Počet zobrazení stránky

úterý 20. srpna 2013

Dichtung und Wahrheit aneb co se píše jinde.

Čtenáře Dvorany hlouposti "Američana z Kojetína" by mohl zaujmout tento článek.


Difamační koutek aneb Dichtung und Wahrheit



Autorem je pan Tomáš Pecina , jenž je natolik známou (nejen internetovou) osobností, že je snad zbytečné jej představovat.

Pan Pecina zde velmi trefně glosuje činy Rostislava Hedvíčka a odhaluje některé ze lží, kterých se tento "zarytý odpůrce všeho českého" na internetu dopustil,v trapné snaze glorifikovat sám sebe jako "bojovníka s komunisty bez bázně a hany" ač skutečnost byla zcela jiná a Rostislav "Ross" Hedvíček se nakonec ukázal jako spokojený kolaborant s komunistickým režimem v totalitním Československu. 

Pod článkem je velmi zajímavá diskuze,která rovněž stojí za přečtení.


Rostislav "Ross" Hedvíček .



Hedviček o sobě tvrdí, že byl od nejútlejšího dětství utlačovaným synem z rodiny místních kulaků, že nesměl studovat.

Tuto lež ovšem vyvrací například i Rozsudek soudu z roku 1973 , který potrestal tehdy 17-letého R.Hedvíčka za dopravní nehodu, kterou způsobil. Je zde uvedeno,že Hedvíček je studentem Střední zemědělské školy v Přerově. 

Okresní soud v Přerově: Rozsudek z prosince 1973



Rostislav Hedvíček také mlžil o svém životě v Československu, o svém zaměstnání a nakonec i o tom, kdy a jak emigroval do zahraničí. 

Lépe jedenkrát vidět, než stokrát slyšet. Všechno podstatné najdete ve svazku z Archívu bezpečnostních složek, jenž obsahuje dobové materiály z roku 1986.


Dokumenty rok 1986:  Archív bezpečnostních složek


Tady se můžete sami přesvědčit jak R.Hedvíček na svém webu "s noblesou" píše o T.Pecinovi. 

http://dvoranaslavy.blogspot.cz/2012/07/tomas-pecina.html

Cituji: 

...T.P.je byvaly redaktor Britskych listu, defraudant, podvodnik, sudetonemecky aktivista, externi zamestnanec BIS.... 

...je rovnez regulerni peter puffer, ale pro svou tloustku neni v prazske gay komunite prilis obliben. Presto byl v minulosti sexualnim partnerem brazilsko-ceskeho gay novinare Fabiana Golga (neni mi znamo, zda byl "maminka" nebo "tatinek"), informace pochazi z Facebooku, kde Golgo uverejnil i fotografie. Mezitim se rozesli, pricina rozchodu mi neni znama... 

...atd, atd...



A na závěr: poslední slovo z diskuze na webu pana Peciny.


1:
Svazek dokazuje jeho lhaní o minulosti.

2:
V textu o mně není pravda skoro nic. V mém textu o něm je pravda každé slovo.

6 komentářů:

  1. Viktore, nejste vy ten znamy inzenyr z Kojetina? Myslim, ze se jmenoval ing. Viktor Krbec. Neohrozeny hrdina boje proti zrudam z CS Clubu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejste vy vrchni samice z velejesterovi ochranky, nekriticky verici kazdemu blabolu kojetinskeho svazaka?

      Vymazat
    2. Davide, takhle se k zene chovat nebudete! Omluvte se, nebo budu vyzadovat satisfakci!

      Vymazat
  2. Kojetinsky sasek a radobyamerican uplne zesisel a napada Kanadu, zemi do jejiz prizne se vloudil a jejiz obcanstvi mu umoznilo usadit se na Floride.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Typicke jednani mnoha ceskych emigrantu. Znam i takove, ktery proti svemu hostitelskemu statu pracovali pro cs. bolseviky a dnes pro MV CR. Ostuda.

      Vymazat
  3. No, Pecina není také úplně v pořádku, když dokáže vyplodit toto: "...mají vesměs velmi slušnou literární úroveň, jsou vtipné a nápadité a svou kritičností a nekompromisností...."

    Hedvíčkovy výblytky jsou plné nenávisti, urážek, vulgárností a lží. A ani nemají onu "slušnou literární úroveň".

    Jeho texty se také především vyznačují porušením zákonů (např. hanobení národa, šíření poplašné zprávy, urážek na cti, křivého obvinění, atd.).
    Proto také nelítá do ČR ("turisticky bojkotuje") přímo, ale výhradně jen do Německa nebo Rakouska,odkud pak pokračuje autem, aby se vyhnul kontrole dokladů a případného předvolání/zatčení přímo na letišti v Praze. Trestních oznámení je na něj opravdu hromada.

    OdpovědětVymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.