Počet zobrazení stránky

čtvrtek 25. dubna 2013

TAK NÁM ZAKÁZALI HEDVÍČKA

 "Tak nám zakázali Hedvíčka" řekla posluhovačka Blanka panu Pepovi, který byl stižen alkoholismem a rozpouštěl si  právě Antabus ve vodě.

"Kterýho Hedvíčka, paní Blanko?" otázal se Pepa, nepřestávaje míchat Antabus v poháru vody z Želivky.
"Já znám dva Hedvíčky. Jednoho, ten byl c.k.slouhou ve Vídni a potom znám ještě Hedvíčka, co sbírá psí hovínka. Vobou není žádná škoda." 

"Ale, milostpane, pana Rosse Hedvíčka, Američana z Kojetína, toho tlustýho, nenávistnýho."
 "Ježíšmarjá," vykřikl Pepa, "to je dobrý. A kde se mu to, panu Hedvíčkovi, stalo?"
 "Bloknuli ho v Seznamu, milostpane, z IP adresy, vědí?"




 "Tak se podívejme, paní Blanko. Jó, takovej pán si ledacos může dovolit, a ani si nepomyslí, jak takové rozesílání spamu může nešt'astné skončit." 
A na Seznamu CZ k tomu, to je v Čečně, paní Blanko. To udělali asi Češi."





Jsem zakazany na Seznamu...

Úterý v 21:49 | Ross Hedvicek
Pravda a laska zvitezily... ano, vy komunisticti hlupaci!!!

A jaka by tedy mela byt moje GROMYKO TIT-FOR-TAT odpoved? Mam zakazat pristup na tento blog vsem, co jdou z IP adres seznam.cz? Mam ze sveho listu na rozesilani upoutavek vyhazet vsechny, kdo maji adresu na seznam.cz? Co takhle fackovat kazdeho, kdo ma cesky vypadajici slovanskou drzku? Co tam zavedou v tom zasranem Cesku priste? Juden raus?




Rostislav Hedvíček - ani na Seznamu už není vítán.



Časy jsou zlé a na kojetínského barda se kromě "blokování" na Seznamu (u těch Čechů,za kterými furt dolézá,nenalézajíce ani špetku zájmu u Američanů) valí
i další rány egyptské: 

Ma leva noha

14. dubna 2013 v 23:11 | Ross Hedvicek |  Nesouvisla zamysleni...
Necekal jsem, ze se ma leva noha a problemy se zranenimi stanou takovou folklorni zabavou - dekuji z hloubi srdce za vsechny rady pro svou levou diabetickou nohu i za tu pravou nediabetickou.

Byl jsem nepochybne spravne diagnostikovan z nakazeni streptokoky a nemoci jmemem Erysipelas Pedis a polykam vsechna mozna antibiotika.

Prikladam uplne cerstvou fotku z dneska - vlevo je ma diabeticka noha, vpravo ma zdrava noha. Rozdil je viditelny a jasny i ceskemu inzenyrovi se suplerou v kapse.


Hlavne byt optimista...

14. dubna 2013 v 0:41 | Ross Hedvicek |  Nesouvisla zamysleni...





Tolika lidem Hedvíček ublížil...
...a blíží se čas,kdy bude muset za všechno zaplatit.

Žádný strom neroste do nebe a to,o Božích mlýnech platí stejně
v Česku, jako za velkou louží, v Americe. 


Coming soon:
Tohle je sekáč, ten se nezakecá.

6 komentářů:

  1. Vem ho čert, prolhaného pitomce !

    OdpovědětVymazat
  2. Asi konečně začaly fungovat ty antispamové fitry na Seznamu :-) Už vidím nenávistnýho Hedvíčka, ja se může vzteky posrat :-))) Mamrd

    OdpovědětVymazat
  3. Kojetin High Times26. dubna 2013 v 19:54

    Saying they had reached a point in their relationship where they were comfortable around each other at all times, local couple Ross Headweeczech, 90, and Jirka Vanek, 88, told KHT reporters Thursday they no longer have a problem using the toilet at the same time. “When we first started dating four years ago, we would always wait until the other had gotten off the toilet before we would even think of using it ourselves, but after a couple years living together, it was just like, ‘Who cares?’” said Jirka, claiming that her and her boyfriend’s simultaneous use of the toilet had, over time, just become part of their normal routine. “It’s perfectly natural, and it’s not like it’s anything we haven’t seen before. So now, if I need to relieve myself while Ross’s already using the toilet, I just sit right down and go. It’s no big deal.” Headweeczech and Vanek later stated, however, that while they know it’s something most couples are okay with these days, using the same sheets of toilet paper is a line they just won’t cross.

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzyvam Rosse Hedvicka, aby zamecel!

    OdpovědětVymazat
  5. The Quiet American in Brno - Tichý Američan v Brně.

    Detectives are searching since Wednesday night after American Kevin Dahlgren. I suspect him of the murder of four people in the city of Ivanovic. Under this name appears on the social networks. According to unofficial information, the victims of crime teacher, her husband and their two sons. According to the killing knife.

    Brněnští kriminalisté pátrají od středečních nočních hodin po Američanovi Kevinu Dahlgrenovi. Podezírají ho z vraždy čtyř lidí v městské části Ivanovice. Pod tímto jménem vystupuje na sociálních sítích. Podle zatím nepotvrzených informací je obětí činu učitelka, její manžel a jejich dva synové. Podle informací zabíjel nožem.

    OdpovědětVymazat
  6. http://hedvicek.unas.cz/

    ...opravdu by bylo nejlepsi cele Cesko buldozerama shrnout do roviny, pak vyasfaltovat, nadelat bile cary a udelat z toho parkoviste pro obchodni dum Skala v Budapesti - jak pred mnoha lety psaval na internetu jakysi silenec... Ross Hedvicek 15.05.2013 (o)



    ...Napada vas jine reseni nez to vsechno vybombardovat, srovnat buldozery, vyasfaltovat, nadelat zlute pruhy a mit z toho parkoviste pro obchodni dum Skala v Budapesti? Ross Hedvicek 11.01. 2008 (o)


    Koncentrace moji zloby??? Ja prece nejsem rozlobenej - ja bych je akorat chtel videt vsechny viset a Cesko vybombardovano a srovnano se zemi a vyasfaltovano a nadelany lajny a bylo by z toho krasny parkoviste pro obchodni dum Skala v Budapesti. Zadna zloba ve mne neni. Rosta (o)

    OdpovědětVymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.