října 2016

ROSS HEDVÍČEK MÁ Z OSTUDY KABÁT

  Jako by bylo málo,že na Rostislava "Rosse" Hedvíčka prasklo, že byl aktivní člen komunistického Svazarmu, chodil do kursů pro prominentní oficíry ČSLA (kde se před svou "emigrací" do USA vzdělával v jazyce anglickém) a tak nějak po česku spolupracoval s bolševickým režimem v socialistickém Československu a z emigranta, zuřivého antikomunisty, protičeského "hejtra" se vyklubal odpudivý kolaborant a denunciant, tak nyní vymyslel akci, za niž by se styděl i proslulý hochštapler Harry Jelinek.


FOTO: Rostislav Hedvíček (vlevo) na jazykovém kursu pro důstojníky v dobách ČSSR.


  Co kojetínského barda (a "amerického" penzistu) Hedvíčka k této teatrální akci vedlo? Těžko říct... 
  Já osobně si myslím,že Ross Hedvíček nemůže žít s pomyšlením, že se, po odhalení jeho kolaborací s bolševickým režimem v ČSSR, od něj odvrátilo publikum (a zůstalo jen pár nejvěrnějších, chudých duchem členů jeho sekty, soustředěných na blogu Agitprop) a tak ješitný, po bývalé slávě prahnoucí Rostislav, vymyslel akci "HOŠI DĚKUJEM", kde si v této teatrální frašce zvolil roli jakéhosi neoficiálního posla americké vlády, jejímž jménem předá vybraným veteránům Armády České republiky, pamětní medaile za službu v expedičním sboru v Afghanistánu  :-) 

  Samozřejmě, že nikdo z představitelů města Kojetína se nechtěl této frašky účastnit, neboť Hedvíčkův "věhlas" z Ameriky už dorazil i k nim a je logické, že s takovým člověk si nikdo rozumný nechce zadat, neboť by se stal terčem posměchu. Mnozí možná ještě Hedvíčka pamatují z dob před jeho tzv."emigrací" a moc dobře vědí, co už tenkrát to bylo za figuru a od "kojetínského Čurdy" se proto drží o to ve větší vzdálenosti.

  Ve finále tedy byla angažována katolická církev, která stejně (nebo více) jako Pánaboha na nebesích miluje peníze a "folkový zpěvák" Pepa Nos, s nezaměnitelným mečivým hlasem, který je už dávno za zenitem a jenž se, na pokyn Rosti Hedvíčka rád nechal zbantovat co by "kulturní vložka", aby si připoměl, jaké to je, si opět zamečet na veřejnosti. Rosťa mu dozajista proplatil cestovné a navíc se mohl Pepa Nos dosytosti a zadarmiko najíst v místní hospodě, po skončení "oficialit".

Takže, pokochejte se sami fraškou,jenž se odehrála 7.října 2016 v Kojetíně  :-) 

Afghansti veterani z Kojetina...

Pondělí v 17:29 | Ross Hedvicek |  Clanky osvetove

LINK http://hedvicek.blog.cz/1610/afghansti-veterani-z-kojetina 


A co na to veřejnost? 
Jak zareagovali ti, kteří k tomu mají co říci, anebo také ti,kdož vědí,co je Hedvíček zač.
Diskuze k článku "Hoši děkujem" je opravdu zajímavá.


Hoši, děkujem!


Namátkou vybírám:


Jarda@Bohuslav Pernica
21. 10. 2016, 8:22
"udělila vláda Spojených států amerických"…
To je samozřejmě lež, jste podvodník.
* * *
Ludvik Dedik@Jarda
21. 10. 2016, 8:33
Nebyl tam nikdo z americke ambasady. Medaile rozdaval jmenem USA znamy psychotik Hedvicek a byvaly lampasak CSLA, s kterym Hedvicek studoval VUML nebo Anglictinu, plukovnik Chaloupsky.
http://hedvicek.blog.cz/1411/signum-laudis#komentare 
* * *
JIrka@Bohuslav Pernica
22. 10. 2016, 21:12
Pane Pernica, dovoluji si poznamenat ze Vas koment je "mimo Misu". Nejde o to jak, proc a zac bude nekdo nosit falesne vyznamenani na poctive uniforme. To je osobni vec. Nejde ani o to ze Hedvicek udelil veteranum z Afghanistanu jeho vlastni privatni vyznamenani!!!
Jde o to ze falesne predstavoval Ministerstvo Obrany USA ktere je jedine kdo vyznamenani udeluje, tim celou akci znehodnotil.
Navic jeho napodobenina vyznamenani je priserny padelek coz si muze kazdy overit zde:https://en.wikipedia.org/wiki/Afghanistan_Campaign_Medal
Tim celou akci znehodnotil, a oklamal vsechny pritomne. Poctivy vojak by si takove vyznamenani na uniformu nedal. Doufam ze jste pochopil nemoralnost jednani p. Hedvicka. 
* * *
Russ Kurvicek
21. 10. 2016, 11:05
Tak prý už ne "vláda USA", nýbrž nově "spojenych statu, centrem valecnych veteranu prostrednictvim Rosse Hedvicka":https://www.facebook.com/groups/1420393838221851/
Mno, takže medaile koupené na internetu, 7 dolarů za kus, "certifikát" vykazující grafické neumětelství a amatérismus R. Hedvíčka a teď ještě "centrum válečných veteránů".
Vsadím se, že žádné "centrum válečných veteránů" za tím nestojí, nebo Hedvíček také ojebal nějaké "centrum válečných veteránů". 
* * *
an Novotný
21. 10. 2016, 11:26
Takže suma sumárum, má toto medailové vyznamenání přibližně stejnou hodnotu, jako kdyby se jim na ty uniformy vykadil pták.
No nechtěl bych být v kůži těch vojáků a nést tu ostudu.
Chudáci, takhle naletět, lituji je.

* * *
  • SSgt Cafourek, USAF
    24. 10. 2016, 8:19
    Na FB jsme narazil na diskuzi o zde uvedene akci. Doufam ze tohle neni podvod, protoze pokud ano tak na to prijdu a nahlasim pana Hedvicku na prislusne organy v USA.
    Slouzim u Letectva Spojenych Statu, a opravdu nemam rad kdyz si nekdo dela srandu z military, at uz z ACR nebo US.
    Rad bych se odkazal na USAF AFI36-2803 6.13. Armed Forces Expeditionary Medal (AFEM)
    http://static.e-publishing.af.mil/production/1/af_a1/publication/afi36-2803/afi36-2803.pdf
    Kontaktoval jsem naseho 1st Sergeant aby mi potvrdil jestli byli tito vojaci podvedeni.
    Cele ty okolnosti okolo teto akce byli divne.
    1) Pri udeleni medajle nebyl pritomen zadny clen US Military
    2) Takove akce se nedeji v hospodach
    3) A jeste jsem nevidel aby award predal civilista.
    REPLY
    • Jirka@SSgt Cafourek, USAF
      24. 10. 2016, 9:05
      Under Title 18. U.S. Code, violations can be prosecuted.
      Section 704 prohibits the unauthorized wear, manufacture, or sale of awards and decorations of the United States military, with special provisions increasing the penalty if the award is the Medal of Honor,
      REPLY
  • Jirka
    24. 10. 2016, 8:54
    Strana 24 DoD manual "Afghanistan" (Afghanistan Campaign Medal) ACM.
    d. Foreign Military Personnel. The ACM is not authorized for award to foreign personnel.
    Zkratka, to neni pro cizi vojensky personal. Doufam ze to uz kazdemu doslo, je to podfuk!

FOTO Rostislav "Ross" Hedvíček společně s oklamanými vojáky AČR.

Vyjádření manželky jednoho z podvedených veteránů Armády ČR na Facebooku.
Screenshot v plné velikosti: klikněte si zde






AKTUALIZACE 10.11.2016.

http://paragraphos.pecina.cz/2016/11/stars-and-stripes-v-kojetine.html


ČTVRTEK 10. LISTOPADU 2016


Stars and stripes v Kojetíně

Přehlídka hejlů.
Ve slavnostní, důstojné atmosfeře odehrál se dnes v restauraci Na růžku významný státní akt.

Nebylo to Na růžku, nýbrž v kojetínském podniku Na hrázi u Tondy,avšak v ostatním fakta sedí. Incidentem jsem se výborně bavil, arci nechtěl jsem o něm psát jako první, abych nebyl obviněn z jakýchkoli postranních úmyslů. Nyní ho otevřel Hlídací pes a já tedy využívám příležitosti o věci ve stručnosti poreferovat.

Protagonistou affairy je český emigrant žijící na Floridě Rostislav Hedviček, jehož známe jak z tohoto, tak – notabilněji – ze sousedního blogu. R. Hedviček se poté, co vyšly najevo nelibé skutečnosti ze spisu, vedeného na něj druhdy Státní bezpečností, nestáhl, jak by se dalo očekávat, do vnitřního oboru, ale dal svým aktivitám nový, vpravdě jelínkovský rozměr; Jelínkem v předchozí větě míněn Harry Jelínek, podvodník, který se v r. 1931 pokusil prodat zahraničnímu zájemci Karlštejn (a když to nevyšlo, o sedm let později pražskou tramvajovou linku č. 1).

Seznam laureátů; zaručeně pravý.
Hedvíček neprodává ani věci nemovité, ani dopravní infrastrukturu, nýbrž falešná americká vyznamenání, jimiž dekoruje nic netušící oběti, válečné veterany. Zda výrobu falsifikátu a s předáním spojený raut U Tondy financoval ze svých prostředků anebo pro to získal sponsory, není známo, arci právě tato skutečnost je rozhodná pro trestněprávní kvalifikaci skutku.

Pokud šly veškeré výdaje z jeho vlastní kapsy, je z hlediska českého práva vinen patrně toliko civilním deliktem, a to navíc spíše jen bagatelním: dekorované uvedl v omyl, že dostávají skutečné americké vyznamenání, když ve skutečnosti obdrželi bezcenný artefakt. Věc bude, domnívám se, řešena někde v soukromí, kde ocenění Hedvičkovi své metály vrátí a možná mu k nim, bude-li příležitost, i něco přidají.

Horší to je, pokud akce měla sponsory, a ti na ni přispěli v součtu částkou dosahující nejméně pěti tisíc korun. Pak by se jednalo o přečin podvodu, podle výše škody se sazbou do dvou nebo do pěti let vězení. A to nemluvím o trestném činu, jehož se Hedviček mohl udělením falešných vyznamenání dopustit v USA; o tom však přesné informace nemáme a proto kojetínskému bardovi doporučíme, ať se s dotazem obrátí na některého místního advokáta.

Kolik nakonec Rosťa Harry Hedviček v obou zemích obdrží, budeme arci se zájmem sledovat a o průběhu i výsledku jeho trestního stíhání čtenářstvo na tomto místě řádně zpravíme.

108 komentářů:

  1. Je to z podobného soudku, jako jeho „dividendy z cs-clubu“ (http://hedvicek.blog.cz/0910/o-lidech-na-mori-a-mezi-kopkami-hnoje). Pro neznalé: tzv. cs-club je prachobyčejné internetové diskusní forum, které spravuje Hedvíček.

    Nebo také tzv. CS-Magazín: http://hedvicek.unas.cz/hedvickuv_CSmagazin.htm

    Či jeho působení na blogu Respektu: http://hedvicek.unas.cz/Proc-uz-tu-nenajdete-blog-Rosse-Hedvicka.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. B. Pernica nově vše zpochybňuje, vč. tohoto blogu:
      http://www.onwar.eu/2016/10/20/hosi-dekujem/#page-3

      Vymazat
    2. Zelenému mozku je halt již jasné, že spolu s ostatními naletěl spolku někdejších kolaborantů, zvláště podvodníkovi a lháři Hedvíčkovi. Asi mu vypadají další vlasy.

      Vymazat
    3. Tak jsem si zase po dlouhé době přečetl diskuzi o Hedvíčkově "kandidatuře", a opět se dobře pobavil, to je nadčasová záležitost. :-)

      http://hedvicek.unas.cz/congres.htm
      http://hedvicek.unas.cz/house.htm

      Vymazat
    4. Rostislav "Ross" Hedvíček z Kojetína, vysazený r. 1986 s celou rodinou čs. soudruhy (1. spr. SNB) za hranice jako "uloženka", je takový hanácký Žvanilkin a vejtaha.

      Vymazat
    5. Pod oslavným článkem na "Owaru.eu" píše sám velké pantata.

      Vymazat
  2. Toto je také Hedvíček?
    http://jdem.cz/b964n4

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá to tak. Hedva - velitel čety v Lidové milici.

      Vymazat
  3. Hedvíček nebyl ve Svazarmu jen pouhým jeho členem. Dělal tam učitele jízd s náklaďákem. Sice se našlo pár stavebníků usilujících o řidičák "C", ale drtivou většinu jeho žáků tvořili branci ČSLA. Proto také Svazarm disponoval voj. nákl. vozy Praga V3S a IFA L60 4x4.
    Znám několik zaměstnanců této organizace, všichni byli v KSČ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvíček byl halt pro soudruhy důvěryhodná osoba. Svazarm nezaměstnával každého.

      Vymazat
  4. Hedvíčkova č/b fotka s npor. Chaloupským není z jazyk. kurzu angličtiny, nýbrž ze školení VUML v Přerově.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fotce ze školení VUML jsou 3 kolaboranti.

      Vymazat
  5. Může někdo stáhnout to celé album, nahrát ho na web(úložiště) a dát sem na něj odkaz?
    http://1url.cz/vtHpK

    Mám totiž info, že bude smazáno, a tedy důkazy budou pryč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už zmizel odkaz a celá diskuze na Facebooku..

      Vymazat
  6. Tohle je dobré shrnutí:

    – došlo k podvodu s replikami amerických vojenských medailí, které byly vydávány za originál

    – došlo k podvodu, že tyto medaile byly v ČR vůbec předávány, protože tyto medaile jsou určeny pouze pro členy armády USA, ne pro příslušníky cizích vojsk

    – došlo k podvodu v osobě předávajících, tyto medaile může předávat pouze člen americké armády

    – došlo k podvodu se samotným zdrojem kdo měl tyto medaile udělit: vláda USA, armáda USA (nebo veteráni USA)

    – došlo k zneužití (amerických) státních symbolů

    – byla snížena vážnost církve, která se na tom spolupodílela a dovolila evidetnímu podvodníkovi kázat v římskokatolickém kostele

    http://www.onwar.eu/2016/10/20/hosi-dekujem/#page-7

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo si něco začne s Hedvíčkem, zpravidla pak toho velmi lituje.

      Vymazat
    2. Hedvíček - nejlepší přítel komunistů

      Vzpmínky býv. důstojníka StB Jar. Lamra, které Hedva u sebe na AgitProp zveřejnil, vnáší trochu světla do práce této neblaze proslulé složky SNB. Estébák Lamr se snaží svoji vinu nějak napravit a je mi proto mnohem sympatičtější než-li prolhaný kolaborant a žvanil Hedvíček.

      Vymazat
  7. Na facebook "Kojetínské novoty" se o nové hedvíčkovině živě diskutuje. Chtěje se o dobročinném krajanovi z Floridy dozvědět více, navštívili někteří stránky zabývající se tímto podvodníkem. Oslavný článek "Hoši, děkujem!" (pplk. Pernica) vlastně Hedvovi prokázal tzv. medvědí službu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oslavný článek "Hoši, děkujem!" již na FB "Kojetínské novoty" není. Zůstalo tam jen Hedvíčkovo vysvětlení "Filipika On War - On Peace...".

      Vymazat
    2. Bohuslav Pernica: "Hoši, děkujem!" - On War · On Peace
      http://www.onwar.eu/2016/10/20/hosi-dekujem/#page-11

      Vymazat
    3. Bohuš si ale nedá pokoj - viz jeho P.S. na AgitProp.

      Vymazat
  8. Ha ha ha!
    Hedvíček ČEKÁ OMLUVU!!!

    :-))))

    http://hedvicek.blog.cz/1610/filipika-on-war-on-peace

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další kandidáti do "Dvorany slávy hlupáků českého internetu", kterou Hedvíček extra založil pro své odpůrce a nepřátele.

      Vymazat
    2. Ha ha ha!

      http://www.petice24.com/odvraceni_odebrani_americkeho_obanstvi_rossu_hedvickovi

      Vymazat
    3. Americké občanství nelze Hedvíčkovi odebrat, neb ho nikdy neměl.

      Vymazat
    4. Chyytil se jeden blb z Hedvickovy sekty a peditici podepsal - Eda Seibert. ;)

      Prisel mi ale take preposlany mail, kde se J. Korcakova vyjadruje:

      Předmět: Podporte Rostu v petici!

      To je neuvěřitelná zloba! Co to je za naprosté troglodyty? Kdo tohle může dělat a proč? Rosťa je čistý a všechno bylo tak, jak má být, a podle zákona, tady v USA všichni tu akci podporovali a měli z ní radost a v Čechách ...? A v Kojetíně ...? Proč Koječáci dovolí, aby je nějací nenávistní blázni zneužívali ke své pomstě a k ničení statečných a nevinných lidí. Co to tam je za podivné administrátory v tom nic znamenajícím časopise? Takhle se chtějí zviditelnit? Je mi z nich špatně. Opravdu, chce se mi z nich blejt. Sami nehnou prstem a neudělají nic. Nic pro dobrou věc, nic pro druhé ... Ale když jde o to urážet a ničit, to se tlačí všichni dopředu. Vždyť je to směšné a nekonečně trapné. Odebrání občanství? Na to zapomeňte, vy nenávistné figurky plné zloby. USA je stále ještě země svobodných lidí, přestože nás tam v Evropě všichni nenávidíte. Co se to stalo s mou rodnou zemí?

      Jiřina

      Vymazat
    5. A hele! :-D

      "tady v USA" ... "USA je stále ještě země svobodných lidí, přestože NÁS tam v Evropě všichni nenávidíte. Co se to stalo s mou rodnou zemí?"

      Vymazat
    6. Aha, takže z pí. Korčákové se také stala "američanka"?

      Vymazat
    7. Anonymní1. listopadu 2016 11:43
      Tak tohle se povedlo!
      Vypadá to tak,že bába princmetálová,Jiřka Korčáková,udělala štěstí a coby zlatokopka se nasáčkovala k Hedvíčkovi do jeho haciendy s bazénem :-)
      Tím se také vysvětluje,proč opustila řady Hedvíčkových obdivovatelů alfa samice Blanka. Té transfer do USA s trvalým pobytem na Floridě nevyšel a je tak odsouzena k tomu i nadále pít vodu z Želivky a tvořit ty své fotografické mazaniny.
      Jo,jo,furt se něco děje...

      Vymazat
    8. Hmm, to je zajímavé. Prý Korčáková ještě nedávno dělala někde na recepci nebo vrátnici, nebo kde.

      A není to tak dávno, kdy byla proti Hedvíčkovi:
      http://jdem.cz/cjfzw2
      http://jdem.cz/cjfzx6

      Vymazat
    9. Na "petici" se chytili další pitomci: Jiří Wolf a Milan Řehák. :D

      Vymazat
    10. Korčáková to tehdy Hedvovi vytmavila. Však to její kazání velké pantata brzy smaže.

      Milan Řežábek se tam také obul do Nosáka, který ho prý svými kydy pěkně nasral.

      Vymazat
    11. S tou Jirinou je to zajimave. Taky jsem si myslel, ze to bude nejaka Hedvajzova schovanka, ktera se po par mesicich v zemi neomezenych moznosti plne integrovala a je z ni Americanka.

      Vymazat
    12. A bude Veleještěr na J. Korčákovou také křičet: "Miiiiigraaaaa! Miiiiiigraaaa!" ?...

      http://www.humintel.com/clanek39.htm

      Vymazat
    13. Nevím, co by Jířa na Floridě mohla vůbec dělat, s Hedvou to asi nemají ani zapotřebí. Pražanda je ale zvyklá na velkoměsto, své přátele a známé, dostatek kulturního vyžití atp., nakonec i na evr. roční období. Možná to začne postrádat.

      Vymazat
    14. "Ross" Hedvicek:

      ...Tvrdim, ze "prazactvi" je stejna charakterova vada jako kolaborace s nacisty nebo komunisty (to vyjde nastejno)...

      ...Srazte podpatky, pozdravte vztycenou pravici a zarvete "Sieg heil!", Prazaci...

      VY, VY BANDO PRAZSKYCH CURAKU ..

      TY JEDNA SAMOLIBA SNOBSKA YNZYNYRSKA PRAZSKA PICO...

      Vymazat
    15. Korcakova je ted v USA urcite nelegalne.

      Vymazat
    16. Hedvajz možná ani neví, že Korčáková je z Prahy.

      Vymazat
    17. Eda ;)

      http://seibert.bigbloger.lidovky.cz/clanok_disk.asp?cl=452527

      Vymazat
  9. Tak to je dobrý ;-)

    "Antikomunisti" v čele s Hedvíčkem, na neobolševických, proruských a extremistických "Parlamentních listech":

    http://1url.cz/LtHIC
    http://1url.cz/stHIZ
    http://1url.cz/YtHIU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Frnak je neuveritelna kreatura:
      http://jdem.cz/chyes5

      Vymazat
    2. Jeho zpěv a hraní se sice nedá poslouchat, ale v odkazovaném článku má celkem rozumné řeči.

      Vymazat
  10. Ten Frnak je neuveritelna kreatura:
    http://jdem.cz/chyes5

    OdpovědětVymazat
  11. StBák Lamr se rozčiluje.. ;-)

    http://jdem.cz/cjf7e8

    OdpovědětVymazat

  12. Citace:


    "Dalo mi to pomerne hodne dopisovani a presvedcovani, nez jsem to vsechno dal dohromady – v podstate jsem dal v zastavu svou vlastni reputaci (reputaci americkou, na reputaci v Cesku mi nezalezi). A ted si predstavte, ze bych zverejnoval jmena lidi, kteri mi s tim tady pomahali a zadal od nich vydani dobrozdani, protoze si mne ty pice komunisticke z Kojetina a Ceska vseobecne potrebuji PROVERIT!!! Pak bych i ja sam vypadal jako kolosalni hlupak uplne ceskych rozmeru.

    A to na mne prosim, vy bando zdegenerovanych idiotu nezadejte – porad mam jeste nejakou dustojnost. Bumazku si strcte do prdele."

    Ross Hedvicek http://jdem.cz/cjgar3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ross Hedvicek: "Domnivam se, ze jsem nikoho neurazil, a pokud ano, tak pouze par lidi z MU, kteri by se meli sami stydet a odstoupit z funkce."

      Josef Pepa Nos: "Jsem svaty muz, vy curaci,a mluvim pravdu."


      http://hedvicek.blog.cz/1610/veteran-studene-valky#komentare

      Vymazat
    2. Hedvu prověřovat není třeba - je již dávno "provařenej".

      Vymazat
    3. Nosák je takový svatý muž jako asi Korčáková primabalerina.

      Vymazat
  13. Někdejší důstojník StB, Jaroslav Lamr, mluví na YouTube
    http://tinyurl.com/zs2u5zm

    OdpovědětVymazat
  14. Hedvíček své matlaniny zásadně fotografuje před regály plnými knih. Počtem knih v knihovně může ale omračovat jedině hlupáky a snoby, kteří si na vzdělané jen hrají, a ne lidi se symfonií na čele, jak se kdysi vyjádřil Ludvík Vaculík.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť hanácký diletant je sám o sobě dosti hloupý snob.

      Vymazat
  15. Jak Hedvicek lze6. listopadu 2016 v 1:11

    Jak Hedvicek lze.
    Jednou za cas dostanu e-mail s doporucenim se podivat na blog jisteho pana Hedvicka. Obvykle s tim ze pan Hedvicek je patriot a reze do post-komunisticke spolecnosti a take do tech ktere poklada za zlodeje, prospechare a jinak necestne lidske bytosti. Poklada se za poctiveho cloveka, ktery za komunistickeho rezimu v CSSR trpel za sve politicke presvedceni. Neni autorem vsech clanku ale tento napsal sam. http://hedvicek.blog.cz/1606/tropicka-boure-colin

    6. června 2016 v 15:30 | Ross Hedvicek | Clanky osvetove
    Od rana se meteorologove na televizi predhaneji v predpovedich o tropicke bouri Colin, ktera se ma behem dneska po poledni trefit do St. Petersburg (asi 100 km na sever ode mne). Predpovidaji zaplavy a prumernou katastrofu (na rozdil od velke katastrofy).
    Kdyz jsem rano vyjel na dalnici I-75 jiznim smerem, tak provoz byl nebyvale husty - lidi prchali do klidnejsich oblasti. V protismeru skoro zadny provoz.
    A pak to zacalo. Oranzove majacky s dlouhe kolony bilych a oranzovych aut (bile jsou FPL - Florida Power and Light a oranzove jsou Asplundh) s namontovanym zvedacima rampama pro elektrikare - stovky a stovky nakladaku. Vsechny se sjizdely z cele Floridy a uhanely na sever, smer St. Petersburg.
    Takze boure jeste ani nezacala a oni uz jedou zachranovat a opravovat draty. Neco takoveho se muze stat jen v Americe. I love America.
    Prilozene fotografie oznacil za stovky nakladaku z cele Floridy na ceste zachranovat a opravovat skodu tropicke boure “Colin”.

    Zaujalo mne to protoze jsem nekde jiz tu fotografii videl, v jine publikaci. Pamet mne nematla, fotografie cervenych vozu neni z Floridy ale z Oklahomy na ceste do Indiany, publikovana v 2012. https://powerplantmen.wordpress.com/2015/08/02/i-think-i-can-i-think-i-can-and-other-power-plant-chants-2/

    Druha fotografie pochazi z 2004 Hurikanu Charlie z Floridy, pod “power company trucks” na https://www.oe.netl.doe.gov/hurricanes_emer/charley.aspx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Použití jiných ilustračních fotek bych mu ani nevyčítal.

      Vymazat
    2. Neslo o ilustracni fotky6. listopadu 2016 v 23:56

      Slo o to ze fotky predlozil za skutecnou udalost a pri tom to byl podvrh!
      Asi to same jako jeho seznam vyznamenanych na "Stars and Stripes" a certifikat od "Veterans of Foreign Wars". Dalsi podvrh!

      Vymazat
    3. No dobře, ale různých triků s fotografiemi se dopouští skoro každý. Použije nahrané záběry nebo všelijaké výřezy, mnohdy i staré snímky z archivu.

      Hedvova soukromá akce s medailemi však byla něco jiného. Žádný certifikát jsem ale neviděl - jen podivný seznam vyznamenaných.

      Vymazat
    4. Zneužití "Stars and stripes" nad Seznamem vyznamenaných (viz foto) je žalovatelné.

      Vymazat
    5. (Hedvíček) se v Kanadě strachoval, aby si jeho StB-složku nepřečetl někdo z rodiny.

      Obsah své složky tedy neznal a ve věci StB rozhodně nemá čisté svědomí. Jelikož je Hanák blbý jako tágo, vylíčil na internetu svoji korespodenci s přerovskou služebnou StB. Logicky uvažující čtenář si musí položit otázku, co tak hrozně zavrženíhodného mohlo ve složce být a co na Hedvu soudruzi vlastně vědí.

      V jednom ze svých článků se velké pantata podrobně rozepsal o tzv. "upravencích". Ti se ovšem svým činem rozhodně nechlubili, neb na ostatní emigranty donášeli. Zajímalo by mě, odkud tehdy mohl Hedvíček ty všechny detaily znát. Asi proceduru sám zažil.

      Svoji předpřevratovou návštěvu vých. Berlína přes Checkpoint Charlie, kde se setkal s příbuznými, si hanácký vejtaha buď vymyslel, nebo tam byl se svolením čsl. (ddr, sov.) soudruhů.

      Hedva se také chlubil, jak tenkrát na jedné z četných dovolených v SFRJ "vydrbal" se soudruhy, když si s celou rodinou udělal celodenní výlet z Macedonie do Řecka. Kdo zná tehdejší jug. realitu, musí se divit.

      Vymazat
    6. Třeba měl k té cestě od soudruhů extra povolení. Zajišťoval jim tehdy přece "integráče" pod záp. embargem.

      Vymazat
  16. Navzdory článku na na On war/ On Peace (http://jdem.cz/cku755), respektive hlavně objasňující diskuzi pod ním, si přesto nechal jeden z hlavních aktérů L. Chaloupský otisknout článek v Přerovském Deníku: http://hedvicek.blog.cz/1611/prerovsky-denik

    Oproti tomu ale čerstvý článek na HlídacíPes s názvem "Skandál v Kojetíně. Čeští veteráni z Afghánistánu dostali falešná vojenská vyznamenání": http://jdem.cz/ckuax7

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rosťa "Harry" Hedvíček - to je velmi dobré.

      Hedvův kámoš ze stranického školení VUML - Plk. Mgr. Ladislav Chaloupský, Ph.D. (1955) - je přece tzv. "zelená guma".

      T. Pecina: Stars and stripes v Kojetíně viz Παραγραφος

      Vymazat
    2. Teď lze očekávat, že Rosťa "Harry" Hedvíček prodá autobusovou linku z Kojetína do Přerova.

      Vymazat
  17. Veteráni z Afghánistánu dostali americká vyznamenání. Oficiální úřady o tom ale nevědí

    Čeští vojáci, kteří působili na misích v Afghánistánu, obdrželi v Kojetíně americká vojenská vyznamenání. Úřady ale o takové akci nevědí a podle Sdružení válečných veteránů se jedná o falešné medaile. Akci měl uspořádat český emigrant žijící v Americe Ross Hedvíček.
    Celý článek je na Český rozhlas

    OdpovědětVymazat
  18. Tak už je tam:
    http://dvoranaslavy.blogspot.cz/#!/2016/11/robert-brestan.html

    OdpovědětVymazat
  19. Demagogie Hedvíčka pokračuje.

    "Takze Hedvicek mel uz zase pravdu :-)"
    http://hedvicek.blog.cz/1611/cesti-novinari-jsou-pohunci-moskvy

    Onu pravdu "dokazuje" R.H. tímto: "napred byla zpochybnovana i mnou uverejnena situace, ze jsem vyzval mesto Kojetin, aby vojaky vyznamenali sami (a oni to odmitli). Ze pry to neni pravda a ja jsem lhar a pomlouvam Kojetin."
    Asi jen nedopatřením zapomněl uvést zdroj, kde se údajně zpochybňovalo a kde kdo tvrdil že to není pravda.

    Asi taktéž nedopatřením zcela zapomněl uvést zdroj na kritizovaný článek (http://jdem.cz/cmsjb3), aby si náhodou někdo nedoplnil jeho další sdělení: "Nicmene americka ambasada vyvratila na dotaz ZW CRo i dalsi opakovany blud o pravoplatnosti predani medaili - cituji: "Americká vyznamenání lze na území České republiky předávat a také se tak ve vztahu k českým vojákům, kteří sloužili vedle těch amerických, děje.
    Kde záměrně vynechal pokračující větu: "Nicméně o téhle akci nic nevíme. Ocenění musí být vždy schváleno americkým ministerstvem obrany"

    OdpovědětVymazat
  20. VÝVRTKA SE ROZTÁČÍ DO NEUVĚŘITELNÝCH OTÁČEK! :-D

    http://hedvicek.blog.cz/1611/vyjadreni-k-ostude-v-kojetine

    OdpovědětVymazat
  21. http://hedvicek.blog.cz/1611/vyjadreni-k-ostude-v-kojetine

    Hedvíček umí manipulovat. Důkazem jest jeho sekta.

    Na první, primitivní, pohled by se mohlo zdá jeho vysvětlení pravdivé, podložené.

    Ale má stejnou hodnotu jako „...Obycejny low level security check objevil...“
    http://jdem.cz/cmugv6

    OdpovědětVymazat
  22. "Hamršák" sesmolil další vyjádření k ostudě v Kojetíně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohuš Pernica také - viz AgitProp

      Vymazat
    2. Na fb Kojetínské novoty mu rodáci dávají pěkně na frak. Však už Koječáky na AgitProp označil za klauny.

      Vymazat
    3. Smazali mu tam nějaké jeho "duchaplnosti", tak si Hedvuša s Korčákovou založil truc fb "Kojetinske necenzurovane novoty", k nerozeznání od původních. Hedva nejen lže - on i krade.

      Vymazat
    4. Na tom truc-fb zfixloval velké pantata datum, aby to vypadalo, jako že byl založen již loni v květnu. Inu podvodník a lhář každým coulem.

      Vymazat
  23. "Dědoušek dobráček" - jak sám sebe označuje Hedvíček, donedávna chtějící pánubohu rozbít držku - dekoruje voj. "hejly" přímo v kostele.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://prerovsky.denik.cz/zpravy_region/vojaci-dostali-medaile-je-z-toho-ostuda-20161110.html

      Vymazat
    2. Rostislav "Harry" Hedvicek strikes again!

      Vymazat
  24. http://hedvicek.unas.cz/onwar/muckova.jpg

    Pokud někdo získáte nafocenou nebo naskenovanou kopii toho "certifikátu", pošlete ji prosím na: hedvicekunas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Exklusivně na HEDVICEK.UNAS.cz!

    „Certifikát“ je zde: http://hedvicek.unas.cz/onwar/hedvicek-medaile.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď ještě info o Hedvovi od kojetínských pamětníků. Co vlastně v ČSSR tropil do léta 1986, než ho ss. vysadili s celou rodinou za hranice jako "uloženku".

      Vymazat
    2. Nikdo z Koječáků ani nemukne.

      Vymazat
  26. Jiřina Korčáková a legální pobyt v USA?

    Zajímavé je, že ona bydlí v El Jobean a Hedvíček v Port Charlotte. Proč asi nebydlí (nemá adresu) u něj v baráku?..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho jsem si také všiml a i mně to je divné.

      Vymazat
    2. No jasně. Kdyby ji vyhmátli u Hedvíčka, tak by v tom jel s ní.

      Vymazat
    3. A proto také nepřiletěla s Hedvíčkem na tu významnou akci s medailema, kde byl Hedvíček středobodem. Při zpátečním letu totiž každý prochází kontrolou INS.

      Vymazat
    4. To je docela možné. V kriminále by se jí pak zmocnila nějaká tlustá černé lesba.

      Vymazat
    5. No, spíš by ji asi vůbec nepustili v Evropě do letadla, ne? Prý se před odletem kontrolují víza.

      Vymazat
    6. Musí se tedy oba scházet tak nějak tajně?

      Vymazat
  27. Certifikat vyznamenani je zde18. listopadu 2016 v 8:00

    http://i558.photobucket.com/albums/ss25/G_Boehm/14666090_683523961803273_8860778753167717162_n_zpsnurbcksi.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. R. Hedvíček a jeho předávání amerických voj. medailí v Kojetíně

      Certifikát 1 a 2

      Vymazat
  28. P.S. Hoši, děkujeme! - PO 14:51 | Bohuslav Pernica
    Článek od Bohuša na AgitProp dosud bez jediného komentáře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážený anonyme!
      To ale nic neznamená. Na Rossův blog chodí miliony lidí!

      Vymazat
    2. Já si myslím, že ve skutečnosti Hedvíčka čtou MILIARDY, to počítadlo na jeho blogu je jen český podvod, který neumí ani pořádně měřit. ;-)

      Vymazat
    3. Hedvíčka prý čte i většina analfabetů.

      Vymazat
    4. "Šťastný to muž" - řekla by paní kněžna ze zámku.

      Vymazat
  29. Úmyslně zkreslující, zavádějící, pomlouvačné a lživé články, bohulibý Hedvíček, gay mafie, a poděkování J. Korčákové. ;-)

    http://hedvicek.blog.cz/1611/zavist-a-nenavist-ke-komukoliv

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedva, prolhaný vejtaha z Hanné, je duševně nemocen.

      Vymazat
    2. Ha ha, Hedvíček opět na scéně... :-D

      http://hedvicek.blog.cz/1611/ceska-zurnalisticka-integrita

      Vymazat
    3. Toto je dobré:

      ..„se všemi detaily a důkazy “..

      Vymazat
    4. Hedva - potrhlý Hanák z Kojetína - je blázen.

      Vymazat
    5. Nyní se zase velké pantata velmi diví v ČR vyznamenaným odbojářům. Asi by chtěl být - "uloženka" zatracená - také již konečně vyznamenán.

      Vymazat
    6. Hedvíček kdysi napsal, jak v Kanadě dostal od Husáka milost - viz http://tinyurl.com/hkkquem - tedy o ní musel požádat. To ale cudně zamlčuje.

      Je to pochopitelné, protože o milost museli prezidenta ČSSR žádat "navrátilci" a také "upravenci" - viz Wikipedia (ad 2.2)
      https://cs.wikipedia.org/wiki/Upravení_vztahu_s_ČSSR

      Vymazat
    7. Na Rostíka i Mařenku Hedvíčků se vztahovala amnestie prez. republiky v říjnu 1988. Museli to být ale oba velmi vzorní emigranti - viz posl. komentáře u T. Peciny.

      Vymazat
  30. http://hedvicek.blog.cz/1612/ehm/komentare/1#121864722

    "Hedvo, ty hajzle.

    Navrh dohody:

    do konce roku prijedes do Kojetina a budes klecet nahy na namesti s cedulkou na krku kde bude velkym pismem napis OMLOUVAM SE. Takto tam budes klecet hodinu, od 13 do 14h. Lidi na tebe budou moci plivat nebo te i pochcat (i vc. psu).
    Den si muzes vybrat jaky chces, ale musi to byt do konce roku. Takze dobre vybirej pocasi, abys tam zbytecne nemrzl.

    Pokud to neudelas, tak praskneme tu tvoji blaznivou Korcakovou INS."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, Korčáková má novou přezdívku:
      Marie Anna Jane Doe

      :-)))

      Vymazat
    2. Článek "Předchozí děj" dokazuje Hedvovo pomatení smyslů již před 4 roky.

      Vymazat
    3. S Korčákovou byla vždy sranda. Napsala třeba: "Já už na váš blog chodit nebudu, pane Krystlíku, nebojte se." (komentář č. 26). Dobračka zřejmě neví, že některá vyhrožování jsou až extrémně neúčinná.
      http://hedvicek.unas.cz/jini-o-hedvickovi.htm

      Vymazat
    4. Sokyně PhDr. Havlíčková vyklidila pole. Zajímavé!

      Vymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.