Počet zobrazení stránky

pondělí 27. ledna 2014

Hedvíček nenávistný .

R.Hedvíček se opět dovolává soucitu se svojí osobou v publikovaném blábolu na téma, jak v Česku lidé nenávidí emigranty. 

http://hedvicek.blog.cz/1401/zli-emigranti


Zli emigranti...

Včera v 2:18 | Ross Hedvicek |  Clanky osvetove
Uz jsem zde nekolikrat psal o vseobecne NENAVISTI ceskeho obyvatelstva vuci emigrantum. Vzdy jsem potom dostaval emaily "Ja o nicem takovem nevim"...

Prectete si clanecek jak z USA deportovali (po 40 letech) jednoho ilegala zpatky do Ceska - http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/325614-cech-v-usa-se-skoro-40-let-vyhybal-deportaci.html



Díky jeho rozsáhlé schizofrenní paranoi a vnitřnímu hledání své vlastní, zatím stále potlačované sexuality, mu nedochází, že lidé v ČR nemají v oblibě takové emigranty jako je např. Viktor Kožený, jenž mnoho lidí okradl o peníze v tzv.Harvardských fondech, nebo emigranty jako je Rostislav Hedvíček, který se ohání antikomunismem a kritizuje vše československé a české, vytvářejíc tím ze sebe samozvaného hrdinu bez bázně a hany - a pak vyjde najevo,po otevření archívů veřejnosti, že Hedvíček byl ve skutečnosti kolaborant s komunistickým režimem v ČSSR, mezi přátely měl (a má) bývalé nomenklaturní kádry KSČ, důstojníky ČSLA a obdobnou sortu lidí, s kterou by si nikdy slušný člověk ani v dobách socialismu nezadal a dnes se ji obloukem vyhne.




Hedvíčka však svírá strach. Vtíravý strach se kterým usíná a vstává, který je cítit mezi řádky jeho nenávistných článků, který bezpochyby má vliv i na jeho zhoršující se duševní a zdravotní stav. Strach z toho, že vyjdou na světlo Boží ještě další dokumenty o Hedvíčkově kolaboraci. Tato oprávněná obava vzrůstá přímo úměrně s tím, jak jsou zpřístupňovány další a další archívy komunistického totalitního režimu veřejnosti.

Všeho dočasu, Rostislave Hedvíčku. Pravdě neutečeš a vše vyjde najevo. 

Coming soon.

Viktor Čistič


32 komentářů:

  1. Hedvíček nemohl v srpnu 2011 říci, co dělal 5x za sebou v Jugoslávii, protože jisté osoby v ČR si to prý nepřejí. Ti lidé tedy nechtějí, aby se okolí dovědělo, jak ještě za ČSSR zbohatli. Zajímavé, protože svými činy a majetkem se pak chlubili veksláci, zelináři, taxikáři a další, kteří z min. režimu tyli. Muselo to být tedy něco ještě dnes zavrženíhodného a také v souvislosti s Jugoslávií. Třeba účinná pomoc bolševickému režimu, na které se značně výdělávalo. Dotyčné osoby by pak dosvědčily, co Hedva za bolševika tropil. V letech 1978-85 umožňovalo pašování intregr. obvodů do ČSSR zisky až přes 1000%.

    Nár. podniky, družstva a různá vývojová pracoviště nárokovaly západní integrované obvody a jiné na čs. trhu nedostupné součástky, které po schválení devizového krytí jejich nákupu ministerstvem, mohly obdržet nejdříve až za tři roky. To bylo pozdě. Mikroprocesory byly navíc embargované a nesměly se vyvážet do zemí RVHP. Jinak řečeno, nemohly, použity v přístrojích, být pak exportovány ani v rámci RVHP, aby se na porušení embarga nepřišlo. Zužovalo to tedy rozsah odběratelů na ministerstvo nár. obrany a vnitra, jejich podniky, vývojová pracoviště a ústavy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zužovalo to rozsah odběratelů na ministerstvo nár. obrany a vnitra, jejich podniky, vývojová pracoviště a ústavy.

      Tam někde pracoval i komunista a důstojník z povolání Ludvík "Luis" Dědík, ing. slaboproudu, Hedvíčkův kamarád. Z armády odcházel jako major, dnes žije v Kanadě.

      Vymazat
    2. Ludvík "Luis" Dědík: člen zločinecké KSČ, lampasák ČSLA, kandidát do ÚVKSČ.

      Vymazat
  2. Vytvořilo se tedy obchodování přes vybrané bazary - podniky jim dodávaly seznamy jimi požadovaných součástek i s maximální cenou, kterou jsou za ně ochotny zaplatit, a pašeráci součástky bazarům prodávali. Využívalo se i tehdejší směrnice čs. celní správy, že celníci nesmějí prohledávat děti. Tato činnost byla často organizována, což vysvětluje, že Hedvíček navzdory svému trestu neměl potíže s vydáváním výjezdních doložek, a aby se nepřepracoval, dostal pohodlné místo bezpečnostního a požárního technika v SELIKO. Pašování nabylo takových rozměrů, že se nakonec o to začalo, coby o nedovolené podnikání, zajímat odd. hosp. kriminálky VB. Druhá varianta je, že Hedvíček šmelil s nedostatk. zbožím sám a úplatky si zajišťoval cesty do Jugoslávie. Stejným způsobem se mohl i dostal k onomu výhodnému místu v SELIKO.

    Hedvíček vyjel pak do Jugoslávie, protože mu v ČSSR hrozilo trestní stíhání, aby přes Rakousko zmizel za oceánem. Jsou známa svědectví, jak byl v Rakousku strachy bez sebe, zda mu ona šmelina v ČSSR neuškodí a nebude poslán zpět.

    Hedvíček, pomahač represivních složek státu a československému reálně socialistickému průmyslu v jeho přežití, aktivní podporovatel země Tábora míru, šmelinář? Překvapivé? Nemělo by. Hned zpočátku byl na Hedvíčkovi nápadný jeho primitivní antikomunismus navozující u přemýšlejících lidí automaticky podezření, že s ním, respektive v jeho minulosti, nebude cosi v pořádku. Jeho lhaní a výmysly to jen dotvrzují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvíček tedy několik let opakovaně porušoval americké zákony. V žádosti o kanadské a pak i americké občanství uvedl určitě nepravdivé údaje. Může tak lehce skončit jako Václavík, na kterého upozornil.

      Vymazat
    2. Za lhaní v údajích potřebných pro zaobčanování se mohou USA dotyčného pak občanství zbavit. Hedva pri naturalizaci prokazatelne lhal a tim podle zakona ztraci narok na americke obcanstvi.

      Toho se právě s. Hedvíček obává a proto zapírá svoje členství v SSM, nevyjadřuje se ke svému protekčnímu místu v Seliku a stejně tak k tomu, že v autoškole Svazarmu připravoval řidiče náklaďáku pro ČSLA. Sice se našel i nějaký ten stavebník, který potřeboval řidičák "C" (nad 3,5 t), ale drtivou většinu tvořili branci. Tomu odpovídal i vozový park z terénních nákl. aut Praga V3S a IFA L60 4x4.

      Vymazat
  3. Všechno to do sebe zapadá jako mozaika, řekl bych.
    Hedvíček to ví také a o to více kolem sebe kope jako dodělávající kobyla.

    Houf jeho věrných semknutých kolem Hedvíčka a jeho hlásné trouby,webu Agitprop, ještě stále oddaně hýká v komentářích a vyjadřuje svému Guru oddanost a loajalitu, ale uvážíme-li, kolik příznivců Rostislava Hedvíčka již opustilo a to za poměrně krátkou dobu, je tady reálná šance, že i gardové jádro se začne drolit a nejeden z Hedvíčkových milců může být přesunut z Agitprop na Dvoranu slávy, mezi domnělé Hedvíčkovi protivníky a bývalé obdivovatele a sympatizanty.
    Nechci psát: přátele, neboť Hedvíček přátele nemá, jen submisivní hulibrky, jejichž anální sondy se zalesknou na slunci vždy, když "Ross" zveřejní další ze svých nenávistných pamfletů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno to do sebe zapadá jako mozaika

      Hedvíček zmizel za hranice právě včas, zrovna v době, kdy začalo zatýkání těchto "integráčových" podnikavců. Byl nejspíš varován. Ludva Dědík by o Hedvovi určitě mohl vyprávět.

      Vymazat
    2. Problém je, že většina diskutujících u Hedvouše o této stránce ani neví, nebo pudově odmítají veškerou pravdu o svém guru.

      Vymazat
    3. Tak jim napiš na soukromý email

      Vymazat
  4. Az se FBI dozvi o hedvickovych lzech tak ho take vyhosti. Navic je pan Vaclavik mnohem vice American nez bolsevicky kolaborant Hedva, ktery vegetuje v USA teprve 18 let.

    OdpovědětVymazat
  5. Něco Vám posílám Čističi.
    Pane Hedvicek ze s tim Idiotem Krystlikem vubec zabyvate? Bez Vas by tam nemel zadnou diskuzi jemu podobnych Idiotu (5). On snad ani o nicem kloudnem psat neumi. Ty stare burty o Vymyslenych Dejinach mu uz nikdo nezere, tak se zabyva Vami.
    [Smazaný komentář]: To je ale bulvární sračka! Jak rika Sam Krystlik!
    Hezke video: Viz WEB.
    Krystlikova osobni historie je plna tajemstvi, strezeneho jako oko v hlave. Stale vice ctenaru se pta PROC, a neodpodenych otazek pribyva. Je Krystlikovo “ticho po pesine” odpovedi? Zrejme je!
    1.Proc neodesel v 1968? Podle doby narozeni byl jiz propusten z vojny!
    2.Proc cekal az do 80 tych let? Legalne se vystehoval do NSR, aniz by byl cinny proti CSSR rezimu. (Zeptejte se p.Vanka z AUS. Jak to slo a kolik papiru a vyslechu musel mit ve svem zvazku !)
    3.Tak jak to ze o Krystlikovi neni ani stopa? Vime dobre ze STB mela na nej spis v nekolika kopiich!Jedine vysvetleni je ze p.Krystlik, (je li to jeho prave jmeno) byl clenem rozvedky STB a nasazen do RFE jako Minarik)?
    4.Kdo ho platil? STB, KGB nebo Stassi? Na koho donasel? Vime ze zadne proti rezimove clanky nenapsal, do zadneho protistatniho odboje se nezapojil. (Jeho kniha “Masova Media v Ceskoslovensku vydana 1988 neni ani zamirena proti rezimu) Jeho spolupracovnici z Ceskoslovenske sekce RFU o Kristlikovi nic dobreho nerekli. Proc?
    5.Kde byl na vojne? Proc se znovu prihlasil o Obcanstvi CR?
    6.V radio free Europe se zabyval Skvoreckym, ktery zil v Toronte (Publishers 68) proc? (Dokumenty ulozeny box.47, folder 11.) Nic proti CSSR ani KSC nenapsal. Ze by chlebodarci ?
    7.Byl clenem ROH, CSM,vystudoval komunistickou universitu a mel vysoke postaveni hodne spolupracovnika s rezimem. (Verejnym zastancem Sudetskych Nemcu tenkrat nebyl, to by s nim vybehli rychle).
    “Z důvodu opakovaného upozorňování na kolaboraci Rosse Hedvíčka s čs. komunistickým režimem, uveřejnil Tomáš Krystlík koncem července 2011 informace z jeho svazku v Archivu bezpečnostních služeb (ABS) vedeného StB.”Pochopitelne, Krystlikovy Svazky ze stejneho Archivu zahadne zmizeli. Jake postaveni v (ABS) Krystlik musel mit, aby je dokazal znicit!
    Je poruhodne co vsechno o Hedvickovi vime, clovek ktereho Pan Krystlik nenavidi jak Cert Kriz!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Franta = Hedvíček

      Vymazat
    2. Takové starosti bych chtěl mít také, Františku.

      Vymazat
    3. Jak se vyznamenaný odbojář Krystlik dostal na západ.

      Vymazat
  6. Hedvíčka nejvíc žere, že už to má v USA nadosmrti - v cizí zemi.
    Proto je od rána do večera na českém internetu, spamuje statisíce lidí v ČR se svými bláboly, válcuje český Facebook, píše ty své pomatenosti kam se dá, třeba i do Senátu. :-)

    Je jak vzteklý a nenávistný pes, je v USA jak ve vězení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však americké úřady ho z USA brzy vyhostí jako Václavíka.

      Vymazat
    2. Proč by mělo emigranta žrát, že je v USA, kde se cítí doma? Pořád lepší, než být v Česku, koukat se denně na nějaké otrávené ksichty a poslouchat ty nemožné žvásty. A to nemluvím o nějakém zařizování na českém úřadu.

      Vymazat
    3. To jsou halt takové typicky české kecy hlupáků, kteří si nedovedou lepší život někde jinde než ve své kotlině představit. Takové namyšlené č. pako se pak opravdu domnívá, že každý emigrant teskní o návratu mezi pitomé švejky, do toho až neskutečného českého bordelu, kde si všichni závidí i suché v nosu a navzájem se okrádají.

      Vymazat
    4. Haha, prý "lepší život" "cítí se doma" ... :-)))))

      Vždyť Hedvíček žije prakticky jen na českém internetu, bez ČR nemůže být ani minutu, (že mě huba nebolí), ani vteřinu! :-D

      Jen spánek ho vysvobozuje z toho nežití v USA. To že fyzicky přebývá v USA, vůbec o ničem nevypovídá, kdyby si pronajal nějakou zemljanku někde na Sibiři a měl tam přípojku k internetu, tak to vyjde úplně na stejno. ;-)

      Hedvíček totiž bez ČR nemůže žít! :-)

      Vymazat
    5. Anonymní29. ledna 2014 7:13

      To je na celé "Cause Hedvíček" nejvíce legrační. Američan z Kojetína začíná úřadovat na svém českém blogu vždy ráno, dopoledne jejich času, kdy nejdříve maže nesouhlasné komentáře a povoluje příspěvky svých věrných rektálních alpinistů a nepravidelně přispívajících submisivních vohnoutů. Poté jde na české servery Novinky.cz / Seznam.cz , Idnes.cz, případně survuje po web.stránkách českého bulváru. Pokud zde nalezne vhodné, protičesky vyznívající články, za pomoci "CTRL C a CTRL V" je postuje na svém Agitpropu, doplňujíce je přídavkem vulgarit, obscénností, verbální agresivity a urážek žen. Toť zhruba celá Hedvíčkova publikační činnost.

      Během dne (pokud nejede na nákup do Walmart, nebo k ošetřujícímu lékaři) Hedvíček za pomoci e-mailu spamuje, světe div se - opět český internet. Kontroluje komentáře a tak se opakuje ranní činnost. K večeru se Hedvíček u zpráv FOX NEWS nacpe nějakým vysoce kalorickým "Junk Food" (příčina jeho obezity a diabetes) a opět surfuje po českém internetu, vede diskuze ne českém Facebooku, kontroluje nové příspěvky na Dvoraně hlouposti Blogspot.com , Hedvicek.unas.cz , nebo aktivně vyhledává přes Google, zda se o něm něco nového neobjevilo na českém internetu.

      A tak jdou dny, týdny, měsíce, roky...
      Bez českého internetu a České republiky by byl Rostislav Hedvíček vyřízený. I tak je ve svém papundeklovém domě s jakuzzi sám, jako kůl v plotě, bez reálných přátel v okolí svého bydliště, bez rodiny, bez živáčka, odkázán jen na virtuální svět čs.internetu.

      Už to je docela slušný trest, za svinstva, které napáchal. A má to na doživotí.

      Vymazat
    6. Hedvuša má dům z betonu, aby mu ho neodfouknul весёлый ветер

      Vymazat
    7. "...na Ceskou republiku se muzu maximalne tak vysrat..."
      "...me je VASE republika uplne fuk..."
      RH

      (zdroj: http://hedvicek.unas.cz/)

      Vymazat
    8. No, skutečnost může být ještě horší: Hedvíček má celý den zapnutá česká rádia a televize, po telefonu (dnes je to za pár korun) neustále mluví pouze česky.

      Suma sumárum: je tam v USA úplně v p.... a dává to zoufale již mnoho let znát. :-)

      Vymazat
    9. Nemyslím si, že by byl tak ztracen a nějak zoufale osamocený. To jsou jen takové ty české domněnky o emigrantech. Hedvuša má solidní bydlení s komfortem, internet, televizi, radio, hlad určitě nemá ... S jeho zdrav. stavem je to sice něco jiného, ale zase ne tak tragického.

      Vymazat
    10. Jojo, komfort jako prase. Bydlí v papundeklovém domě, kde musí takřka nonstop běžet klimatizace, aby se přinejmenším v létě dala přežít ta horká pekla. A "internet, rádio a televizi", mu strašně v Česku závidíme, to tu má opravdu málokdo! :-D

      Ale Hedvíčkův skutečný život = přikován k PC na českém internetu - to je jeho celková náplň "života v USA". ;-)

      Vymazat
    11. Někdo má teplo rád - jiný nikoliv. Komfort je dnes i v Česku, ale např. s mezilidskými vztahy je to tam o dost horší.

      Vymazat
  7. Jak jsem napsal - tak se stalo.
    R.Hedvíček žije toliko českým internetem.
    Nyní posílal jakousi poníženou supliku novému ministru obrany České republiky.
    Tím si Hedvíček dodává jako by vlastní důležitosti, ve smyslu "Dámy a pánové, psal jsem ministru obrany". Něco asi jako když poručík Dub (ve Švejkovi) říkával: "O tom jsem mluvíval už před válkou s c.k.okresním hejtmanem".

    Podtrženo a sečteno: "Ross" Hedvicek je plnohodnotnou náhradou za humoristický týdeník Dikobraz :o)

    AGITPROP http://hedvicek.blog.cz/1401/dotaz-na-noveho-ministra-obrany

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kojetínský vidlák se zase dělá důležitým. Přece "internetová osobnost".

      Vymazat
    2. Re: Anonymní30. ledna 2014 3:06

      Kojetínský "Američan" R.Hedvíček internetovou osobností českého internetu na úrovna asi takových celebrit čs.kyberprostoru jako jsou: Henryk Lahola , Michal Kolesa , Radovan Kaluža , nebo Radek Hulán či (slovák) Laco Repáň . Schválně si tyhle exoty projeďte přes Google a pochopíte, že Rostislav Hedvíček mezi ně ideálně zapadne, jako kámen do mozaiky.

      Vymazat
    3. Není třeba projíždět Google, hedvíček prostě mezi exoty již dávno je: http://exotopedia.org
      ;-)

      Vymazat
  8. Tak jsem si to tady precetl, po nahodnem vygooglovani . No vy jste teda ale tak strasni primitivove , ze to nema obdoby. Popsat tolik mista dusevnima polucema , ktery se navic daji naprosto lehce vyvratit
    Co Rosta delal vubec nema nic spolecneho s nejakym vydelkem anebo sluzbou komukoliv. Vam musi stacit vedet, ze si Rosta velkoryse vytiral s bolsevikem prdel .
    Ja jsem Rostu za bolsevika bohuzel ke sve skode neznal a nikdy jsem hodnost majora nemel.
    Rosta spravne nic nikde nevyklada, soucasny vyvoj v cr mu v tom dava za pravdu.
    A ja vam preju aby jste si uzili to co vas ted ceka vy internetovi onanisti.
    Fakt vy jste takovi kokoti , ze to vola do nebes. Mate to zapotrebi se takhle verejne producirovat jako kreteni pro smich ?

    OdpovědětVymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.