Počet zobrazení stránky

neděle 7. října 2012

ROSTISLAV HEDVÍČEK UTŘEL HUBU.

Další slavná prohra "Američana" z Kojetína.

Prolhaný megaloman R.Hedvíček si opět postěžoval,jak je ten svět zlej,nikdo ho nemá rád a už ani ty české úřady ho neberou vážně. (To asi ty kruhové objezdy a voda z Želivky). 

Story na jeho webu 6.10.2012 : 

http://hedvicek.blog.cz/1210/zprava-o-stavu-bezpravi-v-ceske-republice


 

(Klikněte pro zvětšení na obrázek) 



Cituji: Me zhodnoceni je, ze dva podepsani nprap. Bc. Ondrej Vasicek, vrchni inspektor (co je Bc.?) a npor. Jaroslav Dusek, DiS, vedouci oddeleni (co to je DiS?) mi sdeluji, ze se mam jit bodnout, protoze jsem emigrant. Navic jsou pod dojmem, ze jsem "Rostislav" Hedvicek (nejsem, jsem legalne Ross) a ze jsem trestni oznameni podal ja (nepodal, podalo je on my behalf Statni zastupitelstvi Praha, ktere tuto situaci i nadale sleduje).



Vysetrovatele sdeluji, ze "nebyl zjisten primy umysl poskodit". Ano, protoze jsem emigrant a Krystlikovci ne, to jsou domorodci a vlastenci Stejne tak nebyl zjisten umysl poskodit v pripade database svazky.cz Stanislava Pence, ktery zverejnil osobni udaje VSECH emigrantu mezi lety 1968 az 1989 - protoze poskozeni jsou jen nejakci zasrani emigranti a Penc je domorodec, vlastenec a havloid.

Rostislav Hedvíček, zalykajíc se bezmocným hněvem nad tím faktem,že si z něj jiní dělají legraci, zapomíná,že on sám je autorem např. těchto webových stránek:





kde hrubě uráží své oponenty a domnělé nepřátele, zveřejňuje jejich adresy,data,fotografie a další osobní údaje jejich i rodinných příslušníků,včetně dětí a uvádí o těchto lidech vyloženě lživé, nebo překroucené skutečnosti.

A když se mu odvetou dostane jeho vlastní medicíny,má tu drzost cosi blekotat o "nebezpečném pronásledování" a podávat trestní oznámení.

Takže,Rostislave Hedvíčku,šoupej nohama a namáčej si své ochablé přirození ve vlažné vodě. Archívy o tobě ještě neřekly poslední slovo, pamětníci, kteří tě znali z Kojetína, také ještě všechno nezapoměli. Co takhle hezký dárek k Vánocům? Třebas článek "Po stopách RH v Kojetíně" ? 

    Stay tuned. New information is coming soon. 


Na fotografii:  Rostislav Hedvíček - Američan z Kojetína.
On the photo: Ross Hedvicek - American from czech Kojetín.
На фото: Ростислав Хедвичек - Американац iz Којетина




Doporučené čtení: 






9 komentářů:

  1. Bože můj,to je vidlák henten Hedvíček :)
    Nebylo by volné místo v sanatoriu MUDr.Chocholouška?

    OdpovědětVymazat
  2. Kojetinsky blbecek si mysli ze vsichni budou tancovat tak jak on piska.

    OdpovědětVymazat
  3. Tomáš Krystlík
    V roce 1978 obhájil na Katedře psychologie práce a řízení Filosofické fakulty University Karlovy v Praze magisterskou diplomovou práci s názvem Příspěvek k možnostem aplikace psychologické racionalizace práce
    Krystlík studoval tedy v letech 1974-1978 .
    To byla docela ostra doba na studovani - normalizace zacala, po proverkach - Krystlik musel byt kovany...

    OdpovědětVymazat
  4. Příspěvek skutečně hloupého kandidáta Dvorany hlouposti Davida Wernera:
    Pan Merta ma PhDr. a studoval VSCHT, chapu ze to je pro tebe ponekud slozite.

    Tak to má těžko PhD, protože to by musel vystudovat Filozofickou fakultu. PhD je zkratka z latinského Philosophiae Doctoris.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zijes skutecne v USA, bembeku?

      Nemuzes se alespon trochu vzdelat?

      Vymazat
  5. Krystlik neumí do pěti napočítat, natož si nastavit na svém blogu přes Google počítadlo.

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý post, díky za info.. ok.

    my blog: kvalitní dárek pro přítele ()

    OdpovědětVymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.