Počet zobrazení stránky

úterý 11. června 2013

Goodbye and Amen?

Rostislav "Ross" Hedvíček je jako český politik. Opět definitivně (pokolikáté už?) odchází ze svého blogu Aгитпроп/Agitprop, jakožto z internetů vůbec :-) 

A opět tak činí pateticky,v nepochybném očekávání,že houf jeho pochlebovačů a rektálních alpinistů uspořádá v diskuzi k článku virtuální tryznu s naléhavým voláním po tom,aby se jejich guru Ross vrátil zpět.

Případně po vzoru přepadení vysílače v Gliwicích se sehraje nějaká habaďůra - jako,že provokace od Krystlíka, Wernera či jiného "nepřítele" a Ross bude "nucen" se navrátit (vy sami jste to chtěli,bembeci) a za frenetického potlesku publika jeho věrných ze země kruhových objezdů, Želivky a zdegenerovaných komunistů, se navrátí k publikování svých názorů,které mají čím dál méně čtenářů.




Pohleďte sami, jediné oko nemůže zůstat suché!

I pres mou kritiku jsem mel radu lidi v Cesku velice rad a prave ti lide, ktere jsem mel rad me za me clanky nejvice vynadali. Kdyby mi nadavali jen lide, co mne nenavidi, to bych snesl, ale od lidi co jsem mel rad, to ne. Takze jsem skoncil.    

Poté megaloman Ross cituje komunistického básníka V.Nezvala (ta tajná láska k Praze a komoušům je v něm zažraná a potlačovaná,asi jako když si 4% pupůš nechce přiznat,že je buzna).

Sbohem a kdybychom se nikdy nesetkali
bylo to překrásné a bylo toho dost



Bylo to překrásné žel všecko má svůj konec
Mlč umíráčku m ten smutek já už znám

Polibek kapesník siréna lodní zvonec
tři čtyři úsměvy a potom zůstat sám.

Sbohem pratele.

Na závěr ještě aktuální foto,jenž Rostislav "Ross" Hedvíček, "Američan" z Kojetína, věnuje na památku svým nejvěrnějším. (Zda-li ono vyobrazení budou nosit na svých ňadrech dmoucích postklimakterické fanynky Blanka a Jkorcak ? Pepa Nosan jej může nosit v červených trenkách s bílým lampasem)

They say we die twice. Once when the breath leaves our body, and once when the last person we know says our name.



Hedvíčkův Agitprop: http://hedvicek.blog.cz/1306/a-co-dal


9 komentářů:

  1. Diskuse je u Hedvickova clanku uzavrena, jakoz i u ostatnich, takze si myslim, ze ho nejake virtualni tryzny nezajimaji, stejne jako nazory diskutujicich.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je chvilkova zalezitost. American z Kojetina dlouho nevydrzi bez svych "15 minutes of Fame", vsjo budět .

      Vymazat
    2. Nějak Ti předpovědi debile nevyšly co?

      Vymazat
    3. Pro: Upravenec30. června 2013 13:44

      Debile Upravence,

      jak vidis, moje predpoved me vysla uplne presne,nebot megaloman R.Hedvicek opet radostne pise ty sve blaboly, nebot nemuze byt bez svych opakovanych "Fifteen minutes of fame". Je to nejaka patologicka zalezitost v jeho psyché a jine uz to nebude.

      Muzes se zacist treba tady: http://hedvicek.blog.cz/1307/tak-jsem-si-zase-dopisoval

      Vymazat
  2. Přesně tak. V minutě před patetickou rozlúčkou Hedva ještě stihnul vyprdnout několik postů, resp. titulků ke copy/paste fotkám z internetu. Mám silné pochyby, že by chat s Honzou přivedl našeho exhibicionistu k tak již dlouho pendentní sebereflexi. Tak jako Zeman, měsíc po opici u klenotů, využil povodní aby mohl poznamenat, že měl tenkrát 39.9°C teplotu, tak Hedva narafičil svou fotku v plané naději, že ho někdo bude karikovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To samé jako když odešel do spisovatelského důchodu. Hedviček je rozený tragéd.

      Vymazat
  3. "Je to moje fotka"
    "Mily ctenari, fotografie vpravo je moje fotografie."

    http://hedvicek.unas.cz/cenzura-jana-sinagla-zrusena.html

    OdpovědětVymazat
  4. Hedvajz opět vytáhl na světlo několik let starý falzifikát(vytvořený proto, aby Catalanová odůvodnila svojí činnost a nepřišla o placené místo): http://hedvicek.blog.cz/1307/nazor-ceskeho-vlastence
    Originál prastarého článku je tady: http://www.szcpv.szm.com/06/anonym.html

    Další falzifikáty jsou tady: http://hedvicek.unas.cz/2.htm , úplně dole, v rámečku s názvem "Anonym".

    OdpovědětVymazat
  5. Hwedvíček - komická figurka.

    Nejprolhanější známý Čech, s výrazivem nejhrubší vulgární spodiny.

    Všude se chlubí že žije v USA na Floridě (heč!), ale z toho života tam nic nemá, protože je 24/7 na českém internetu který je jeho skutečným domovem. Spíše to svědčí o jeho neskonalé zoufalosti, ale vrátit se do ČR nemůže a to ho dohání k zuřivosti. Začarovaný kruh - permanentní frustrace a vylévání si zloby.

    On totiž není žádný Američan, on je v USA tím největším cizincem.

    OdpovědětVymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.