Počet zobrazení stránky

pondělí 15. února 2016

Co se píše o Hedvíčkovi jinde.

Na Kojetín, na Kojetín.



Vyznamny kojetinsky rodak jihoafrickeho puvodu (podle nekterych pramenu se udajne narodil v Bloemfonteinu) Rostislav Hedvicek se rozhodl vratit do rodneho mesta. Zaryty antikomunista, zamestnanec svazarmu, clen SSM a kandidat na clenstvi v LM tvrdi ze mu je dnesni Amerika prilis socialisticka.

Rosticek se pry rozhodl kandidovat na kojetinskeho starostu a udelat z rudeho Kojetina vzornou americkou obec.

Tento a další články naleznete na blogu "David ze Švýcarska"




Komentáře

1 Otto Otto | 27. července 2015 v 21:06 | Reagovat
Neverim, ze by se Hanak vratil do Kojetina.
2 Otto Otto | 20. prosince 2015 v 14:51 | Reagovat
Hedvův návrat do Kojetína je velmi nepravděpodobný. Byl by tam konfrontován se svojí minulostí pomocníka kom. režimu. V diskusi předchozího blgspotu (Kojetínský lhář) je poukazováno, na jeho protekční postavení a zmíněna i spolupráce s StB. Některé svoje spolupracovníky totiž StB z různých důvodů (viz Debatní klub) ani nevedla ve svých seznamech. To ovšem Hedva v Kanadě netušil a proto se bál, že jeho složku si přečte někdo z rodiny.
3 Emil Emil | Web | 3. února 2016 v 12:36 | Reagovat
[2]: Hedvíček je ve svém vytahování se totiž tak blbý, že mnoho věci nedomyslí a nenapane ho, co lze z jeho výpovědi vyvodit.
4 Otto Otto | Web | 5. února 2016 v 10:10 | Reagovat
[3]: Nepamatuje si ani, co jinde napsal - viz web.

84 komentářů:

  1. Mozna uz vyslo v USA najevo, ze ma minulost estebacke ulozenky a zabyva se jim FBI? To by byl v lepsim pripade vyhosten, v horsim by skoncil na dozivoti v Supermaxu. V USA se s agenty cizich mocnosti nemazli.

    OdpovědětVymazat
  2. Pozor, pozor! :-)

    Některé zrůdy z Hedvíčkovy sekty se přesunuly na blog Lidovek.
    Assi už jim došlo, že ač se u Hedvíčkova blogu počítadlo protáří nedzvukovou rychlostí a Hedva se tetelí nad "miliony čtenářů", v diskuzi pod jeho bláboly je stále pořád těch 10, 15 stejných pitomců.

    Na Bigbloger pod přezdívkou "matka" je J. Korčáková (koncové IP 187.128) a také Ing. arch. MILAN ČERNÍK (ano, ten co chtěl dávat Rostíkovi pusinku), pod různými přezdívkami, často pod "Veškrna" (neustále výpady proti V. Havlovi).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikoho z Hedvovy sekty jsem na LN - bohužel - nenašel.

      Vymazat
  3. Hedvicek mi chutnal.

    OdpovědětVymazat
  4. Hedvajz se zas na svem blogu prsi, jak ho vyslychala StB. To asi bral instrukce na sve svazarmovske vylety do devizove ciziny. To je fakt nechutne, jak tenhle odporny komunisticky aparatcik ze sebe dela obet. To ani ten spratek Babis nema zaludek na to aby takhle lhal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedva je dnes prolhaný ubožák a komunistická uloženka.

      Vymazat
    2. Floridský nebožák je skoro neustále na českém internetu.

      Vymazat
  5. Prý 28 výslechů u StB, a přitom velmi dobře honorované a režimem sledované místo bezpečnostního a požárního technika. :-D

    A všimněte si, že z těch cca 15 stále stejných pitomců z jeho sekty, kteří na jeho blog chodí ("miliony čtenářů!"), proti tomu nikdo ani necekne! ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hedvíček a JEHO červené Ferrari: http://hedvicek.blog.cz/1604/zpravy-z-kojetina#komentare

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pouze ho vyfotil a jeho submisivni kejvalove si mysli ze je jeho. V pozadi je Lexus kterym prijel (patri hedvickovu zamestnavateli).

      Vymazat
    2. Žádné Ferrari v odkazu není.

      Vymazat
  7. Zajímavý starší komentář o Hedvovi

    OdpovědětVymazat
  8. Mozna Hedvicek je tak nastvanej, ze mu Cesi nevratili ten barak, na ktery si se soudruhy nasmelil a soudruzi mu ho vzali kdy bral kramle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barák v Kojetíně, kde Hedva s rodinou bydlel, je napsaný na jeho otce. Rostík s Mařenkou dostali v nepřítomnosti směšné tresty a zabaveno jim nic nebylo.

      Vymazat
    2. Vypadá to, že tzv. "emigrace" rodiny Hedvíčků se již ddlouho předtím připravovala. Vše do sebe zapadá.

      Vymazat
    3. Vysazení "uloženky" do ciziny přece nelze provést ze dne na den a proto muselo být pečlivě připraveno. Soudruzi ale asi nepočítali s tím, jaký je Hedva prolhaný, vychloubačný a samolibý idiot. Tím se totiž "velké pantata" vulgo "Hamršák" prozradil.

      Vymazat
  9. Existuje ještě vůbec tzv. extremistický CS-Club, nebo si dnes Rostislav Hedvíček mastí ego jen partou oddaných submisivu na Agitpropu? Russ Kurvíček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bývalý důstojník ČSLA s. L. Dědík z Kanady se u Hedvy po přečtení článku na zdejším blogu tak rozčílil, že autorovi slibuje několik projektilů do žaludku. Dnes mě mrzí, že jsem se toho soudruha někdy zastával.

      Vymazat
  10. EU masakry zrodily Mesiáše, dožil v zajetí jako muslim19. dubna 2016 v 12:54

    Na hřbetě lítého lva vstoupí do CS-Clubu a odejme korunu prezidentu ing. Krebsovi. Tak zrudy z tzv. extremistickeho CS-Clubu líčily Rosse Hedvicka, falešného Mesiáše, kterému se v 21. století povedlo pobláznit celou kojetinskou komunitu. Příběh psychicky nemocného grafomana z Punta Gordy čtěte v dalším díle serialu.

    Socialisticke EU řádění přiživovalo mezi Kojetinci apokalyptické a eucharisticke představy. Už od začátku 21. století mezi nimi sílil vliv CS-Clubu mísící mysticismus s očekáváním brzkého příchodu Mesiáše. Podle inkvizitora a exorcisty ing. Viktora Krebse se Bůh stáhl ze světa a odešel do vyhnanství. Na světě zůstaly jen jiskry Boží přítomnosti, které se rozptýlily po světě a drží je v zajetí síly zla.

    Spasitel se objevil 31. května 2010, kdy byl v Kojetine prohlášen Mesiášem muž jménem Rosstisslav Šabtaj Hedvicek. Narodil se o devětadevadesat let dříve ve Bloemfontain (dnešní Jizni Africa) do rodiny bohatých smelinarů s integrovanymi obvody. Vystudoval na instruktora Svazarmu a ponořil se do spisů marxleninismu. Russ Kurwietschek ve své knize Gulag CS Clubu píše, že Ross měl pěkný hlas a krásně hral na balalajku, ve v Kojetine ho však považovali za blázna.

    Ani to mu nepomohlo a lidový prorok Hedvicek strávil třináct let za mřížemi kvuli kradezi tlacenky z masokombinatu. Vysvobodili ho Rusové a Ross opět konvertoval - tentokrát k islamu. Dočkal se přijetí u Vladimira Vladimirovice Putina. Dožil v psychiatrickem sanatoriu, kde si zřídil nákladný blog Agitprop. Vedení sekty CS-Club po něm převzal syn Ahmed Abdullah Hedvicek al Koyetini, ktery se prohlásil za reinkarnaci sveho otce a s nim sekta Hedvickovych submissivu, která měla řadu stoupenců i na Moravě, pokracuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobné bláboly činí tento blog dosti nedůvěryhodným.

      Vymazat
    2. Není to výkvět literatury,máte pravdu,Otto.
      Ale na druhé straně se snažím nemazat komentáře ani neblokovat IP adresy,nejsme na Hedvíčkově blogu Agitprop. Stopku zde mají jen vulgarity,spam a pak vyložené obscénnosti.
      Děkuji za pochopení.

      Vymazat
  11. Zda se mi, ze nejvetsi magor na Agitpropu je Pepa Nos. Neni to sice asi takovy slizsky had jako svazak a PS esenbak Hedvicek nebo lampasak Dedik, ale za se, ze mu to v kedlubne harasi jeste vic.

    OdpovědětVymazat
  12. Hedvíček zase perlí:

    ...Havel zavrel Vladimira Hucina...

    ...moje zadosti o prijeti na JAKOUKOLIV skolu byly odmitany s poukazem na "nevhodny tridni puvod"...

    ...Videl jsem do oci ruskemu oficirovi, ktery v Zagani naridil moji popravu za ucelem "zvyseni moralky muzstva" a nikdy jsem na to nezapomel...

    ...a Pan Buh (kteremu za to svinstvo, co ji provedl, jeste rozbiju hubu, az ho uvidim)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvíček pochopitelně a jako obvykle o sobě opět lže.

      Vymazat
    2. Hedvajz to je hrdina protikomunistickeho odboje. On by nejradsi ty komunisty rezal jako Masinove, ale to je zakazane, tak to nedela.

      Vymazat
    3. Kojetínský "hrdina" byl v SSM a jako aktivní kejval nehnul proti komunistům prstem. Naopak režimu pilně pomáhal. Cvičil ve Svazarmu brance, pro armádu a vnitro pašoval do ČSSR embargované elektronické součástky.

      Vymazat
    4. USA: Drei Personen wegens Schmuggels von Computer-Chips verurteilt - loňský článek

      Až se na Hedvu provalí, že z ryze zištných důvodů porušoval tehdy us-embargo, bude mít problémy.

      Vymazat
    5. To si nemyslim. Souzi se jiste postarali, aby stopy zmizely, zvlast pokud bylo v planu vysadit ho na severoamericky kontinet jako estebackou ulozenku. Spis bude zajimave jestli Mockba v r. 2024 otevre archivy KGB, protoze cs. spioni museli byt pochopitelne registrovani tam.

      Vymazat
    6. Jestliže Москва r. 2024 otevre archivy KGB, může se stát, že Hedvajz (1956) na stará kolena skončí za katrem, nebo ho USA vyhostí.

      Vymazat
    7. Hedvíček za mlada a s pionýrkou.

      Vymazat
    8. Takže od kovaných soudruhů a dělnických kádru se Hedvíček liší snad jen tím, že nesmrdí cigaretama a pívem.

      Vymazat
    9. Jako milicionář to Hedvajz dotáhl na velitele čety.
      http://jdem.cz/b964n4

      Vymazat
  13. Vaclavek mne zklamal. Zase se k Hedvickovi lisa.

    OdpovědětVymazat
  14. Hedvajz zas na svem blogu exhibuje s Masiny. Asi si neuvedomuje, ze jako PS VB, svazarmovce a bezpecnostniho technika socialistickeho podniku by ho tito ostri panove podrizli jako podsvince.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Josef Mašín i jeho dcera toho asi o Hedvovi moc neví, nebo je to ani nezajímá.

      Vymazat
    2. Do diskuze na Hedvově blogu píše již nějakou dobu provokativní blbosti jistý Karel Benda. Vypadá to, že za tím jménem se skrývá sám velké pantata Hedviček.

      Vymazat
    3. Jo, je jasne ze Karel Benda je sam Hedvajz. Tento jesitny narcis zadnou skutecnou opozici na svem blogu nedokaze strpet, tak si vymysli ruzne potrhle postavy. Jelikoz je vsak druhorady pisalek, vsechny jeho postavy jsou stejne potrhle jako on sam.

      Vymazat
    4. Hedvajzův "oponent" Karel Benda

      Vymazat
  15. Výtečník z Kojetína zase na Agitpropu bezuzdně žvaní. Tentokrát o králicích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedná se o dost starý článek, ze kterého velké pantata vypustil vyjádření veterinářky Veroniky Valdové.

      Vymazat
    2. Dekuji za upresneni. Vysvetluje to vedecke pozadi clanku, ktere by velke pantata sam nezvladl.

      Vymazat
    3. Kryje se to s faktem, ze od doby kdy nema Krystlika ani jineho odbornika coby poradce zadny kloudny clanek nevyplodil. Hedvicek je proste obycejny vesnicky buran, smesna figurka.

      Vymazat
    4. Většinou opakovaně zveřejní některý svůj starý článek, neb nemá nápady. Stále stejné a někdy i dost pubertální žvásty, obdiv k hrdinům akčních filmů ... atd. Když se to ale jeho příznivcům líbí ...

      Vymazat
    5. Hedva stale cestuje do CZ, hlavne do Praglu.
      http://jdem.cz/caayf5

      Vymazat
    6. Před pár dny se z české kotliny vrátil - "vůně domova".

      Vymazat
  16. MVDr. Valdová vlastně Hedvovu úvahu potvrdila. Jenže se ale kojetínskému hňupovi znelíbila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedva ma kvuli nedostatecnemu vzdelani velke komplexy, proto se obklopuje lidmi kteri tituly maji. Udajne chtel studovat prava ale navzdory angazovanosti v SSM, tridnimu puvodu a kandidature v KSC byl odmitnut.

      Vymazat
    2. Dnešní "komunistobijec" tedy chtěl být za bolševika právníkem. Možná i soudcem, nebo se spíše chystal k SNB, ale šlapat chodník se mu nechtělo.

      Vymazat
    3. Kojetínského krajana v USA prý dnes vzrušují pouze totálně neatraktivní ženy.

      Vymazat
  17. Nejlepsi je hedvickova anglictina. Neni divu ze je neustale na ceskem netu, vzdyt se na Floride ani poradne nedomluvi. Pro jeho praci (prevazeni aut pro majetne zakazniky) znalost reci pochopitelne moc nepotrebuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvoušek ale prý již jako chlapec četl angl. originály. Holt již tenkrát takový obrýlený kojetínský "Klugscheisser".

      Vymazat
    2. S tím jeho převážením aut boháčům je to také dosti podivné. Já osobně bych tedy nějakému individuu mluvícím s ruským přízvukem svoje auto nesvěřil.

      Vymazat
  18. Anglictinu ma hamrsak opravdu srandovni. Jak bad guys from a James Bond movie.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však už jsou oba Hedvíčkovi zase doma.

      Vymazat
    2. Pokud se někdo do ciziny dostane ne jako malý harant ale až v dospělosti, tak se svěho přízvuku většinou nikdy úplně nezbaví. Malé dítě je ideální emigrant.

      Vymazat
    3. Velké pantata vulgo "Hamršák" nejspíš neumí plavat a proto na mořském břehu max. vysedáva, kochajíc se západem slunce. Hanáckého neplavce kdysi na pláž dotáhla jeho dnešní životní družka, ale dostat Hedvu do vody se jí prý nepodařilo.

      Vymazat
  19. Tohle je i ve sbírce mazanic "Ross Hedvíček - Gallery" pod názvem "Green Flash".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvajz je halt samolibý hanácký vejtaha a diletant. Na svém blogu nyní propaguje dalšího diletanta, potrhlého "Nosáka", jehož muzicírování se nedá poslouchat. "Pták Pelikán" je prý ze zbrusu nového alba tohoto namyšleného blázna.

      Vymazat
    2. Nosák se v diskuzi u Hedvy chlubí, že bude následovat ještě 18 podobných videí, protože v jeho novém albu je 19 titulů. Hned také nabízí toto album (asi plné sraček) zaslat zájemcům za pouhých 300 Kč.

      Vymazat
    3. To je přímo neskutečné. Jeden blb větší než druhý.

      Vymazat
    4. Nosák se u Hedvajze holedbá, že má příznivce i mezi celebritami a k tomu ještě 800 tisíc fanoušků. Taková samolibost obou diletantů je již duševní poruchou.

      Vymazat
    5. Tak ten tlustej krk jako ma Hedvajz na ty mazanici je.

      Vymazat
  20. Koukam, ze zase funguje po letech Nesmyslny blabol:

    http://semental67.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak ten původní je stále pořád tady:
      http://www.lidovky.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=nesmyslbla

      Vymazat
    2. Tamní články jsou opravdu nesmyslné a ubohé bláboly.

      Vymazat
    3. Objevil se tam Dědík, nebo někdo píše pod "Luis".

      Vymazat
  21. Však dle Vůně domova kojetínský borec "Hamršák" na berlínském letišti zase nachcal do umyvadla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velké pantata přece ve chcaní vždycky vynikal.

      Vymazat
    2. StBáci a komouši - to je hedvíčkova parta:
      http://hedvicek.blog.cz/1608/general-laube-ma-rudou-cepici#komentare

      Nejlepší je příspěvek StBáka Lamra: "... ale zcela profesionálně dává možnost vyjádřit se všem debatujícím stranám. Za což mu děkuju!"

      Přičemž sám Hedvíček výše přiznává, že 6 příspěvků zcenzuroval, ale určitě to nebyli jen ti "komunisti a Werner", jak píše, ale hlavně členové jeho sekty, protože nikdo jiný tam ani nepřispívá.

      Vymazat
    3. Hedva nejspíš zase kecá. Lže jen otevře hubu a žádné komentáře nesmazal. Vždyť mu tam oponuje jen "Karel Benda" a to je Hedva sám.

      Bývalý přísl. StB Lamr je mi milejší než ten pomatený a Hedvou stále propagovaný "Nosák". Jeho falešné kňučení a kyt. přehmaty se nedají vůbec poslouchat, o diletantsky připasovaných pitomých textech ani nemluvě.

      Vymazat
    4. Propagovat umečeného "Nosáka" (neumí zpívat ani hrát) může pouze ještě větší diletant jako je Hedva. Ten neumí vůbec nic.

      Vymazat
  22. Hedvicek's Bucket - http://jdem.cz/cdqw76

    OdpovědětVymazat
  23. Čekám stále na nějaký nový článek a ... ono NIC.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíte jako zde,na Dvoraně hlouposti R.H. či na Agitpropu slovutného kojetínského barda?
      Pokud se Dvorany hlouposti RH týká, rád bych něco napsal,ale uznejte sám,Otto,o čem by ten článek měl být?
      Rostislav Hedvíček už je dávno za zenitem, jeho články na Agitpropu jsou už jen mlácení prázdné slámy, zkrátka a dobře, zbyla už jen nuda a zívačka.
      Snad déle než rok jsem nezaznamenal nic, co by stálo,z mého hlediska,za nějakou reakci, u Hedvíčka a hrstky jeho věrných,co mu zbyla,také nic. A abych reagoval na YT videoklipy umečeného Pepy Nosála, nebo jak se ten pražskej "umělec" jmenuje, tak to bych musel býti po lobotomii.
      Koneckonců, i Hedvíčkova "Ilse Koch", sufražetka Blanka z Prahy (nemphu si teď vybavit příjmení té "fotografky") se od něj už odvrátila. A to je co říct.
      Může být, že jediným dalším článkem,který zde jednou v budoucnu publikuju, bude až Hedvíčkův nekrolog.

      Ale jinak nemohu sloužit. Znáte to: kde nic není,ani smrt nebere. :-)

      Vymazat
    2. Ani nevím, proč se PhDr. Blanka Havlíčková, "takyfotografka" z Prahy, s Hedvajzem nepodhodla. Plné zuby ho již asi má i jeho švagr Karel Jemelka.

      Vymazat
    3. lebka s napisem "Cesi ste pice"

      :-))))

      http://semental67.blog.cz/1609/pruvod-s-ostatky-hedvicka-prosel-kojetinem-zeman-klaus-a-krebs-byli-u-toho

      Vymazat
    4. Nejaktivnejsi fan-hedvickovsky web je dneska Blabol. Tam jsou clanky kazdy tyden.

      Vymazat
    5. http://hedvicek.blog.cz/1610/afghansti-veterani-z-kojetina

      Zajímavé...

      Mimo Hedvíčkův blog o tom nikde ani zmínka.

      "udeleni americkych vojenskych medaili ceskym vojakum-veteranum"
      Aha. Pokud to byly vojenské medaile, kdo z amerického vojska je předával? Odkud se medaile vzaly? Kdo byl přítomen z ambasády?

      No spíše to vypadá na soukromou akci Rostislava Hedvíčka a spol., který "americké vojenské medaile" někde koupil (http://1url.cz/2tN7f)a s pomocí uměle vytvořené šaškárny, je předal nic netušícím obětem, které až se o Hedvíčkovi toho dozvědí víc (třeba ze stránky hedvicek.unas.cz), budou si rvát vlasy.

      Vymazat
    6. Jenže to jsou každého čtenáře odrazující blbosti.

      Vymazat
    7. Sestřih fotek z té Hedvíčkovy akce:
      https://www.youtube.com/watch?v=9RSBKe5MNIQ#t=135

      U menšího stolu napříč, v čele toho dlouhého, sedí z levé strany Nosák, vedle něj ten voják z VUMLu, pak Hedva a po jeho levici švagr Jemelka. Dědík chybí.

      Vymazat
    8. MEGAPODVOD!!!!!!!!!!

      Hedvíček a megapodvod!!!!!!

      http://hedvicek.blog.cz/1610/afghansti-veterani-z-kojetina
      http://hedvicek.blog.cz/1610/ceske-medaile-za-hovno
      http://hedvicek.blog.cz/1610/video-z-ceremonie
      http://hedvicek.blog.cz/1610/z-casopisu-on-war-on-peace

      podvodník psychopat Hedviček a i podvodník Ing. Bohuslav Pernica, Ph.D.?...

      http://www.onwar.eu/2016/10/20/hosi-dekujem/

      "udělila vláda Spojených států amerických"...


      http://1url.cz/rtHWG
      vs
      http://1url.cz/htHWJ

      I ten certifikát nemá žádné náležitosti, je to amatérská napodobenina.

      Pro ty dotyčné to musela být pěkná šaškárna, a ti vojáci budou mít jistojistě z ostudy kabát. Navíc jsou i poškozeny Spojené státy americké, jejich vláda i armáda.
      Neuvěřitelné, že se k něčemu takovému propůjčí i církev.

      Více v diskuzi také zde: http://semental67.blog.cz/1610/prima-kojetin#komentare

      --------------------

      CHTĚLO BY TO O TOMTO SKANDÁLU NAPSAT SAMOSTATNÝ ČLÁNEK!!!!

      Vymazat
    9. Církev si to nechala určitě dobře zaplatit. Hedva si halt udělal radost, vyházel fůru peněz a asi se nyní v Kojetíně cítil mnohem důležitěji než-li před svým vysláním soudruhy na Západ v létě 1986.

      Vymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.