Počet zobrazení stránky

úterý 24. června 2014

R.Hedvíček - stále občan ČSSR :-)

Rostislav Hedvíček z Kojetína,tč.dlící na území Spojených států, rád a často na svém, po bolševicku pojmenovaném blogu Agitprop, vykřikuje,že je Američan. Ovšem,to tvrdí jen on a tuto skutečnost nijak nedokázal. Důvod? Inu,nemůže. Nemá jak,nemá čím. Občanem USA prostě není.

Pokud rajzuje po světě,ohání se maximálně kanadským cestovním pasem,neboť pokud by chtěl passport USA,musel by při snaze získat americké státní občanství odpovídat na nepříjemné otázky patřičných US.úředníků a to vše,jak se laskavý čtenář jistě dovtípí,je spojeno s nemalým rizikem deportace ze Spojených států,pokud by američtí úředníci přišli na to, co je "Ross Hedvicek" zač.

Důkaz? Hedvíček se usvědčuje sám: http://www.humintel.com/clanek62.htm 

A aby to nebylo málo,ještě o tom kojetínský vejtaha napíše do Amerických listů.




Rostislav "Ross" Hedvíček totiž nikdy ani neztratil státní občanství ČSSR.
Nikdy by ho nenapadlo snad usilovat o jeho pozbytí, jakkoliv veřejně presentuje svoji nenávist k České republice a všemu českému.  
Z jakých důvodů, to si přečtete v textu o něco níže. 
 

Hedvíčkovo blábolení o tom,jak mu komunisti v Československu občanství odňali, je asi tak stejně pravdivé,jako když Hedvíček předkládal k uvěření,že mluví plynně srbsky (!) ,nebo,že se narodil v Jihoafrické republice (taková bájná lhavost - to už je snad na diagnózu schizofrenie).

Mimochodem, R.Hedvíček je tak hloupý ve své chvástavé sebestřednosti, že se na svém webu HUMINTEL nezapoměl zmínit o tom,jak mu v roce 1988 president ČSSR dr.Gustáv Husák udělil milost: http://www.humintel.com/clanek73.htm  

Přemýšlel jsem,proč se právě tímto Hedvíček pochlubil. Nenapadá mě jiný důvod než ten,že chtěl poukázat na vlastní důležitost, "protože mu už v roce 1988 napsal sám soudruh president Husák". Tím závěrečným textem o exkrementech to už nezachránil, nehledě na to,že to bude lež. 

Hedvíčkovi je dána do vínku,kromě jiných negativních vlastností,také zbabělost. O tom se snadno může kdokoliv přesvědčit i v Hedvíčkově článku,kde píše o tom,jak během pobytu v rakouském utečeneckém lágru prováděl "protičeskoslovenský odboj" tím způsobem, že byly počmárávány zájezdové autobusy ČSAD parkující ve Vídni, ovšem nikoliv "komunistobijcem Rossem", ale za tím účelem vyslal za sebe raději albánské emigranty z Traiskirchenu. Myslím,že není lepšího důkazu o charakteru přizdisráče, než je tento. A tak je to u Hedvíčka vždy a se vším.  

Kdyby článek o dr.Husákovi z Hedvíčkova webu "zmizel" - tady je zálohován.


Ale,Hedvíčkovi chronické lži a blábolení z cesty si můžete dohledat sami, nebudu čtenáře zdržovat popisem všech nesmyslů,co Hedvíček o sobě napsal ve snaze udělat se jiným, lepším - něco mezi Josefem Mašínem a Chuckem Norrisem.

Podívejme se tedy raději, jak to vypadalo,pokud jste v dobách ČSSR pozbyli státního občanství a získali občanství USA: 



O nějakém naturalizačním dekretu vydaném v USA prostřednictvím tzv.District Court si může kolaborant s komunistickým režimem v ČSSR, jakým ve skutečnosti R.Hedvíček až do roku 1986 byl, nechat jen zdát.. 

Samozřejmě,že R.Hedvíček,jako státní občan České republiky (nástupnictví po zaniklé ČSSR) vlastní na území České republiky i nemovitosti (to,že mu komunisti nějaký majetek po "emigraci" zabavili,jsou jen pohádky pro důvěřivé publikum).
Důkaz? Stačí se podívat na úřední desku města Kojetín z roku 2012  :-) 

http://www.kojetin.cz/docs/radnice/uredni_deska/2012-115.pdf


A jeho manželka,dnes již zesnulá paní Marie Hedvíčková,jakožto občanka Československa (později ČSFR) také například v CZ podnikala. To všechno nám Rostislav Hedvíček, patrně z vrozené skromnosti, zamlčel...  :-) 

http://rejstrik-firem.kurzy.cz/12687758/hedvickova-marie-pleteni-a-prodej-pletenych-vyrobku/statisticky-urad/




Pokud máte ještě náladu vědět o Hedvíčkovi více, přikládám pár odkazů ke studiu. 

Hedvíček o sobě

Kdo je vlastně Čech   





Sincerely

Viktor Čistič



Aktualizace 24. 6. 2014 - 19:50 hod.

Tento článek publikovaný 24.června 2014 ve 14.44 hod. samozřejmě neušel pozornosti R.Hedvíčka (který patří ke čtenářům Dvorany hlouposti RH nejvěrnějším) a o pár hodin později, konkrétně v 18:30 hod.už kojetínský guru dává s bolševickou rozhodností ("Agitprop si rozvracet nedáme") p.t.veřejnosti k uvěření článek s obdobnou tématikou na svém blogu, viz: 

Novi prilozi za biografiju...

Dnes v 18:30 | Ross Hedvicek |  Clanky vzpominkove a recyklovane

Byl jsem jen zvědavý, kdo první ze submisivních bezmozků z Hedvíčkovy sekty se ozve v diskuzi, pokud možno s co nejdevótnějším komentářem lahodícím zraku kojetínského mistra. A stalo se :-)


Komentáře

1 Vitezslav Haramule Vitezslav Haramule | Před 31 minutami | Reagovat
Napsal jste toho o sve osobe dost pane HEDVICEK ale zapomel jste nam napsat jake je Vase nejoblibenejsi jidlo.Jiste znate porekadlo "REKNI MI CO JIS A JA TI REKNU CO JSI." Abych dokazal ze ma otazka je minena uprimne,tak prave jsem dojedl moje velice oblibene jidlo rajskou s knedlikem a hovezim jazykem.Nemusim podotykat ze moje manzelka je vyborna kucharka.

2 Ross Hedvicek Ross Hedvicek | E-mail | Web | Před 16 minutami | Reagovat
[1]: Nejradsi mam italska jidla - spagetti a meatballs nebo lasagna  nebo cheese ravioli. Z ceskych jidel mam nejradsi svickovou na smetane a knedlik - to maji v kazde ceske restauraci a vetsinou je to edible a nedokazou to zkurvit (a Cesi dokazou zkurvit cokoliv). I kdyz i v te svickove na smetane se na to maso vzdy divam s urcitym podezrenim.  Ale knedliky jsou vzdy O.K. :-) Co to me tedy rika?
3 Ross Hedvicek Ross Hedvicek | E-mail | Web | Před minutou | Reagovat
Muj vyseuvedeny clanek je jen reakci na dalsi utoky ceskych nenavistnych prasat na mou osobu - dnes, adresu sem davat nebudu, nehodlam tomu dobytku delat reklamu. Za tech 24 let bych te bezbrehe nenavisti mel snad uz byt zvykly - bohuzel tomu tak neni. Fuck you vy vlastenci, fuck you! Nekdy si myslim ze vyraz "cesky vlastenec" by melo byt synonymem slova "kokot".

Nominaci na 1.hlupáka čs.internetu získává kojetínský lhář Rostislav Hedvíček.



4 Vitezslav Haramule Vitezslav Haramule | E-mail | Před 56 minutami | Reagovat
[2]: Ze jste staryho Hedvicka syn.Svoji hubu si neosidite, proto jste tak urostlej.Je to v genech.
5 Kojetinsky lhari Kojetinsky lhari | Před 40 minutami | Reagovat
Twin spired church nelezi vubec na Hoffmanove namesti.
6 Ondra Ondra | Před 29 minutami | Reagovat
Hýkání nenávistného magora, který vystupuje jako Viktor Čistič, přičemž je to všem dobře známý pomatenec Werner z Winterthur je třeba ignorovat. Jeho vypůjčený čas promrhá sžírán nenávistí a to je pro něj vlastní osobní prohra. Nic tím nedokáže a nikomu se nepomstí.



277 komentářů:

  1. To je hrozně, jsem fakt zděšená. Jsem mladá dívka, která nezažila ty časy
    různých komunistických kolaborantů a Hedvička jsem dlouhá léta považovala za
    slavného odbojáře. Četla jsem, jak se brodil potoky komunistické krve a myslela
    jsem si, že byl v tehdejším Československu něco jako Achilles. Ted však
    zjišťují, že je to trochu takový Pinocchio. To je hrozně, svět se mi zhroutil a
    Hedviček je mi odporný!

    OdpovědětVymazat
  2. http://hedvicek.blog.cz/1406/novi-prilozi-za-biografiju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Re: Anonymní24. června 2014 18:53

      Proč nejsem překvapený..? :-)
      Tento článek o Hedvíčkově občanství jsem zde publikoval ve 14:45 hod.místního času. Poté,co ho "Ross" Hedvíček,jakožto pravidelný čtenář Dvorany hlouposti R.H. zaregistroval, začal na svém Agitpropu mlžit svým,rádoby "vtipným" článkem (publikovaným o pár hodin později, v cca 18:30 hod.) na obdobné téma,aby snad odvedl pozornost,nebo z jiného důvodu,který si stihomamem posedlý kojetinský kolaborant sesumíroval ve svém chorém mozku.

      Teď už se jen můžeme těšit na radostné kejhání submisivních vohnoutů z Hedvíčkovi družiny,kteří se budou předhánět v tom,kdo nejhlouběji zasunuje svoji anální sondu do mistrova rekta, prostřednictvím servilních komentářů v diskuzi pod Hedvíčkovým výplodem.

      Vymazat
    2. Kojetinsky sasek opet provokuje.

      Vymazat
  3. Hedvicek byl soudruhy vyslan na zapad aby donasel na emigranty. Proto se to na jeho blogu stbaky jen hemzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Az se FBI dozvi ze Hedvicek pri zadosti o trvaly pobyt na Floride lhal temer ve vsem zcela jiste ho z USA vyhosti. Je mozne ze opet skonci v Kojetine.

      Vymazat
    2. Take si to myslim.

      Vymazat
  4. Jistě nikomu z vás neušlo, jakým záchvatem vzteku prochází komunistický kolaborant Hedvíček na svém webu Agitprop - nesmyslné komentáře (páté přes deváté, bez ladu a skladu) pod článkem "NOVI PRILOZI ZA BIOGRAFIJU", kde se jej marně snaží uklidnit jeho dva servilní milcové V.Haramule a Ondra svým pochlebováním :-)

    Poté následuje narychlo spíchnutý text s názvem "BOŹÍ HOVÁDKA" (publikováno 24.6.2014 přibližně ve 22.00 hod.) kde kojetínský lhář rozumuje o zvyklostech na československé ambasádě v USA v dobách ČSSR (nepochybně jsou mu interiéry diplomatického zastoupení komunistického Československa ve Washingtonu důvěrně známy) a verbálně útočí na nějakého doktora J.Kozubka. Ještě chvilku a dočkáme se Hedvíčkových výhružek na téma exhumace ex ministra zahraničí ČSSR s.Bohuslava Chňoupka :-)

    Aber nur keine Panik, Ross!
    Tak, jako na tebe nebylo na Dvoraně hlouposti R.H. zapomenuto v den tvých narozenin 30.května 2014, je na tebe myšleno s hezkým dárkem i v roce 2015. Nejsem žádný netrpělivý ynžynýr od Želivky, abych všechny dárky rozdal hned

    A od Santa Klause (nebo, ve tvém případě spíše od Dědy Mráze) jistě obdržíš něco i na Vánoce 2014. To bude takové hezké intermezzo - a zcela nezištné, neboť je třeba se ti revanšovat za všechnu tu péči, jenž jsi věnoval na svých webových stránkách Agitpropů, Dvoran a blogů jiným...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze to na ceskem zastupitelstvi nejak dobre zna, me napadlo uz jak popisoval ty pribehy kanadskych upravencu.

      Vymazat
    2. Hedvíček byl dle všeho za hranice vysazen čs. soudruhy jako uloženka. Vždyť to byl jejich člověk, který pro svůj prospěch soc. režimu pomáhal jak mohl.

      Vymazat
  5. Gol jak v Brazilii.
    To se ti povedlo.Hned jsem to rozeslal vsem znamym aby se take pobavili a Hedvajz byl slavnejsi i bez pocitadla.
    Myslenka postupneho obdarovavani se me libi a Hedvouskovi se bude libit taky.Kdyby se dalsich narozenin nedozil - vypasemy uz je pekne a do svestek nemusi vydrzet tak to sem das jako oslavny nekrolog.Rostik bude mit aspon s Havlem v pekle co cist.
    Z Tulsy zdravi Martin Landa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z těch svých čísel už Hedvuša úplně zblnul.

      Vymazat
    2. Což Hedva, ale Krystlík, ten si počítadlo neuměl nikdy instalovat a jen veřejně záviděl.

      Vymazat
  6. http://www.myheritage.cz/photo-1500821_120750602_120750602/jind%C5%99ich-hedvi%C4%8Dek Bratranec :-)

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.kojetin.cz/docs/radnice/uredni_deska/2012-115.pdf "Američan" Hedvíček účastníkem řízení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V listine uvedeni Rostislav a Marie Hedvickovi jsou spis Hedvajzovi rodice.

      Vymazat
  8. http://www.mesto-kromeriz.cz/download/uredni-deska/126_2013.pdf Paní Hedvíčková Marie je u českých úřadů stále naživu.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak,tak :-)
    Opravdu "AMERIČANI" jak vyšití.
    R.Hedvíček si myslí,jak je chytrý a jak se vyzná, ale přitom je pouze po česku "yntelygentní" a po kojetinsku "rafinovaný". Ve své podstatě ovšem ustrnul kdesi na pomezí 80.-90.let.
    Absolutně mu nedošlo,že své lživé historky a polopravdy mohl beztrestně šířit ještě tak v dřevních dobách internetu a před otevřením archívů Státní bezpečnosti pro širokou veřejnost. Kdyby měl trochu soudnosti a hlavu neměl jen kvůli tomu,aby mu nenapršelo do krku, ještě včas se mohl stáhnout do ústraní a pravda by nezačala vycházet najevo.

    Ovšem,chtějte rozumné uvažování po prolhaném megalomanovi, navíc postiženém stihomamem a chorobnou nenávistí ke každému,kdo má odlišný názor.
    Tudíž si nyní bude muset R.Hedvíček vypít svůj kalich hořkosti až do dna a už poznává,jaké to je,když se jeho medicína,kterou aplikoval jiným,obrací proti němu.

    Byl by naivní,kdo by očekával,že R.Hedvíček si snad uvědomí,jaké svinstva svojí činností napáchal a kolika lidem ublížil a že je schopen určité sebereflexe.
    Opak je pravdou.
    Rostislav Hedvíček tomu čelí podle obvyklého mustru: směsicí vulgarit, dalších denunciací a publikováním lží, polopravd a překroucených faktů.

    Jak už jsem dříve napsal: postupně začnou vycházet najevo další skutečnosti z Hedvíčkova reálného života a skutků - a nebude mu to po chuti, to vám dám písemně :-)
    Až se mě chce napsat,že na tomto webu Hedvíčkovi ještě osvěžíme paměť, aby si připomněl staré časy,ale všichni víme,že Ross ztrátu paměti jen předstírá...
    Tímto děkuji všem,kteří zasílají materiály a informace použitelné k dalšímu šíření osvěty o "kojetínském lháři".

    STAY TUNED !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve snaze vystrachat blabol se Vam jaksi nevede: Hedvickovi nikdy nebydleli ve Sladovni a pani Hedvickova pletouci se nyni jmenuje Vavrinova a zije. Az budete poustet priste do sveta nesmysly, tak si to Wernere cmuchale over.

      Vymazat
    2. Umisteni firmy je v Cesku v podstate mozne kdekoliv.
      Muzete tedy mit trvale bydliste na Polni ulici 124 Kojetin, ale zivnost (OSVC) umistenou na Sladovni ulici 1273 Kojetin.
      Pani Vavrinova (zije v Kojetine) a pani Hedvickova (zesnula v USA) nejsou totozne osoby.

      Tenhle pokus nevysel pani Havlickova. Musite to zkusit znovu a lepe (a radostneji).
      Cest praci,Blanko.

      Vymazat
    3. Pani Hedvickova po revoluci v Cechach nikdy po emigraci nebyla, pokud jsi cetl Wernere clanky Hedvicka. Byl tu s dcerou anebo sam. Tudiz tady ani nic nepletla. Tobe se ale pletou v senilite lopaty a hrusky dohromady a nevis, ktera bije. Mela jine starosti, nez plest cepice v Kojetine hlavo vypatlana. Ty si porid pletenou radiovku, burane z malomesta, at Ti nestydne makovice a nechabne Ti v mrazu mysl. A krom toho se obycejne plete doma a neni potreba extra provozovna ve Sladovni. Cest praci hloupej predsedo.

      Vymazat
    4. Havlickova ty doma taky pletes?

      Vymazat
    5. ... ještě včas se mohl stáhnout do ústraní a pravda by nezačala vycházet najevo.

      To ale vejtaha a patologicky lhar Hedva nikdy neudela. Spis mu z toho ze vseho jednou totalne jebne a udela nejaky malheur.

      Vymazat
    6. Jsi ty ale vocas, jaká pravda, vše co jsi tu vypotil, je bud nepravda anebo na tom není nic špatného. Skoro by člověk nad tebou zaplakal, že ses pachtil zbytečně.

      Vymazat
    7. Samozřejmě, že není nic špatného, být aktivním kojetínským občanem (SSM, SČSP, PS VB ...) jako Hedva.

      Vymazat
    8. Krystlik byl v SSM, KSC, SCSP, NSDAP a nyni vstoupil jako samostatna jednotka do NATO.

      Vymazat
  10. Dotaz s Kojetina25. června 2014 v 12:41

    V Kojetine se povida, ze pry Rostislav v tej Americe pracuje negde ve vetesnictvi jo? Pry objizdeji jard sales kde kdo umre, a pak to prodavaji jako starozytnosti.

    OdpovědětVymazat
  11. To je hukot,koukám jako blázen.
    Konec česko-americké celebrity.
    Až se Hamršák na Floridě probere z nočních mrákot a přečte si co o něm vyšlo najevo,tož se posere i bez asistence Deputy šerifa z Fort Collins.

    OdpovědětVymazat
  12. A je to venku:
    Viktor Cistic
    Narozni ulice 1111/2
    Praha 5 - Stodulky
    PSC 150 07

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem tedy odhalen?
      Asi ze mě můj komandant udělá nezaměstnaného.
      A jako podomní obchodník budu si vydělávat na chléb vezdejší prodejem knih zvěčnělého Rosse Hedvicka.

      http://tinyurl.com/o3299fk

      Vymazat
  13. Jste demagogicka sebranka, patrne klony curaka Krystlika. Proto vam nikdo nic neuveri. Bajkar neni hodnoverny zdroj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bajkarem a demagogem je prece soudruh *Hamrsak* z Kojetina.

      Vymazat
    2. Na to, jak Hedvajze sousdruzi "utlacovali", ma velmi pekny barak.

      Vymazat
    3. A dela mi dobre semtam nachcat do toho vaseho mraveniste... Ross Hedvicek 15.01. 200826. června 2014 v 13:55

      A tomuhle: dvoranaslavy.blogspot.ch nekdo uveri?

      Tak mi pripada ze si od te doby Hedva sere na hlavu a nejen sobe ale i te jeho servilni koze. Byvali pratele se za nej davno stydi.

      Vymazat
    4. Tím svým chcaním je Hedva znám snad všude.

      Vymazat
    5. Pamatuji si jak jsi Merto poblil ten bufet na Florenci, vzpominas jak jsi chtel usetrit a nechtel jsi mne vzit do hospody na gulas a misto toho jsi predstiral, ze mas v oblibe burty. Neodradil Te ani jejich zelenavy nadech a zapach. Ja to tenkrat nejedl, ale ty ses zblil jak Amina a nepomohl Ti ani tuzemak na vypaleni cerva. Proto jsi ted bio.. pres jogurty. Jsi lakomej jak Krystlik. To dela ta Praha a voda ze Zelivky. Tez jsi inzenyr stejne jak Krystlik :))

      Vymazat
  14. Já jsem přesvědčen, že se Rosťa v Africe narodil!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zbyva jen vysvetlit, jak se pak Hedvajz dostal do kom. Ceskoslovenska

      Vymazat
    2. Přinesl ho čáp?

      Vymazat
  15. Nevideli jste zde nekde moji kozu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skryva se pod jmenem PhDr. Havlickova v Praze Petrovicich.

      Vymazat
    2. Strasne rad by s ni bydlel, ale ma smulu.

      Vymazat
    3. Nema je to stara koza.

      Vymazat
    4. Werner slídí okolo, dokonce Petrovice navštívil při své nedávné návštěvě v Praze v domnění, se potkají. Tak rád by se nastěhoval, dokonce si z Winterthur přivezl několik kufrů s osobními věcmi...

      Vymazat
    5. Dokonce kojetinsky sasek dal prednost jine dame a petrovickou kozu nepozval na Floridu.

      Vymazat
    6. Vždyť tam někde PhDr. Havlíčková z Petrovic vystavovala svoje fotografie.

      Vymazat
    7. Myslis stare blaznive Korcakove? Myslim, ze se mu tam narvala sama.

      Vymazat
    8. Havlíčková vystavovala sve neumele fotky na urovni prvnacka na verejnem zachodku nedaleko autobusoveho nadrazi. Nebula pritomna osobne.

      Vymazat
  16. Hedvajz jen potvrzuje, ze kdo lze, ten i krade.

    OdpovědětVymazat
  17. Jen pro vasi informaci panove, vyzval jsem Hedvajze na souboj mokrymi hadry. Navrhuji, ze se budeme placat mokrymi hadry pres hubu, dokud jeden z nas nepadne. Uz jsem si jeden namocil v kyselem mlece a jeden v dehtu a peri (na ty jeho ohromny brejle). Doufam, ze Hedvajz moji nabidku prijme, a nebude se zase schovavat za vymysly jako cela ta leta v Kanade a USA. Tschüssss!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zoufalec prodělal operaci očí a brýle již nenosí.

      Vymazat
    2. Čím dál víc Hedvajzových příznivců ho má asi již plné zuby a nekomentují.

      Vymazat
    3. I věrný kámoš a švára Jemelka nemá čas. Asi odjel. Korčáková se také nějak odmlčela. Z některých floridských zážitků teď nemůže spát. Samopalníkovi Řežábkovi asi již také začalo vadit Hedvovo přehnané vychloubání ...

      Vymazat
    4. Na želvy Hedvova dcerunka tzv. "dojela" a propustili jí z práce. Má ale ještě vedlejšák.

      Vymazat
    5. Nesplnil jeji ocekavani, baba se chtela stat americkou obcankou a nevyslo ji to, Hedvicek ji asi snatek nenabidl. Baba je opet v Praze.

      Vymazat
    6. Myslím si, že sňatkem cizinci us. občanství jen tak lehce nenabydou. Co by také kulturně založená osoba jako Korčáková, zvyklá na život velkého města, v v té floridské díře dělala. A ještě se starat o nemocného a namyšleného pitomce ...

      Vymazat
    7. Korcakova je chuda, Hedva je movitej. Konecne by mela chlapa. Praha je na ni draha.

      Vymazat
    8. Jirka Wolf je také chudý a přesto v Praze spokojeně bydlí v paneláku.

      Vymazat
    9. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    10. Anonymní26. června 2014 17:18

      Vulgarity se sexuálním podtextem zde nebudou tolerovány.
      Pokud se chcete takto realizovat, běžte s tím na Agitprop,nebo jinou žumpu, kde budete vítán.

      Vymazat
  18. Hedvajz ma na blogu 2 trotly, 2 submisivy a 2 obstarozni panicky, ktere sni o dedictvi jeho maringotky az natahne backory. A obcas asi vytvari nove postavy jen tak pro srandu kralikum, aby to vypadalo ze ma "tisice spokojenych ctenaru", jak se donedavna holedbal. :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíte asi ten Hedvoušův přívěs, že?

      Vymazat
    2. Bruno, senilni duchodce z Cech se pokousi o legraci, ale drhne to jako kdyz vtipkuje vycpely Ludek Sobota, jeho vzor.

      Vymazat
    3. Ta maringotka snad ani není fotomontáž - to musí být z rodinného alba anebo z USTRu.

      Vymazat
    4. Maringotka patrila puvodne Krystlikovi. Ale z radosti, ze muze delat sefredaktora CS magazinu ji Rostovi venoval. Rude pravo mu zaniklo a v RFE ho pro jeho odpudivou povahu nikdo nemel rad. Maringotka nebyla zadne terno, Krystlik si na cistotu nikdy nepotrpel a tak tam bydlelo i spousta nejruznejsiho hmyzu. A to pritom Krystlik nebyl entomolog.

      Vymazat
    5. S tím pašerák Hedvíček jezdil do Jugošky, aby se pak v 1986 již nevrátil.

      Vymazat
    6. Samozrejme to pak bylo Krystlikovi lito, ze se svym darem unahlil a tak zacal sirit, ze byl Rosta paserak.

      Vymazat
    7. Ponorka Wenzel byl velmi povedeny a dobre reseny obytnak.

      Vymazat
  19. Prosim toho sulina, co vyrabi ty fotomontaze na adrese http://www.bilderload.com/daten/gaysprayerCGG4W.jpg aby mi je posilal primo na mou email adresu prilisdlouhonamori@gmail.com - rad bych je tez zverejnil na svem blogu, ktery lidi skutecne ctou. Obzvlast ma zajem o tu cernobilou montaz, kde jsem s klobouckem jako nejaky zarostly zemedelec z Kojetina. Dekuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvajz, prijimas moji vyzvu na zapas mokrymi hadry? Naplacam ti drzku do ruzova!

      Vymazat
    2. Hnup Bruna s hadrem je zamestnan jako uklizec v hospode IV. cenove skupiny na Zizkove, nikde jinde uplatneni nasel. IQ 60, hovori plynne jen cikansky, jinak plynu ma plne strevo, doma stara cikorka se 7 detmi, tomu odpovida i jeho "legrace".

      Vymazat
  20. Spíše až se dozví, co Hedvíček tropil v ČSSR před svoji údajnou emigarcí.

    OdpovědětVymazat
  21. No vida, tak opět čeští bembeci, ynžynýři a pijáci vody z Želivky dostali svých 15 minut slávy, neboť sám velký kojetínský guru o nich ublognout na svém Agitpropu ráčil a jak se zdá, dostalo se některým i Hedvíčkovi přízně za jejich výtvarné díla.

    http://hedvicek.blog.cz/1406/ceska-nenavist

    Nakonec se Rostislav Hedvíček rozněžní natolik,že prohlásí "Čo bolo, to bolo, však jsme všichni Češi" a poté za zvuku fanfár z Libuše,(kteréžto na hřeben zahrají Jiřina a Blanka,doprovázeny na vozembouch Pepanem Nosanem), smaže svoji Dvoranu slávy i Humintel, prodá papundeklový domek i s jakuzzi křišťálově čistému Stanislavu Grossovi a poté odletí linkou Aeroflotu do staré vlasti, aby v Kojetíně definitivně odešel do spisovatelského důchodu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to není utopie nebo nějaká legrace. Hedvíček opravdu uvažuje o tom se vrátit, protože na té Floridě je úplně v p.... .Však také veškerý svůj čas tráví výhradně na českém internetu.
      Zatím si to kompenzuje častými návštěvami ČR, obzvláště nenáviděné Prahy. ;-)

      Ale protože návrat do ČR je současně ne příliš reálný (děti, papundeklový barák, atd.), tak ho to, nenávistného psychopata, dovádí stále k větší zuřivosti. :-)

      Vymazat
    2. Ale to ses rozpovidal, to mas po Prazdroji anebo ze by Kozel?

      Vymazat
    3. Vždycky jsem si říkal, jestli má tohle někdo (Hedvicek) zapotřebí. Po tom co o druhých napsal a napomlouval, po odhalení jeho minulosti kolaboranta, po jeho vzteklých a primitivně sprostých reakcích na kritiku by každý jiný svůj blog zavřel a stáhl se do soukromí. A když už bych neměl nic jiného na práci, udělal bych si nějakou tu vysokou pro seniory abych měl klid a nesžírala mne závist. On ne, bude se takhle nadále ztrapňovat až do hrobu (a to bez ohledu na svou rodinu a těch pár chudáků co mu fandí, protože jsou stejní ubožáci jako on).

      Vymazat
  22. Toho casu co na ceskem nternetu travi cesky hlupak Cistic vyrobou teto internetove tragedie a ctenim co Hedvicek napise a okamzitymi reakcemi svedci o tom, ze nebude moc uspesny. Jinak by se na to vykaslal. Ani Cisticovy komentare nemaji uroven, typuji stezi absolutorium ZS v Horni Dolni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mel jsem jednou ve skole vedle kalamare vyrytou kruzitkem vetu, lavice se dedily z generace na generaci, a byly spojeny s podlahou : "Nejtarapnejsi je pilny blbec. " .Casto si na ni vzpomenu, kdyz vidim nejakeho pitomce se pachtit ve snaze se pomstit ci zaujmout. To je presne tvuj pripad Viktore. promin, ale je to tak.

      Vymazat
    2. Jak Hedvíček na internetu volá,tak se ode mě ozývá.
      Až zmizí všechny jeho dehonestující webové stránky,na kterých se "Ross" realizuje, zruším i Dvoranu hlouposti RH.

      Omlouvat se Hedvíček nemusí, omluva má smysl od slušného člověka,ale nikoliv od nenávistného a vulgárního lumpa,kterým podle mého mínění Rostislav Hedvíček je.

      V opačném případě bude Dvorana hlouposti RH pokračovat a informací zde bude přibývat. Rovněž zde budu dávat v diskuzní části v sekci Komentáři prostor k vyjádření těm, které Hedvíček na svém "nejsvobodnějším" blogu Agitprop maže, nebo jim zablokoval přístup.

      Vymazat
    3. Vzdyt to rikam, jsi pachtil, ktery se nehne z internetu, doufaje, ze je bohatyr, Ilja Muromec a pritom je to jen pitomec. Si posluz, nikdo Te necte :-D.

      Vymazat
    4. Proc nepustis ten komentar pachtile :) ?

      Vymazat
    5. Viktore znas tohoto pachtila ne ? Je to rádoby pražský umělec , rád by se umělecky zviditelnil, ale furt to nejde. To víš, komu chybí talent, tak se může pachtit jak chce podobně jako Ty a nic z toho. Taky pilný blbec.

      Vymazat
    6. Zadne udajne "dehonestujici" stranky mazat nehodlam - to uz zkousely pred casem ty ctyri amoralni kurvy okolo Wernera. Na to abych vyjednaval, na to jste mi vy CESKE KURVY ublizili prilis. Existence tehle "Dvorany hlouposti" mi ve skutecnosti docela vyhovuje, protoze je to jen primitivni pel mel a v pripade potreby mi slouzi jako dukaz, jak nenavistne a primitivni vy CESKE KURVY dokazete byt. Nic neumite a nic jste nedokazali, vy jedni Cesi - jste jako Papuanci: mate holou prdel, ale lidozrouti jste primo ukrutni...

      Vymazat
    7. Hedvicek pochopitelně díky své sebestřednosti nic nepochopil. Mluvil jsem o odejití do důchodu; o těch nic neříkajících a stále častějších „článcích“ na Agitprop. Těch jeho deset jiných pomlouvačných webů by rozumný člověk zavřel též – k tomu jsem ale Hedvovi, v mém vlastním zájmu, neradil. Nic ho necharakterizuje a deskalsifikuje lépe (ještě lépe než tyto Viktorovy stránky).

      Vymazat
    8. Sorry, unikl mi post od Viktora - takže komentář o Hedvíčkově nepochopení považujte, prosím, za bezpředmětný, anebo ho smažte.

      Vymazat
    9. Když Hedvovi ve skutečnosti existence "Dvorany hlouposti" vyhovuje, tak proč se tak rozčiluje?

      Vymazat
    10. Pokud je někdo nenávistný a prolhaný, pak jste to právě Vy, pane Hedvíčku z Kojetína. To Vy jste právě reprezentativní a učebnicový příklad tohoto.
      Dlouhá léta zamořujete český internet svými nenávistnými výpady a když pak někdo na toto adekvátně reaguje, je podle Vás také nenávistný?

      Dlouhá léta posíláte spam na své nenávistné a prolhané bláboly, ale kam? Právě do nenáviděného Česka. Jste normální? Jistěže ne. Namísto abyste žil normální život v té Vaší vysněné Americe, Vy tam očividně živoříte - mimo spánku neustále u PC na českém internetu.
      Jste nemocen, jste nenávistný psychopata zřejmě Vám není pomoci, pokud sám nechcete a to Vy zřejmě nechcete.

      Vymazat
  23. A kde vidis nejake rozcilovani, ty ceska pico? Uz jsi mel dneska pivo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V klidu! Gumo z Kojetina!!

      Vymazat
    2. Hmmm, jsi " hrdina " v anonymite schovany v krovi ustraseny, zdrapany jak jsi lezl az dozadu a pridusene septas: GUMO. Podepis se srabe.

      Vymazat
    3. Proc se na toho zakomplexovaneho nevzdelance vegetujiciho na Floride a zijiciho v CSSR nevykaslete? Pouziva nas jako bezplatnou reklamu.

      Vymazat
    4. V klidu! Hanacka GUMO!!

      Vymazat
    5. Obytňák jsi měl úplně jiný - Gumo - tzv. "ponorku". Na karoserii ale nebyla mladá nebožka Mařenka.

      Vymazat
  24. Rosta je slusny clovek a American, pise skvele clanky. Je to fakt trida.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jste zla a zavistiva banda.

      Vymazat
    2. PhDr. Blanka H., ackoliv bydli v panelaku na prazskem sidlisti, Hedvickovi vubec nezavidi more a jako snih bily pisek, natoz aby ho snad nenavidela. Spis naopak.

      Vymazat
    3. PhDr.Blanka Havlíčková-fotografka nejvyšší pražské úrovně bydlí v paneláku na sídlišti kde mají pitnou vedu ze Želivky,titul získala za komunistů a zákonitě tak musela mít na VŠ výtečný zápočet z marxismu-leninismu. Nejlepší vstupenka do hedvíčkova klubu agitprop.

      Vymazat
    4. Velke pantata ma komplexy vuci ynzenyrum, uvadi sice alibi ze byl synem kulaka a proto nemohl vystudovat. Skutecnost bude u kojetinskeho svazaka zrejme jina.
      Vzhledem k tomu ze neustale foti svoje zbrane (falicke symboly), s kterymi se udajne deli o loze a jeho zalibe ve velkych autech (adlerovska kompenzace jisteho nedostatku v rozkroku) je Hedvicek psychicky silne narusena osobnost, neustale kompenzujici sve nedostatky.

      Vymazat
    5. Wernere a ty prasky beres?

      Vymazat
    6. Re: Anonymní27. června 2014 12:59

      Tím by se vysvětloval spěšný odjezd jedné z obdivovatel pantáty Hedvíčka z Floridy zpět do Prahy, zatímco ta druhá,na pozici hlavní samice, už raději z Prahy do Fort Myers ani neodjela.

      Je to pochopitelné.
      Dřevotřískovou haluznu s jacuzzi a ojeté SUV má i v Praze kdejaký ynžynýr, který však na rozdíl od Hedvíčka bude solventní a navíc nebude mít komplex méněcennosti kvůli velikosti penisu a erektivní disfunkci vyvolané Diabetes mellitus (však Rostislav už také má jateční váhu).

      Jedinou kompenzací je Hedvíčkovi jeho blog Agitprop a web Dvorana slávy, kde se šířením nenávisti, vulgárností a obscénnostmi může aspoň dočasně odreagovat od tragikomické reality v níž se nalézá a z níž nemá úniku,virtuálně obklopen několika podobnými nešťastníky, kteří se oddávají četbě Hedvíčkových textů, aby poté mohli v diskuzi veřejně presentovat oddanost kojetínskému lháři publikováním souhlasných textů a spíláním domnělým nepřátelům velkého Rosse.

      Vymazat
    7. Nevěřím, že Hedvíček má malý penis a že byl v SSM. Jste banda závistivců.

      Vymazat
    8. Popojiždění po tom Blbákově s množstvím kýčů ji asi také nijak nenadchlo. Na Hedvu, jeho deprese a mindráky už asi neměla nervy.

      Vymazat
    9. Baba trpi dusnosti, bylo tam na ni vedro, ve virivce sotva funela, koulela ocima a lapala po dechu, sedesatka na krku. Z Prahy je zvykla na jine klima.

      Vymazat
  25. Kojetin High Times27. června 2014 v 11:26

    Fantom běhá v kožichu

    Povalené a vysypané koše rozčilují v poslední době lidi v kojetinské čtvrti U prasečáku. BISákům se už ale podařilo odhalit pachatele, a to přímo při činu u obchodního centra na Holomocké třídě.

    „K jejich překvapení to byl Hedvíček v zimním kožichu,“ sdělila mluvčí městské policie Helena Belling. Ryšavá šelma dostala jméno Hedvíček podle strážníka ing. Viktora Krebse, který ji načapal. Zatknout se ovšem Hedvíčka nepodařilo. Navíc v není sám.

    „Zrůd z CS-Clubu jsou ve městě desítky,“ řekl KHT Krebs. „ A nejsou jen na perifériích, vídávám je i v centru, třeba v podniku Kewl Atta Bubba,“ podotkl Krebs.

    Naplněný košík sice podle něj Hedvíček neporazí, ale dokáže z něj vytahat obsah.

    „Přiživují se i u silnic, kde sbírají zkažené ptáky u protihlukových stěn. A třeba v masokombinatu vyraboval Hedvíček nezajištěnou tlačenku,“ konstatoval Krebs a dodal: „„Včera jsem s Hedvou mluvil. Říká, že je zdráv, ale léky, které mu v léčebně podávají, mu prý ubližují tak je nebere."

    OdpovědětVymazat
  26. Nesmyslnu blabol zije! A kde je Krebs s klystryrem a gumovou hadici na vyprasky? Vy Papuanci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patraji po tobe be floridskych bazinach. Hedvajzi nezaclanej tady.

      Vymazat
  27. Jak vidno, Rostislav si přivstal, (patrně už nemohl vzrušením,co nového dnes bude presentováno na Dvoraně hlouposti RH), dospat.
    Doufám jen,že ranní stolice byla pevná, proud moči nepřerušovaný,hladina cukru v krvi vyrovnaná a diabetická neuropatie nezpůsobuje bolest nohy.

    Nyní je načase ošéfovat blog Agitprop, zkontrolovat, zda aspoň někteří věrní napostovali do komentářů devótní příspěvky chválící kojetinského Mistra a smazat příspěvky těch nevděčníků,jenž jsou pramálo loajální, jakožto i bembeků co si naivně myslí,že zraku bdělého Rosse projde nějaký nesouhlasný příspěvek.

    Další den Rostislava "Rosse" Hedvíčka právě začíná...

    OdpovědětVymazat
  28. Boze To byl ale slovni prujem srabe Cistici. Jsi takovy kreten v praxi. Co jsi pozil vcera, neco zakysaneho, ze ses prave posral? Ta nenavist z Tebe uplne kape. Rad bys byl Mirkem Dusinem, ale mozek nestiha. Ten neprehledny amatersky pel mel, bez logiky, neucesany nezajimavy, co tu produkujes Te naprosto obnazil, jsi nenavistny a neuspesny hlupak. Dojedes na ta svinstva bud Ty anebo nekdo, koho mas rad. To Ti davam pisemne a vzpomenes si na mne. A nebude to dlouho trvat. Vis, na kazdou svini Tveho typu se nekde vari voda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Re: Anonymní27. června 2014 15:52

      Měla jsi při psaní svého komentáře a jeho opětovném čtení opakované orgasmy? Nebo tě dovedou vzrušit jen vulgarismy a obscénní texty publikované Rostislavem Hedvíčkem na jeho blogu Agitprop a Dvorana slávy? Musíš k ukojení libida v sobě vyvolávat pocity nenávisti? Svěř se.

      Vymazat
    2. Polozil sis někdy slabomyslny Viktore otazku o smyslu sveho byti? S ohledem na Tve poseroutstvi a nebetycnou hloupost by byvalo lepsi, kdyby se v lune Tve matky uchytila jina, inteligentnejsi spermie z genofondu otce a vznikl uplne jiny zivot. Jsi omyl prirody a nemas tu co delat. Co prispevek, to tragedie. podobne to bude i v zivote. Zakomplexovany nenavistny smrad. Vis jaky je rozdil mezi Tebou a Wernerem? Ten se zpravidla podepise a byt je to charakterovy mrzak, je inteligentni. Ty jsi " Viktorku" hloupy a k tomu jeste posera. Takove klasicke ceska dementni nenavistne a zavistive prase. Byt Tebou si zalezu s ohledem na vyvojove nedostatky do dilnicky a venuji se spise manualni cinnosti, treba lepeni modelu ze spejli, protoze na tu cinnost dusevni fakt nemas bunky.
      P.S. kup si v OBI chemopren, pry to s nim lepe drzi

      Vymazat
    3. Nenavistna mstiva megera27. června 2014 v 18:02

      to je ona. Bez fekalne analnich utoku neni schopna napsat komentar.
      Neukojena zkrachovana existence ktera nic neumi nez nenavidet.

      Vymazat
    4. Re: Anonymní27. června 2014 17:43

      Ach jo.
      Jako správná pražská pavlačová štěkna,která si o sobě myslí,že je uznávanou fotografkou a které někdo namluvil,že je umělkyně, musíš nejprve vše zahalit do slovní vaty s opakováním frází,které jsi pochytila od Hedvíčka na blogu Agitprop. Zároveň se na to konto domníváš,že jsi vyvolena k tomu,aby js určovala,co je správné a co je špatné. Jenže, tady nejsi na výstavě svých fotek v nálevně U Šmelhausů, nebo v Jedové chýši, kde se scházíš s tobě podobnými.

      Jako vystudovaná PhDr (no, vystudovaná, za reálného socialismu bylo na VŠ důležité,aby jsi měla správný třídní pohled na věc a složila hlavně zkoušku z marxismu-leninismu) by jsi měla být schopná diagnostikovat své duševní potíže sama. Je na tobě,zda s tím budeš něco dělat, nebo to necháš zajít do dalšího stádia, podobně jak to vidíme u R.Hedvíčka.

      Já soudím,podle tvých reakcí,,že jsem trefil do černého a to nejsem PhDr. Želbohu, jsi průhledná a jednoduchá, tak to nedalo moc práce.
      Ale už tě nebudu dál rozebírat a tím ztrapňovat. Ty se ztrapňuješ a dál budeš ztrapňovat sama, ať už tady, nebo na web stránkách u Hedvíčka.
      Nebudu na tebe dál reagovat,škoda ztraceného času, věnovaného tobě.
      Zvláště,když se na rozdíl od pana Wernera neumíš ani podepsat.

      Asi bych měl na závěr napsat,že je mě tě líto, ale,to bych lhal. Stejně jako mě není líto Olgy Hepnarové, Dany Stodolové, nebo Ilse Koch.

      Vymazat
    5. Nedelej ze sebe intelektualni nulo psychologa. Rozebirat nemuzes, ponevadz na to nemas vybaveni. Nerozumis nicemu a fotografii uz vubec ne. Nakonec jsi U Smelhasu nebyl, tak se neztrapnuj, jsi zapamatovatelny moula. Presne na stejnem principu je zalozena tahle blafarna, pustit dezinformaci. Pavlac a jedna pani povidala, zadny hodnoverny zdroj. Kdyby Ti nebyl Werner k ruce, nebyl by ses schopen v nicem zorientovat. Jsi pilny blbec, delnik. To je asi jedina Tvoje deviza. Pravdepodobne manuelne zrucny hlupak. Graficka uroven tohoto blogu neni zadna, takze se nepokousej o nejake odborne esteticke natoz umelecke hodnoceni. Pochybuji, ze jsi chlap. Budes gay anebo drbna ze Zizkova.
      P.S. zkus dementiku najit v techto prispevcich neco, co rekl F.L.Vek, prave sis nasral do pleny.

      Vymazat
    6. Havlíčková, větu " Vis, na kazdou svini Tveho typu se nekde vari voda" adresoval nedávno Vámi obdivovaný a inteligentní D. Werner Vám. S neomaleností a drzostí pro Vás typickou, jste si navykla vylepšovat své ubohé posty peřím těch schopnějších, tak jako Hedvíček rediguje své články.

      Vymazat
    7. Viktorku, dementiku, to o vrele vode je obecne zname ceske prislovi, neni to mozkovy vypotek dr. Wernera, na ktery by mel patent. Je to podobne, jako: "Tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu, az se ucho utrhne." Vis, je to zobecnela lidova moudrost. Ja doporucuji v Tvem pripade: "Mlceti,zlato." Asi tomu nebudes moc rozumet, neni to od dr. Wernera :). Treba Ti to vysvetli GOOGLE.

      Vymazat
    8. Kde vidis anal Wernere? U Merty?

      Vymazat
    9. Panove vo co go? PhDr je ubohy komunisticky diplom, na ktery se v zahranici nevychcije ani pes. Clenka SSM Havlickova, znama to roztahovacka spartakiadnich cvicek se s tim chlubi, jiste to ma nalepena na dverich a na zvonku do sveho panelakoveho bytu, malomestacka kazdym coulem hrajici si na umelkyni. Soudruzko splachnete ten diplom tam kam patri a stante se svobodnym clovekem.

      Vymazat
    10. Werner, student soukrome skoly Minerva, pro obtizne vychovatelne se sekci pro devcata jen bledne zavisti a z toho zde cynta nesmysly.

      Vymazat
    11. Neni divu ze to stoji v Praze za nic kdyz se tam stehuje povl se Zlina a podobnych lokalit. Skutecneho prazaka v Praze us nic nedrzi.

      Vymazat
  29. Smankote, vy jste tam uzasni, uz je tu 128 komentaru! Za chvili tu bude 700 komentaru jako u Krystlika (vsechno od 2-3 autoru pod 45 pseudonymy). Pockejte az vystrizlivi Werner - ten sam prida 4 sve pseudonumy a 200 komentaru...

    Ze vas to bavi? Ja byt takova zkurvena ceska nula, jako vy, tak asi vstoupim do CSSD...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rostislave Hedvíčku,
      mezi socany do ČSSD rozhodně nevstupuj.

      Chápu,že je ti vzorem Jyrka "Chorche" Paroubek,jenž byl předsedou ČSSD a jemuž jsi během své návštěvy v Praze byl složit hold a obdaroval ho paketem knih "Jak Paroubek kradl salámy" (co asi Jiří s těmi publikacemi udělal?).
      Ale věz,že v ČSSD je teď velká tlačenice, hodně potřebných - a koryt je málo. Situace nepřeje nováčkům,kteří se také chtějí nacpat mezi zkurvené české nuly.

      Kdysi,a je už to pár let,jsi na svém webu vyhlašoval,že vstoupíš do americké politiky. Byl řeč o kongresu Spojených států a snad i o americkém Senátu (ale tím si nejsem jistý, pokud se mýlím, oprav mě).

      Jen cesta na americký presidentský stolec je ti uzavřena, neboť mají prý ve Státech zákon (určitě ho prosadili levičáci, demokrati za mediální podpory komoušů ze CNN),že prezidentem může být jen občan USA tamtéž narozený. A pravda, Kojetín, aspoň zatím, není výsostným územím Unie.

      Jen mě vrtá hlavou, jak se to podařilo tomu současnému prezidentovi Obamovi. Bylo na web stránkách Fox News, že prý se narodil v africkém státě Kenya - a pak tedy je prezidentem neprávem.
      Rostislave Hedvíčku, vyzývám tě tedy, napiš na tohle téma investigativní článek na blog Agitprop, v angličtině, nechť americký lid procitne.

      GOD BLESS AMERICA !

      Vymazat
    2. Hedvicek nema ani americke obcanstvi. Pri prvnim low level check by ho FBI odhalila coby stbackou ulozenku. Proto neustale lze ze se narodil v JAR a nechal si zmenit jmeno aby zamaskoval svuj prizvuk a LA novyje ruskyje.

      Vymazat
  30. Jeste dovetek, kdyz si beres do sve srabi huby jmena jako Hedvicek, Nos, Rezabek, Gembala, Haramule, Havlickova ci Korcakova, kteri se na rozdil od Tebe podepisuji obcanskym jmenem a nejsou prizdisraci, NENI TI TRAPNE, ze ty se ukryvas jako slimak ve sve smyslene ulite? To je velmi zavazna charakterova vada a tudiz i Tve zdejsi pachteni nema zadny, natoz moralni kredit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha ha :-D Anonym vyčítá někomu jinému, že vystupuje také jako anonym.
      Opravdu bezmozci, ta Hedvíčkova (zrůdná) sekta. ;-)

      Vymazat
    2. Tomuhle faktu jsem se také zasmál :-)
      Je to legrace s Pražáky.

      Vymazat
    3. Delniku z kotlinky, Viktorku, zkus sledovat kontext, pokud vis, co to je.

      Vymazat
    4. Havlickova zeno od krav tvoje tridni tridni zocelovani v JZD Mlazi na tobe zanechalo stopy. Kazdy dlazdic vedle tebe bledne studem.

      Vymazat
    5. Wernere bud slusny k zene, je to sice zene se zajimavou 'historii', ale budme lide. Nemuzes preci od nekoho z Gotwaldova a s komunistickym titulem PhDr chtit normalni civilizovana zapadni mysleni, vychodnarka zustane vychodnarkou az na krchov.

      Vymazat
    6. Nejlepsi kamarad Wernera Tomas Krystlik, student dvou vysokych skol v Praze, ktere soubezne studoval v sedmdesatych letech tvrde normalizace, kdy se proverovali rodiny az do 50-teho kolena a podminkou studia bylo clenstvi v KSC, mu nevadi. Tomas Pecina student s komunistickym titulem mu tez nevadi. Karel Merta, vystudovany inzenyr chemie s komunistickym titulem, byvaly clen KSC, ktery svuj titul ziskal diky tatickovi JUDr., ktery byl v diplomatickych sluzbach komunistickeho rezimu a on studoval v dobe nejtvrdsich komunistickych proverek mu tez nevadi. Deda Frantisek Werner se musi obracet v hrobe ze sveho nepodareneho, psychicky naruseneho vnuka.

      Vymazat
    7. Deda Frantisek Wermer, byl to ten W co dostal po valce 25 let za kolaboraci?

      Vymazat
    8. Jako kluk jsem o prazdninach pozoroval dojicky. Nepamatuji si na nejake vulgarity. Spise bych typoval ze Havlickova ztravila detstvi v polepsovne ci nejakem napravnem zarizeni pozdeji. To by vysvetlovalo to ohaneni se tituly a pomlouvani tech co je maji. Tez jeji afektovane radoby chytre posty. Nakonec se ale vzdy prozradi kdyz ji ve vzteku ujede neco typu: Ty kundo z ryby! a hned kazdy pozna, ze zadna doktorka neni.

      Vymazat
    9. Havlíčková kolik dostal bratr Jirka za defraudaci?

      Vymazat
    10. Ovsem ozdobnym pismem psany papir mi tady v knihovne na zdi visi (detaily odmitam uvadet dle zasady “zadne uzitecne informace nepriteli”)... z Canady do USA jsem prisel na imigracni viza, ktere vyzadovalo vzdelani, na ktere se Karlova univerzita nekvalifikovala – byla by malo...

      Tak asi je to s akademickymi tituly te party Hedvicka a Havlickove.

      viz. http://hedvicek.unas.cz

      Vymazat
    11. Hedvíček lže neustále. Nedávno např. svému stádečku obdivovatelů trvdil, že při zájezdu od cestovky Svazarmu (Autoturist) se aut. získala i výjezdní doložka, tedy povolení (odd. pasů a víz SNB) k výjezdu do SFRJ.

      Není to pravda! U zájezdů cest. kanceláří (Čedok, CKM, Autoturist ...) nebyl potřeba pouze devizový příslib z banky, ale o výjezdní povolení se muselo žádat i tak. Nakonec pak muselo být i k dovolené na Kubě.

      Hedvajz spoléhá na neznalost čtenářů a snaží se tak snížit míru své kolaborace s čs. komunisty. Kdyby nekolaboroval, neměl by protekční dobře placenou pozici v Seliku, „vedlejšák“ ve Svazarmu a celá rodina by nejezdila každý rok do Jugoslávie.

      Vymazat
    12. Co vi o emigraci huhnavy bard Nosak, zena od krav Havlickova nebo Wolf? Takovym ignorantum muze velke pantata nakecat kazdou blbost a oni tomu uveri.

      Vymazat
    13. Ti nevi nic, ale nekteri z Hedvovy sekty jiz nepisou. Asi jim docvaklo.

      Vymazat
    14. Pani Korcakovou bych do toho netahal, respektuji ji mela kuraz branit pana Vanka z Australie a odporovat Hedvajzovi. Navic mela rozum a vratila se z Floridy do Prahy.

      Vymazat
    15. Narozdíl od nenávistné PhDr. Blanky H. nikoho nikde nepomlouvá

      Vymazat
    16. „Galapetr! Dej sem ty housle!" se již u Hedvy zase ozývá.

      Vymazat
    17. Korcakova to hraje na obe strany. To se mi zda horsi. Je nejasna a vypocitava.

      Vymazat
  31. Na pracovní výkon nenáročné a velmi dobře placené místo bezp. a požárního technika bylo v každém čs. podniku vyhrazeno pouze pro protekci. Tedy např. pro neschopná dítka zasloužilých soudruhů nebo pro soudruhy, kteří něco zvorali a museli být uklizeni jinam. Hedvíček tam měl 3267 Kčs čistého, což neměli hrubého ani inženýři v Praze. Čímpak se asi zasloužil o takové místo i když měl záznam v trestním rejstříku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned zpočátku byl na Hedvíčkovi nápadný jeho primitivní antikomunismus navozující aut. podezření, že s ním, respektive v jeho minulosti, nebude něco v pořádku.

      Před svojí údajnou emigrací byl Hedvíček aktivním podporovatelem země Tábora míru. Pomáhal represivním složkám státu a čs. reálně soc. průmyslu v jeho přežití tím, že ze SFRJ skrytě dovážel pro země RVHP embargované integrované obvody a mikroprocesory.

      Aby se na porušení embarga nepřišlo, nemohly být tyto součástky použity v obyčejných zařízeních a přístrojích denní potřeby. Rozsah odběratelů se tedy zúžil na ministerstvo národní obrany a ministerstvo vnitra, v jejich podniky, vývojová pracoviště a ústavy.

      Vytvořilo se obchodování přes vybrané bazary - podniky jim dodávaly seznamy jimi požadovaných součástek i s maximální cenou, kterou jsou za ně ochotny zaplatit, a vracející se z Jugoslávie součástky bazarům prodávali. Tato činnost byla často organizována, což vysvětluje, že Hedvíček navzdory svému trestu neměl potíže s vydáváním výjezdních doložek, a aby se nepřepracoval, dostal pohodlné místo v SELIKO. Pašování nabylo takových rozměrů, že se nakonec začalo o ně, coby o nedovolené podnikání, zajímat odd. hospodářské kriminálky.

      Vymazat
    2. To se to kolaborovalo s komunistickým režimem...

      Teplé místečko,vedlejšák u Svazarmu (existoval v ČSSR jiný, výraznější symbol kolaborace s režimem, než tento Svaz pro spolupráci s armádou?) a ještě si Rostislav Hedvíček přikradl ze státního majetku,společně se soudruhem O.Koldou z místní ZO KSČ (kojetínský "antikomunista" je natolik hloupý,že o tom napíše na svém webu).

      Břicho plné, štrozok nacpaný penězma, každý rok dovolená v Jugoslávii,auťák,barák jak hrad - pro Hedvíčka bylo krásné žít v socialistickém Československu. Bohužel, totéž nemohli říci političtí vězni, jako byl pan Jiří Wolf, který oproti tomu trpěl v komunistickém lágru,kde mu ještě život ztrpčovali lidé, jako byl bachař Josef "Filipes" Vondruška. Nebo pan Vladimír Hučín, který proti režimu v ČSSR aktivně vystupoval a zatímco se R.Hedvíček válel na pláži v Jugoslávii, byl V.Hučín ve vězení, mimo jiné,za tzv.nedovolené ozbrojování.

      Tito a jiní političtí vězni byli ovšem Hedvíčkovi šumafuk. Dokonce neměl tento "zarputilý bojovník co chtěl by se koupat v potocích komunistické krve" ani tolik odvahy, aby podepsal některou z petic, vyzývající vládnoucí režim jen k pouhému respektování mezinárodních smluv,kterých byla ČSSR signatářem. Ovšem,jména těchto lidí se četla na RFE Svobodná Evropa - a to Hedvíček nemohl potřebovat. Ne, že by se za podepsání petice chodilo do vězení, ale byl by konec s přikrádáním ze státního i po teplých místečkách v SELIKO a Svazarmu.

      Zato dneska nenajdete pod sluncem většího antikomunistu a člověka nenávidícího vše československé a české než je - Rostislav "Ross" Hedvíček.
      To už je taková hezká tradice, nejen v Kojetíně, Praze,ale v celém Česku.
      Nejvíce partyzánů a odbojářů se vyrojilo po 9.květnu 1945, nejvíce disidentů jsme zaznamenaili po 17.listopadu 1989 a nejudatnější bojovník s molochem komunismu je od doby připojení na internet Rostislav Hedvíček :-)

      Vymazat
    3. Svazarm (Svaz pro spolupráci s armádou) sdružoval tehdy zájmové činnosti: letecké a automobilové modelářství, parašutismus, radioamatérství, automobilismus, kynologie, sport. střelba, létání a potápění ... Mnohé se tenkrát nedalo bez členství ve Svazarmu provozovat vůbec, nebo jen velmi těžko. Placení stálí i externí zaměstnanci byli zpravidla i členy KSČ.

      Vymazat
    4. To tehdejší obchodování přes vybrané bazary umožňovalo zisky i přes 1000 %.

      V srpnu 2011 se Hedvíček vyjádřil, že nemůže říci, co dělal 5x za sebou v Jugoslávii - jisté osoby v Česku si to prý nepřejí. Je to divné, vždyť svými činy a majetkem se dnes kasá kdejaký vekslák, zelinář, pingl, taxikář a další, kteří z režimu tyli. Jediná schůdná odpověď je, že těm "jistým osobám" by bylo nepříjemné, kdyby se okolí dovědělo, jakým způsobem přišli k majetku ještě za ČSSR. Také by i dosvědčili, co Hedvíček za bolševika tropil. Tím mohlo být jedině něco, čím účinně pomáhali bolševickému režimu v jeho přežívání a ještě na tom značně vydělávali. A muselo to být v souvislosti s kontrabandem z Jugoslávie.

      Je známo, že Hedvíček v ČSSR kšeftoval se vším možným.nedostatkovým zbožím a existují svědectví, jak Hedvíček byl v Rakousku strachy bez sebe, zda mu ona šmelina v ČSSR neuškodí a nebude poslán zpět.

      Vymazat
    5. Hedva jezdil do Jugošky s karavanem a mohl tam z Maďarska pašovat kávu. Zvášť na jihu SFRJ se se na tom dalo dobře vydělat.

      Vymazat
    6. Za mych detskych let platilo, ze kdo byl slusny clovek, tak byl bud zavreny a nebo u petepaku. Taky jsem chtel byt slusny clovek, ale nechtel jsem byt zavreny. Tak jsem emigroval. - píše Hedvajz.

      Kojetínský kolaborant a pašerák na vojně u PTP nebyl a také neemigroval. Z republiky na poslední chvíli utekl, aby neskončil ve vězení jako mnoho jiných „dovozců“ integr. obvodů. Někdo (SNB?) ho buď varoval, nebo soudruzi Hedvíčka za hranice vysadili jako tzv. „uloženku“.

      Marie H. z Jugoslávie své matce v dopisu klidně oznamuje, že po dovolené chtějí odejít do Kanady. Nacházet se v komunistické zemi a takto psát do ČSSR bylo tehdy pro budoucího utečence velmi nebezpečné, mohl být zatčen a eskortován do zpátky do vlasti. Hedvíčkovi ale věděli, že se jim nemůže nic stát, klidně si užívali dovolené, aby pak zašli na kanadské zastupitelství. Turisté měli tehdy spec. šedivé cest. pasy, které platily pouze pro SFRJ a tranzitní MLR. Hedvíček několikrát zdůraznil nesmysl, že odmítl nabízený polit. azyl. O ten se ale muselo žádat, což byla podmínka k registraci v rak. utečeneckém táboře Traiskirchen. Hedvíčkovi v tom lágru byli a polit. azyl nejspíš nedostali. Tamní imigrační úředníci totiž nebyli žádní blbci, Hedvova minulost, jeho prac. zařazení i časté cesty do YU jim musely být velice podezřelé.

      Po převratu poslal Hedvíček z Kanady žádost o své estébácké spisy u přerovské služebny, kde zdůraznil, že je nesmí dostat nikdo z jeho rodiny. Obsah své složky tenkrát neznal, ale své spolupráce s StB si byl vědom. Jinak neměl přece co tajit. Za zmínku stojí i nezvykle mírné tresty manželů Hedvíčkových, kteří (dle tehdejší terminologie) zavlekli do ciziny své dvě nezl. děti. Hedvíčkův zuřivě primitivní antikomunismus (zp. krytí) verzi o jeho vysazení do ciziny také podporuje.

      Vymazat
    7. Zapadají ty fakta o Hedvíčkovi do sebe, jako kameny do mozaiky.
      A nic není Hedvíčkovi platné, že vulgárně řve po českém internetu jak tur a na Agitpropu postuje stále dokola své bláboly v domnění,že tím něco změní.

      Nezmění nic a z Rostislava hedvíčka se stává tragikomická figurka českého internetu a Ross se nyní může směle zařadit mezi takové "celebrity" jako je Radovan Kaluža , nebo Henryk Lahola :-)

      Vymazat
    8. To je jen Tvoje zbozne prani, za blba jsi pouze Ty sraci, co se stydis za sve obcanske jmeno a podobu...

      Vymazat
    9. Henri Maxo, tak dobře, prozradím svoji identitu, ale jen tobě, nikomu jinému. Jmenuji se (občanským jménem) František Koudelka a pocházím z obce Chvojkovice .
      Moji fotografii nalezneš na mém facebookovém profilu, nebo si ji vygoogli.

      Vymazat
    10. Hod si to do stroje stary komunisto Jachyme.. Ty Tvoje venkovske frky a komentare mne nedonuti ani lehce zvednout koutek ust, je to ceska hospodska legrace, kterou jsi nasakly a jiz se nezbavis.

      Vymazat
  32. Ve svém článku "Ceska nenavist..." http://hedvicek.blog.cz/1406/ceska-nenavist Hedviček opět práší a pokouší se vzbuzovat lítost.
    Tu koláž s elektrickým trolley jsem udělal rok předtím, než Hedvíček začal vzbuzovat vzbuzovat lítost reportážemi jak leží na kapačkách či jezdí na vozíku.
    Opravdu, ten dědek prolhaná nenapíše větu, která by se po pozornějším přečtení neukázala jako lež.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je to samé, jako s tím proslulým kulackým dítětem, kterému ve škole odepírali mléko.

      "Po operaci nohy jsem jezdil na koleckovem kresle - a hned se objevila kolaz hahahaha cesky humor..."

      A co je to za humor rozšiřovat o starých lidech falešné parte, že umřeli? To je "Hedvíčkův humor" bývalého fízla.

      Vymazat
    2. Hezke bylo jak lezl kojetinsky svazak do zadku Paroubkovi. Dva komunisticti kolaboranti se opet nasli.

      Vymazat
    3. Obedy pri navsteve pratel na Floride probihaji nasledovne, Blanka pracuje usilovne v kuchyni a navsteva sedi u velkeho stolu vedle bazenu, kde ja, patriarcha Hedvicek, vladnu diskuzi s absolutnim despektem. Jsem vinar, karbanik, za totality smelinar, palic ilegalni lavorovice, pytlak, zaletnik, obcan sproste nadavajici na nekomunisty, paserak integrovanych obvodu a naruzivy kurak marihuany a cracku.

      Moje oblibena temata jsou: Obama, politika, SSM, moje usta jsou zivym dukazem o skodlivosti cukru na zuby.

      Zatimco agituji navstevy, tak Blanka, zena od krav, pripravuje obed na sporaku na slepici trus v kuchyni. Teprve pote co se z kuchyne zacne linout libezna vune jidla , napriklad slepici polevky s domacimi nudlemi , moravske svatebni kolacky, zanucham, uchopim svou bambusovou hul a trikrate uderim holi o podlahu z udusane hliny, veli'ce: 'Blani, jidlo na stul! ' a tu ta dobra starenka ze Zlina poslusne odpovi 'a'no Rossicku, uz bezi'm' a zacne donaset to hotove jidlo nam vlkum na stul.

      Blanka u toho prostreneho stolu vedle bazenu nikdy nesedi ani nikdy neji. Po ukonceni sve prace, ji z rendlicku v koutku kuchyne , sedice na male stolicce jak se na sluzku patri.

      Vymazat
    4. Hedvajz se chtel asi pomoci Paroubka zviditelnit.

      Vymazat
    5. V ocekavani drazdivych homoerotickych hratek zval kojetinsky psychotik Paroubka k sobe do sve drevene boudy na Floride, doufajice ze si to s nim opet rozda mezi salamy jako kdysi na vojne v Prachaticich.

      Vymazat
  33. Jste curaci - a navic jeste cesti curaci. Jste z Prahy, curaci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kojetínské prolhané pantáta Hedvíček se probudil,vynadal pražákům a šel na agitprop - pražáci Pepa Nos,PhDr.Blanka Havlíčková a Jiřina Korčáková už čekají na pokyny. :o)

      Vymazat
    2. Rostislav je dnes dost rozezlen. To asi jeho submisivove na Agitpropu ocekavaji dnes poradny vyprask.

      Vymazat
    3. Mozna ze velke pantata dnes opet zavzpomina na mladi v bukolicke komunite rodneho Kojetina a ulevi si nadavkami na prazske ynzenyry, Obamu a jine nepratele lidstva. Verim ze pani Korcakova je stastna ze se ji podarilo vcas opustit doupe kojetinskeho silence.

      Vymazat
  34. Mozna pristi video bude se te jakuzzi uvolni u lahvinky vina Rosta s Pepanem. Jako v te scene Austin Powers a Alotta Fagina.

    OdpovědětVymazat
  35. Nema kojetinsky genius zacpu? Ze vcera nic na Agitpropu nevytlacil?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je gol! :)
      Ty na Agitpropu nekolikrat denne cihas, zrovna Ty?

      Vymazat
    2. Jasna vec. Ja jsem rektalni alpinista provozuju tam svuj oblibeny sport. Lezu Hedvajzovi do jeho americke zadnice.

      Vymazat
    3. Kojetínský génius5. července 2014 v 10:22

      - by mohl také vysvětlit, proč jeho zesnulá manželka nikdy od údajné emigrace nenavštívila Česko. Možná se bála, že by ji jako čs. občanku nemuseli pustit zpátky.

      Vymazat
  36. Jak poznat typického Čecha
    Jak poznáte spoluobčana naší krásné země ještě než otevře kušnu? Třeba když vyrazíte za hranice. Tady máte pár bodíků. Jsou to stereotypy, ale tak už to s těmi obecnými pravdami bývá.

    Rostislav Hedvíček je plně vinnen v těchto bodech

    - Je to trapné, ale fakt nosí ponožky v sandálech.
    - Ač sám turista, nadává na turisty.
    - Čemu nerozumí, o tom tvrdí, že to je debilní.
    - Dělá blbé vtipy. Asi jako my. Však jsme taky Češi jako polena.

    Kompletní text JAK POZNAT ČECHA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 17. Snaží se vyhnout ostatním Čechům.
      34. Zuří, když si ho lidi pletou s Rusy nebo Poláky.
      37. Štve ho, že si všichni pořád myslí, že pochází z Československa.

      Vymazat
    2. Rostislav Hedvíček, zvaný „Hamršák“, je také typický čecháček. Nic pořádně ani neumí - jen šmelit, kecat, lhát a vychloubat se.

      V utečeneckém lágru Traiskirchen byli nově příchozí nejprve min. týden drženi odděleně od ostatních asylantů, v tzv. karanténě, kdy je do jídelny a zpátky vodili policisté a nikam nemohli. Cigarety a alkohol jim za přemrštěné ceny tajně a vynalézavě dodávali podnikavci s již volným pohybem, kteří si z toho udělali „živnost“ - založili si BAR. Takový barman měl na skladě neustále dost alkoholu a cigaret, které do tábora tajně (přes plot) donášel z města a prodával s přirážkou nejen těm v karanténě, ale i nočním rozchlastaným partám. Hedva jako abstinent a nekuřák s vizáží rváče tam byl jako ryba vo vodě.

      Od emigrantů, kteří odlétali do zámoří, se dalo za pár šupů koupit jejich auto, s čs. SPZ a doklady Rakušanům neprodejné. Pro čs. emigranta byl pojízdný auťák velikou výhodou. Zfixloval techničák a již mohl jezdit na výlety po okolí, ucházet se o práci jinde než-li ostatní, pak tam pohodlně dojíždět, popř. se z lágru někam odstěhovat a postavit se na vlastní nohy. Když si pak pořídil něco s rak. doklady, auto přenechal dalšímu, nebo prostředníkovi, jako byl např. Hedvíček.

      Vymazat
  37. Hamršák se uz probral z nocnich mrakot a vytlacil na Agitpropu novy kousek. Dnes je to Obama, a na prazsky ynzynyry asi bude nadavat pod nim. :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechapu proc se vychodoevropsky emigrant Hedvicek drze micha do americkych zalezitosti.

      Vymazat
    2. Hedvíček se za emigranta pouze vydává. Zmizel z Česka před jistým kriminálem - viz výše.

      Vymazat
    3. Nejdrive zmizel do Kanady. Tam se pokousel smelit stejne jako v CSSR az musel uprchnout do USA.

      Vymazat
    4. Dobrovolně by Hedvajz nikdy za hranice neodešel. Pašování integr. obvodů mu bez nějakého zvl. rizika vynášelo ohromné peníze, k tomu měl krásný plat v Seliko a „vedlejšák“ ve Svazarmu s přednostním získáváním zájezdů jejich cest. kanceláře Autoturist.

      Po květnové amnestii 1985 bylo ale třeba doplnit ve věznicích levnou pracovní sílu a tak se soudruzi z hosp. kriminálky zaměřili na pašeráky. Jmenné seznamy i adresy měli od výkupních bazarů, které své dodavatele evidovaly, na jaře 1986 je začali zatýkat a obviňovat z nedovoleného podnikání. Mluvil jsem s nimi ve vězení.

      Hedvíček s celou rodinou ale stačil včas zmizet a tak se vyhnul jistému kriminálu. Dle všeho se Hanáci vydali do „emigrace“ s požehnáním čs. StB, která jim možná i dala vybrat. Vězení pro živitele rodiny se všemi důsledky, nebo jako emigrace a spolupráce.

      Rozvědky sice zpravidla najímají lidi s předpoklady v cílové zemi se někam propracovat, nikoliv niemandy a žvanily jako Hedva, ale soudruzi asi mysleli do budoucna. Později lze přece vydírat a zverbovat jeho potomky.

      Vymazat
    5. Pak se ovšem nelze vůbec divit, že Hedvouš má cukrovku, deprese a soudruhy nenávidí až za hrob.

      Vymazat
  38. Jak se mate, curaci? Jste z Prahy, curaci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zalez do bažin, kolaborante, a vyčisti si tlamu!

      Vymazat
    2. Rostislav Hedvíček má teď jiné starosti. Na jeho oblíbené TV stanici Fox News byla nějaká levicová, možná i komoušská propaganda. (Donald Trump bude určitě levičák).
      Miliardář Trump vzkázal Američanům: Připravte se na krach

      Vymazat
    3. Ode dneska budu rikat "Hedvýček". Tvrde y se k Rostovi hodi vic. Nema ani ynzynyrsky titul a tak vzdycky kouka jako tvrde y kdyz se Prazaci bavi.

      Vymazat
  39. Aaaaa chudaci, co nemaji nic na praci a sepisuji blaboly.

    OdpovědětVymazat
  40. Petr Cibulka také vedl protikomunistický odboj jako R.Hedvíček.
    Odbojář Cibulka

    Ovšem s tím rozdílem, že si šel sednout do chládku, zatímco RH odfrčel fešácky i s celou rodinou do emigrace, poté, co ho StB upozornila, že po něm jde hospodářská kriminálka.

    Quod licet jovi non licet bovi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaký odboj jste ráčil vésti Vy?

      Vymazat
    2. Po tom je vám s odpuštěním kulový.
      Na rozdíl od R.Hedvíčka nikde na internetu od 90-tých let velkohubě nepokřikuji,jaký jsem to protikomunistický odbojář a neblábolím o potocích komunistické krve,jsa ve skutečnosti kolaborant s komouši.
      R.Hedvíček si za to může sám. Měl držet hubu a krok, šoupat nohama a nebrat si do svých úst jiné, kteří si na rozdíl od něj s komunistickým režimem nezadali. Teď sklízí co zasel. A bude hůř, kalich hořkosti si vypije až do dna, to vám tady dávám písemně.
      Ale, třeba ho ve finále vysvobodí Zubatá s kosou a tím se to celé uzavře.

      Vymazat
    3. Dejte se lecit, jste psychopat Cistici, krom toho co tu pisete, za vyhruzky, ze i prejete nekomu smrt je zrale na ohlaseni organum v trestnim rizeni

      Vymazat
    4. Možná vám to ve škole neřekli,ale Zubatá s kosou si jednou vezme každého. Nepokoušejte se tedy vkládat do mých úst něco,co jsem nikdy nevyslovil a i kdyby, přát někomu smrt je možná nemorální, nikoliv však trestné. Mimochodem váš kojetínský guru se v kletbách s přáním smrti doslova vyžívá, což vy dozajista víte a jen pokrytecky předstíráte,že vám to není známo.

      Orgánům činným v trestním řízení si můžete ohlašovat co je libo, česká Volkspolizei je mě ukradená. A až půjdete na místní c.k.Policejní služebnu,poptejte se nprap.Bc.Ondřeje V. a npor.Jaroslava D,DiS jak pokročili v kauze HEDVICEK

      Vymazat
    5. Ja se spise poptam, jak pokrocili v kauze falesneho profilu srace z Cech, ktery si rika Viktor Cistic.

      Vymazat
    6. Poptej a pak dej vědět, tady v diskuzi, nebo, ještě lépe, elektronickou poštou a nezapomeň dát do přílohy kopii policejního protokolu. Rostislav Hedvíček se také na svém blogu Agitprop chlubí s kdejakým úředním lejstrem z Prahy.

      Jen jedno mám na srdci, odpusť si tady vulgární výrazy či nadávky, neboť bych byl nucen tvůj příspěvek smazat. Vulgarity a obscénnosti má zde dovoleny toliko Rostislav "Ross" Hedvíček jako V.I.P. návštěvník.
      Přeci jen je to známá osobnost českého internetu.

      Ovšem, nechci být obviňován z diskriminace, stejných výsad by se dostalo i Henryku Laholovi , Radovanovi Kalužovi , nebo Michalovi Kolesovi Bez Hedvíčka a těchto tří celebrit by český internet nebyl tím, čím je.

      Ale nyní dosti řečí, oblečte se do svátečního hodobóžo oblečení a pospěšte na Místní oddělení Veřejné bezpečnosti.

      Vymazat
    7. Nejsi curak - TY JSI CECH!!! To je horsi nez curak!

      Vymazat
    8. Výborně, jako za mlada :-)
      Go,Rostislave Hedvíčku,go !

      Vymazat
  41. Jak vznikla Exotopedie Na každém šprochu pravdy trochu
    Necháme svazarmovce vzpamatovat se z objevu Googlu a podíváme se na jinou skupinu, kterou naopak Google živí legálně, i nelegálně.

    Historie exotopedie.org

    Jak je vidět z výpisu doménového registru, http://whois.domaintools.com/exotopedia.org vlastní doménu Jiřina Staroufová. Jméno adresa i telefon jsou falešné. Doména byla založena 25-Nov-2009. Investigací mezi v doméně napadenými lidmi jsme zjistili, že exotopedia je pokračováním nebo nadstavbou domény okoun.cz. Na této doméně se mezi sebou pomlouvali ajťáci – lidi pracující v IT světě, pro něž je Google základním pracovním nástrojem. Od dotázaných lidí také nebyl problém zjistit, že skutečným majitelem je
    Admin Name:Pavel Kocan
    Admin Organization:Pavel Kocan
    Admin Street1:Mladi 5
    Admin City:Havirov-Sumbark
    Admin State/Province:CZ
    Admin Postal Code:73601
    Admin Country:CZ
    Admin Phone:+420.739351445
    Admin Email:grandepablito@gmail.com
    pavello@centrum.cz
    pavel_lo@centrum.cz
    dile_tant@centrum.cz

    Dále jsme zjistili, že administrátory a programátory aplikací jsou lidé ze serveru Kompost.cz Pavel Kolesnikov, František Fuka, Tomáš Knaifl, Lukáš Vychopeň a další internetoví experti, kteří se Internetem živí legálně i nelegálně. Pracují ve velkých médiálních firmách a vedou války v rámci SEO optimalizace, to znamená legální s cílem zvýšit prodej produktu nebo třeba popularitu známého politika. Stejně tak vedou nelegální války s cílem produkt nebo politika pomluvit a tím zlikvidovat konkurenci. Využívají k tomu rádoby nezávislé blogy, diskuze atd.. Výše jmenovaní patří mezi tvrdé jádro těchto expertů s mnohaletými zkušenostmi, kteří se neštítí skutečně ničeho, pracují pro sebe vydíráním podnikatelů, ale i na objednávky pro politiky, kde ve forech a diskuzích politiky brání, vylepšují jim jméno a napadají jejich odpůrce.

    Jednoduše vysvětleno v obraze: Jste podnikatel, prodáváte produkt. Tihle hoši založí diskuzi a baví se mezi sebou o produktu v negativním světle tak dlouho, až se název produktu objeví v prvních řádcích Googlu a Vám začnou klesat tržby. Podnikatel se vyděsí a rád chlapcům zaplatí aby toho nechali, protože mu snižují tržby a zisk. Samozřejmě, že některým podnikatelům se to nelíbí, trik prohlédnou a podávají trestní oznámení. Proto jsou tito hoši na policii pečení vaření, ale policajti jim samozřejmě nic neprokáží, případ po případu je odložen.

    OdpovědětVymazat
  42. A proc jsi zcenzuroval to, kdyz jsem napsal ze Kolesnikov je curak? Pokrytce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic jsem necenzuroval. Tvoje komentáře procházejí, coby od V.I.P. vždy, možná jen někdy s časovou prodlevou, nesedím na netu pořád. Co komentář, to perla.

      Vymazat
    2. Upozornuji, ze se kvalitou sveho cesstvi (= curactvi), kvalifikujes pro umisteni do Dvorany slavy hlupaku ceskeho internetu - ale zadne anonymy si tam davat nehodhlam. Priznej se zmetku - nebud Cech!

      Vymazat
  43. ZDARMA ! ZDARMA! ZDARMA!
    Pokud je tady jeste nejaky curak z Ceska, ktereho jsem jeste nedal na Dvoranu slavu hlupaku ceskeho internetu, tak at se laskave prihlasi u mne na me email adrese (ktera neni tajna, ani nejsem anonymni, vy zmrdi komunisticti). Rad vasi zadost posoudim a zdarma umistim na Dvorane. Upozornuji ale, ze musite byt opravdu kvalitni cesky curak - zadne amatery si tam davat nebudu - ani zdarma!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. GO FOR IT, ROSS
      Jdi do toho, Rosťo. S bolševickou rozhodností.

      Dám ti radu - také ZDARMA.
      Stáhni si zde Telefonní seznam Česko a dej na Dvoranu slávy všech deset miliónů Čechů.

      Všichni tam budou.
      Kill them all and let God sort them out

      Vymazat
    2. Nemuzu tam dat vsechny - to bych ublizil vsem tem Cechum ciganskeho puvodu, Cechum vietnamskeho puvodu, Cechum ukrajinskeho puvodu, atd atd. Jak by k tomu prisli, kdyby byli hazeni do jednoho pytle s temmi vlasteneckymi zmrdy - tedy Cechy ceskeho puvodu (byt s ruskymi jmeny)?

      Vymazat
  44. Jo a mohl bys ty zmrde ceska bezprizorna udelat aspon novy clanek? Me se to nechce psat pod stovky zdegenerovanych komentaru jako u toho magora Krystlika - dekuji.

    OdpovědětVymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.