Počet zobrazení stránky

neděle 18. května 2014

Kterak Hedvíček pokrytecky mudroval.

Bývalý kolaborant s komunistickým režimem v Československu - Rostislav Hedvíček z Kojetína, opět na svém (po bolševicku pojmenovaném) blogu Nástěnka Agitprop, perlí své moudra, stavěje se pěkně po sviňácku, tak,jak umí jen on, do role morálního arbitra. 

Řekl bych,že normálnímu člověku se z hedvíčkova textu tzv."zvedne kufr" a jen ztěžka potlačí dávivé pocity.   



Tak tedy, slyšte pastuškové, slovo Hedvíčkovo (několik vybraných pasáží, zbytkem toho hnoje se bude muset laskavý čtenář prokousat sám na webu Hedvíčkově). 

Gottland

Dnes v 4:02 | Ross Hedvicek |  Clanky osvetove

...A ted si vezmete treba toho Jana Wericha - dokazal od roku 1948 az do sve smrti bezcharakterne kolaborovat s komunisty (Hral ve filmech? Hral. Byl zavreny? Nebyl. Jezdil si na prazdniny do Italie!)...

(Hedvíček se pak ještě trefuje do Marty Kubišové,jsou to však jen bláboly typu "čeští ynžynýři, voda z Želivky a kruhové objezdy.) 

A pro srovnání:

...A teď si vezměte třeba toho Rostislava Hedvíčka - dokázal až do roku 1986,do data své tzv. "emigrace," bezcharakterně kolaborovat s komunisty (Měl pracovní pozici v n.p.SELIKO určenou jen pro spolehlivé a loajální soudruhy? Měl. Byl zavřený? Nebyl. Opakovaně si s celou rodinou jezdil na dovolenou do Jugoslávie!)




Vybráno z diskuze 


2 Ondrass Ondrass | Dnes v 13:34 | Reagovat
Ze vy si Rossi, vubec dovolujete brat do huby Martu Kubisovou? Ona je moralne asi o deset pater vys nez Vy.
Vas pohled na vec je mozna nezkriveny ceskou optikou, ale ze byste byl zase takovy lumen, to teda urcite ne.

4 Ross Hedvicek Ross Hedvicek | E-mail | Dnes v 16:00 | Reagovat
[2]: Urcite nejsem "lumen" podle ceskych meritek (toho bych se nechtel dozit), ale jinak nevite, kdo vlastne jsem - takze drzte hubu, salutujte a tise soupejte nohama pred kazdym, kdo se obtezuje vam rict pravdu bez schvaleni vasi zkurvenou spolecnosti.


Na fotografii > Rostislav "Ross" Hedvíček.



Zbytek o R.Hedvíčkovi  si můžete nastudovat tady: 

http://www.pecina.cz/files/hedvicek1.pdf 



Sincerely

Viktor Čistič

33 komentářů:

  1. Hedvicka bere vazne pouze vrchni samice jeho ochranky Havlickova zena od krav a bezprizorni etnolozka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Havlíčková, Nosák a Dědík jsou jediní, co proti Hedvovi ani neceknou.

      Vymazat
    2. Proč by taky cekali - Dědík a Havlíčková jsou z Moravy, Nosák nevím.
      Tomu mají ale v Praze za zlé, že byl u StB.

      Vymazat
  2. Magor Hedvíček by měl chodit kanálama a každé ráno si u zrcadla nafackovat. Stejně už mu nikdo nevěří a je lidem pro smích.

    OdpovědětVymazat
  3. Hedva je opravdu komická figurka.
    Takového zoufalce aby jeden pohledal! :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Libi se mi, jaky ma Rossta retro bryle a very cool cerne navleky na zuby. S tim bych byl v patek u nas v tanecnim clubu fakt king. <3 Respect! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvuša kritizoval chrup herečky Kolářové. Pak se ale ukázalo, že sám má zuby úděsné.

      Vymazat
  5. Re: cool typek19. května 2014 4:43

    Rozesmál jste mě :-) Představa,jak guru Hedvíček trsá o pátečním večeru Charleston, Shimy, nebo Boogie-Woogie je k popukání. Možná by ještě udělal kariéru v Show průmyslu. Cirkusu Berousek prý chcípnul medvěd, tak by ho Hedvíček mohl nahradit a za práskání biče krotitele tancovat ku většímu pobavení pražského publika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se svoji bolavou nohou se muze tak sotva nekam doplouzit.

      Vymazat
  6. Kolaborant Hedvicek se vzrusuje:

    4 Ross Hedvicek | E-mail | Web | Včera v 17:24 | Reagovat


    [1]: Pane Haramule, cela ceska spolecnost aspon poslednich 100 lete je PRAGOCENTRICKA! A i kdyz volove jsou rovnomerne rozsireni po celem tom zasranem krateru po meteoritu, tak nemuzete poprit, ze jakekoliv svinstvo a kurevstvo, ktere se kdy stalo BYLO NARIZENO Z PRAHY!!! Nikdo z Kojetina nenaridil cele zemi zavirat lidi do komunistickych koncentraku, nikdo z Kojetina nenaridil sametovou revoluci a komunistum se nesmi nic stat!


    Kojetinsky svazak zapomnel ze u nich v kraji jsou komousi nejsilnejsi stranou. Takze by sametova revoluce tezko vzesla z Kojetina.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolaborant Hedvicek muze tak akorat drzet tlamu a byt rad, ze je rad. Divim se, ze tem hlupakum okolo nej jeste nedoslo, ze si jen prevlekl kabat.

      Vymazat
  7. Mohu potvrdit, ze tyto retro 80's bryle jako ma Hedvajz jsou dnes na indies tanecni scene velmi moderni. Nekteri tanecnici je jeste doplnuji plynovymi maskami a cernymi elastaky.

    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsou "černé elasťáky"?

      Vymazat
    2. Stačí text označit a dát s. Google vyhledat.

      Vymazat
  8. Vypadá to,že Hedvíčkovi se v diskuzích bouří jeho manšaft. Tedy,jen ti, kterým zbylo ještě drobet vlastního rozumu,sebeúcty a nejsou úplní bezmozci, tělem a duší oddanými svému guru,jako je submisivní Pepa Nos,nebo onen exdůstojník ČSLA. Ti samozřejmě ani nepípnou.

    Ani bych se nedivil,kdyby opět další osoby,dříve Hedvíčkovi věrné,byly přesunuty z jeho agitpropového dvorku do Dvorany slávy. Jako se to stalo panu Krystlíkovi, panu Malbeckovi či panu Dobákovi i jiným.

    KOMENTÁŘE AGITPROP http://hedvicek.blog.cz/1405/dotcenym-prazakum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korčáková mu napsala, že je zakomplexovaný. Takto Hedvu označili i jiní.

      Vymazat
    2. Děvenka je na Hedvušu již docela drzá. Asi se jí u něj moc nelíbilo.

      Vymazat
  9. Nejnovejsi clanek kojetinskeho psychotika:

    Dalsi cesky paserak :-)

    Je nutne mu neustale pripominat jak se nedavno chvastal ze nema uctu vuci ceskym zakonum a udajne pasoval sklopku do USA. Hedva nerealizoval ze tim porusuje americke zakony.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než se Hedvuša s celou rodinou uklidil za hranice, léta obcházel americké embargo na elektonické miniaturní součásty (integrované obvody) a pašoval je do ČSSR. Dalo se na tom až neuvěřitelně vydělávat, protože ty součástky potřebovaly hlavně výzkumné ústavy čs. armády.

      Vymazat
    2. Hedvíček se měl za bolševika velmi dobře: skvěle honorované protekční místo v Seliku, vedlejšák instruktora (učil brance ČSLA) ve Svazarmu, jejichž cestovku Autoturist pochopitelně využíval k opakovaným pobytům celé rodiny u Jadranu. Šikovný "kulacký synek" si ještě velmi pěkně přivydělával pašováním elektrotechn. součástek určených především pro výzkumáky čs. armády.

      Pro ilegální dovoz integrovaných obvodů podléhajícím záp. embargu měl tedy Rostík ideální podmínky (vybavení i informace) a výdělek z této činnosti byl tehdy na čs. poměry ohromný.

      Jako člen SSM, SČSP, PS VB, kandidát na členství v KSČ a spolupracovník StB si s. Hedvíček myslel, že se mu nemůže nikdy nic stát. Vždyť byl loajální a komunistickému režimu pomáhal kde jen mohl.

      Jenže chybička se vloudila, karta se obrátila a kolaborantovi hrozilo zatčení pro nedovolené podnikání. Měl ale kliku soudruh, neb s celou rodinou urychleně zmizel za hranice. Byl včas varován, nebo na Západ vysazen.

      http://jdem.cz/ba3r62 ---------- http://jdem.cz/ba3r72

      Vymazat
  10. Hedva, navzdory svým výrazně ruským rysům a divné angličtině, pořád nadává na Česko i Prahu, aby tam stále častějí jezdil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však se také proslýchá, že se chce na důchod vrátit do Kojetína...

      Vymazat
    2. O jeho navratu do Kojetina ci nekam do Ceska silne pochybuji.

      Vymazat
    3. No, Ross je na tom na Floride dost mizerne. Sousedi z ulice si z nej dost delaji srandu, je to takovy vychodoevropan s lamanou anglictinou, prizvukem "like the bad guys from James Bond movie" a, co si budeme povidat, trochu "zvlastni" povahou. Pry mu rikaji Borat.

      V Kojetine uz na nej taky neni nikdo zvedavy, ale aspon to bude mit bliz domu a do Prahy, tam ho to nejvic tahne, stejne brebenti jen cesky a potreboval by si najit nejakou ceskou holku, aby mu to netlacilo na mozek.

      Vymazat
    4. BORAT - tak to je na Hedvu skutecne trefne.

      Vymazat
    5. BORAT - tak to je na Hedvu skutecne trefne.

      Vymazat
  11. A sakra!
    Vypadá to,že pan Jiří Wolf, bývalý politický vězeň,který na rozdíl od Hedvíčka s komunisty nekolaboroval,ale byl mučen v bolševických vězeních, bude již brzy přesunut do hedvajzovské Dvorany slávy hlupáků čs.internetu, neboť v diskuzi projevuje svůj názor - na rozdíl od jiných submisivních vohnoutů,jenž zasunují v komentářích své anální sondy hluboka do rekta Rostislava Hedvíčka.

    DISKUZE http://hedvicek.blog.cz/1405/jste-blazni#komentare

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypada to tak. Hedvajz da do svoji Dvorany nakonec stejne uplne vsechny.

      Vymazat
    2. Hedvíček už si to tady přečetl, tak "nenápadně" hodil zpátečku a vyplodil článek kladně hodnotící pana Wolfa :o)
      Samozřejmě,takovým způsobem,že trochu špíny na Jiřím Wolfovi nakydáno nechal. Navíc,minimálně jeden komentář v diskuzi psal Hedvíček pod jiným nickname,ale je ve své sebestřednosti tak hloupý,že si neuvědomuje,že je čitelný jak reklamy na Donauzentrum.

      ČLÁNEK http://hedvicek.blog.cz/1405/orodovani-za-jiriho-wolfa

      Vymazat
    3. Nejenom Wolf kojetinsky psychotik utpci i na jine verne:

      Mam tri kamarady v Cesku, takove ty soukrome "svate za dedinu", co byli za komunistu zavreni, mam je rad a mam vuci nim nadprumernou miru tolerance. Je to Jiri Wolf, Petr Cibulka a Vladimir Hucin (serazeno podle delky ztravene v komunistickych kriminalech). Jsou to pro mne hrdinove, kterymi oni sami nechteli byt. Na kazdem z nich se ty priserne roky v komunistickych vezenich nejak podepsaly. Wolf se oblika do historickych kroju a ma naivni nazory na cirkevni restituce, Cibulka vsechno resi siderickym kyvadelkem a Hucin porad mluvi tim strojove urednim tonem.

      Vymazat
    4. Kojetinsky pomatenec si plete film Nemou barikadu s Vyssim principem:

      S tim vracenim majetku je to jako s "vyssim principem mravnim" v Neme barikade a to: POKUD BYLO NECO UKRADENO - TAK TO MUSI BYT VRACENO! Bez ohledu na to jestli jsou to nepopularni katolici a nebo treba nacisti.

      Vymazat
    5. Hedva je nejen blbý, ale i líný. Děj filmu je přece k nalezení na internátu.

      Vymazat
  12. Luis :
    Vy jste tady uplne ochujeli. To jsou slataniny a typicky uchylne fabulace. Jedine, co by te omlouvalo ty, co si pises Viktore, je, ze to delas za penize. Coz by se dalo predpokladat podle toho, kolik tomu venujes casu. Jenze to by jsi v tom pripade vedel jak o Hedvickovi, tak o me co je pravda a musel by jsi zakonite prijit do styku s nekym kdo me zna osobne, protoze hromada z nich jeste stale slouzi. Za tech 15 let se nenasel nekdo, kdo by me komentoval z pozice ze me zna. Ty tvoje vycucavky z prstu spise svedci o tom, ze nemas co delat, nejsi moc stary - mas IT znalosti a jsi dobre zabezpeceny. Nejspise invalidni duchodce. Tipnul bych tvoje prave jmeno na Boris Dobak podle toho co Dobak napsal o sobe na cs-clubu.
    Pokusim se ti zjednodusit praci, aby ti zbyl cas na neco normalniho :
    -S Rostou jsem se nikdy nepotkal a to dodnes.
    -Vim jak se veci maji, znam styl prace slozek za minuleho rezimu takze umim odfiltrovat demagogicke nanosy , ostatne znam teorii komunisticke propagandy takze me nikdo proti Hedvickovi nerozestve. Proto take vim co je pravda v tom co pise Rosta a co pises ty.
    -Slouzil jsem ve Valasskem Mezirici u PTPaku - vic me tehdy bolsevici nedovolili.
    -Ani ja ani Rosta jsme soucastky nepasovali. Paseractvi el. soucastek byla vysada ceskych diplomatu resp. jejich synu jak z MZO , tak ze zamini..
    -Co Rosta delal je nad ramec tve schopnosti chapat, tak se s tim nezatezuj a ty jsi ten posledni komu by se kdokoliv sveroval.

    Radim ti, zacni se sebou neco delat, tvoje onemocneni ma progresivni trend- uz jsem ti to napsal na cs-clubu..
    A prestante tady vy prasata zneuzivat moje jmeno pri psani debilnich prispevku.

    OdpovědětVymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.