Počet zobrazení stránky

středa 5. března 2014

3x Ross Hedvíček a jacuzzi

Kojetinský megaloman Rostislav "Ross" Hedvíček má potřebu neustále dávat svým věrným v sektě a několika zbylým čtenářům Agitpropu najevo,že jeho papundeklová haluzna na Floridě ukrývá bazén "jacuzzi". 

Tentokrát však Hedvíček nenatáčí k zoufalosti osamělý bazén, ve kterém si očvachtává svoji diabetickou nohu, ani nepořizuje nahrávku,kde vulgárně,jako ruský mužik,uráží svého domnělého oponenta.

Kdepak, tentokrát uvidíme onačejší video! Z Prahy,z Rosťou milovaného města kruhových objezdů, promovaných inžinýrů a želivské vody, přijela jeho bláznivá obdivovatelka Jiřina (návštěvě jsem se věnoval písmem i obrazem v již dříve publikovaném článku zde na Dvoraně hlouposti Rosti Hedvíčka).



To, co spatříte na videozáznamu, který Hedvajz zveřejnil na serveru Youtube, ve vás zanechá nesmazatelné pocity a odvahu pustit si video znovu neleznete patrně jen pod vlivem alkoholu, nebo jiné návykové látky.
(Zkuste třeba červené víno, ostatně i bláznivá Jiřina si na záznamu spokojeně pomlaskává jako kojetínská podruhyně).    

Rusalka v jacuzzi...

Neděle v 20:24 |  Clanky osvetove
Pro vsechny bezcharakterni trotly, co se cpou lidem do prizne, lezou jim do soukromi a pak uverejnuji blbosti na internetu.

Jiřina v jacuzzi - kliknutím obrázek zvětšíte.







Anebo zde:  Jirina v bazenu

Před talentem Jiřiny Korčákové bledne i Barbara Hendricks.



A opět v hlavní roli bazén Rosse Hedvíčka  :o)





Jak se u bazénu volá,tak se z šatny ozývá.



Mimochodem, diskuze k oné bazénové ohavnosti je také počtení za všechny peníze.
První si v komentářích vzala slovo Jiřina Korčáková.

Komentáře

1 jkorcak jkorcak | E-mail | Web | Neděle v 21:18 | Reagovat
Aby bylo jasno, uverejneno s mym souhlasem neb to, co nekteri borci uverejnuji na internetu o lidech, kterym se vetreli do prizne, aby mohli cmuchat v jejich soukromi, to je neuveritelne, to jsou neskutecne blbosti a sprostactvi. Zastavam nazor, ze horsi uz to snad nemuze ani byt a tak jsme si s Rostou solidarne a s chuti zablbli na kvadrat  a ja jsem k tomu jeste vyjadrila prani, aby tam Rosta napsal "Zaslouzila umelkyne Jirina Korcakova" a osobne a s predstihem k tomu pro vsechny ty trotly dodavam: VYS...E SI VOKO! 

6 hankaK hankaK | E-mail | Pondělí v 13:37 | Reagovat
Ty holka, co mas v te sklenicce??? Ja si te ulozim, az se budu zase potrebovat zasmat, pustim si te.
Je mi lito, ze se nedostanu na Floridu, ale co neni letos, muze byt pristi rok.
A jestli te nenacapam letos v Praze, tak si hodim masli.

8 Natasha Natasha | Pondělí v 19:12 | Reagovat
Jirinka, proc jsi nepredvedla svoje ASSets ?  pozaduji toto producirovani se za vrchol nevkusu nikoli hodny Slavjanske diefky 

15 jkorcak jkorcak | E-mail | Dnes v 11:16 | Reagovat
[6]: Ve sklenicce mam vino.Proto jsme tu mydlovou operetu vyvedli, aby ses zasmala, tady si lidi mejou hlavy na internetu a jsou na sebe sprosti, ja jsem se zase ztriskala v Rostove vane po libosti.
My jsme puvodne blbnuli jen tak v soukromi, ale tady je moda zverejnovat na "internatu" soukromi cizi, tak my jsme nechali prosaknout Rostovu virivku.
A kdyz muze Valdova, to jest Ceska vystavovat na anglickem webu svazky ceske STB a Australan Vanek posilat do USA sprosta udani a pomluvy, aby znicil zivot potomstvu lidi jemu nepohodlnych, proc bychom se my nemohly ztriskat v americke virivce a posilat pritom srdecne pozdravy z Prahy? Koneckoncu povest, kterou pritom muzeme znicit je jenom nase vlastni! :-D

16 jkorcak jkorcak | E-mail | Dnes v 12:01 | Reagovat
[8]: [9]: Inzenyrko Natasho! Co to je ASSets? To co predvadis ve svych jazykovych calamadach ty?
Vysvetli nam "Slavjanskym diefkam" jako spravna vedecka pracovnice pochazejici ze (s)prosteho lidu, kde ma nevkus svuj vrchol ... u tebe? Vzdyky jsem si myslela, ze nevkus zadny vrchol nema, ani rad, proto si tak potrpi na metaly, tituly, vyznamenani ... a rady!
[9]:[12]: Tva panicka hruza z predstavy, ze nejaka Slavjanska diefka znesvetit by mohla paane RH's bathroom-uh nejakymi svymi ASSets (i kdyz nevim, co to je), se mi jevi jako naozaj vymluvna corroburujici ie implicitlivje potvrzujici moji domenku, ze jsi v podstate plassi muz s kompil(k)ovanou dushi z(h)eny ... ze ty by ses chtela v te RH's bathroom-uh take takhle ztriskat! Holenku na to by ti ani tve vedecke prace a vsechny tvoje Nobelovy ceny nestacily! Mne stouplo vino do hlavy a ty hned vedes dialog s nejakymi mymi ASSets (i kdyz nevim, co to je), nechtela bys to hodit na papir? Nejaky ten Alfons Mucha by se nam tu siknul. Mohla bys diskutovat s Rostou o umeni (to on rad)! A rovnou mu vysvetli ten svuj nazor, ze nema lezt na vrchol! :-P
17 jkorcak jkorcak | E-mail | Dnes v 15:59 | Reagovat
[6]:Ja jsem ted porad v Praze, ale slouzim nocni sluzby, takze bude lepsi dat mi vedet. Posledne to nevyslo, moc mne to mrzelo, uz se na tebe moc tesim! Budes mi povidat, jak krasne jsou v lete vsechny ty destinace, ktere ja videla na podzim. :-D





Sincerely

Viktor Čistič

36 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Hedva ale chce, aby se o nem psalo neustale. Jak - to je dnes uz zcela vedlejsi.

    OdpovědětVymazat
  3. Ha ha ha, nejnovější výplod megalomanského a sebestředného psychopata:

    "Casto ted dostavam dotazy, co jako rikam na Ukrajinu."
    ;-)

    http://hedvicek.blog.cz/1403/stejny-kozich-obraceny-naruby

    OdpovědětVymazat
  4. Ze pry "jeho papundeklová haluzna na Floridě " haha. Beton, ty ceska pico! Beton!

    Ross Hedvicek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty Kojetínskej zmrde, až se vrátíš do ČR, tak budeš na fízlárně za ty "české píči" dennodenně. ;-)

      To totiž málokdo ví, že Kojetínská bestie uvažuje o tom, že by se na důchod vrátil do ČR. Zároveň mu je ale jasné, že by čelil trestním oznámením a soudům, za všechna ta zvěrstva zrůdnosti, co za ta léta napáchal a co jsou v ČR trestnými činy.

      To ho dovádí opět k zuřivosti - buď se doživotně vztekat na Floridě (kde je úplně v hajzlu, pravý domov je totiž český internet), anebo návrat do ČR, ale s velkými problémy a pravděpodobným vězením.

      Vymazat
    2. Hamršák se vraci do Kojetina? To jsem nevedel. Asi to bude tim, ze mezi Americany nikdy poradne nezapadl.

      Vymazat
  5. Hedvajz uz ze zoufalstvi zverejnuje stare clanky Ivana Spacka.

    OdpovědětVymazat
  6. Kojetinsky silenec prska vzteky ze zverejnili jeho spisy.
    Pochybuji ze by byl stejne pohorseny kdyby dostal do pracek krystlikuv spis a nezverejnil ho.

    OdpovědětVymazat
  7. Podivejte se na hedvuv blog. Podrekl se ze o ztratu obcanstvi vubec neusiloval.

    OdpovědětVymazat
  8. Po atentátech na Hedvicka zachvátila režim paranoia, líčí agent z CS Clubu

    Fanatické uctívání Nejvyššího vůdce, poslušné masy a nemilosrdný trest pro ty, kteří se odváží vzdorovat. Hedvickuv režim v CS Clubu působí na první pohled sebevědomě a neotřesitelně, ale pravda je trochu jinde, tvrdí bývalý agent rozvědky BIS. Bývalý agent rozvědky se s reportérem KHT sešel v Kojetine. Podsaditý devadesátník, který z CS Clubu utekl v roce 2005, sice nechtěl zveřejnit své jméno (ve článku vystupuje pouze jako "Pan Viktor K."), otevřeně však promluvil o vnitrostranických intrikách, které režimem otřásly v základech a vyvolaly v něm úzkostný strach o vlastní existenci, jenž vyústil v četné represe proti jeho nepřátelům - ať už skutečným, nebo domnělým.

    OdpovědětVymazat
  9. Bývalý esenbák8. dubna 2014 v 15:06

    Před časem jsem se hospodě účastnil s místními strejdy diskuze o Hedvíčkovi z Kojetína. Pamatuji si ho jako velkého snědého borce s brýlemi, co s námi chodil sloužit jako pomocník. Tyhle lidi, kteří ve svém volnu navlékali pásky PS-VB a buzerovali spoluobčany, jsem vůbec nechápal. Rosťa byl jedním z nich. Až moc aktivní a říkalo se, že i donáší, proto ho také většina příslušníků nesnášela. Při noční službě s takovým uvědomělým volem si nemohli ani na chvilku zdřímnout, nebo se ulejt.

    Někdy mi také šel na nervy, ale jinak jsem s ním vycházel docela dobře. Byli jsme přibližně stejně staří, on byl rád důležitý, tak jsem ho nechával jednat. To se mu líbilo a třeba řidičům kontroloval všechno možné: tlak v pneumatikách, co vezou, u služ. vozidel příkaz k jízdě (stasku), čitelnost firemního označení ... atd., až mi to bylo i trapné.

    Hedvíček se mi tehdy chtěl zavděčit, taky mi důvěřoval a tak jsem se o něm i něco dozvěděl. Na vojně prý byl u pohraničníků, kde pak i dělal pátrače. To byl voják PS v civilu, s pistolí a pouty, který na rotu vysílačkou hlásil podezřelé osoby směřující k hranici, nebo je i sám kontroloval dle pokynů op. důstojníka. Třeba kecal, ale zapsaný byl dobře.

    Pracoval v lihovaru jako bezpečák a mimo dělal také instruktora jízd ve svazarmu. Být u pomocné stráže VB prý dostal jako stranický úkol, se svěřoval a já se měl na pozoru. Zvláště když líčil, že každý rok jezdí s rodinou do Jugoslávie a nabízel mi sehnat nezvyklé a velké hodinky, co měl na ruce. Byly pěkné, prý zaručeně vodotěsné a velmi přesné, na baterii. Rosťa měl i jiné pěkné věci: kovové brýle s tónovanými skly, jap. kalkulačku, džíny, pevné boty ... všechno ze západu. Do republiky i něco důležitého vozil a proto mu povolovali ty zájezdy do Jugošky s cestovkou od svazarmu.

    Hedvíček si si v Kojetíně nežil špatně, hodně vydělával, patřil k lepším lidem. Dnes je z něj veliký nepřítel komunistů, kterým se co já pamatuji snažil vždy všemožně zavděčit. Proč Hedvíčkovi emigrovali nevím, ale říká se, že mu hrozilo obvinění z nedovolého podnikání, možná i jiných věcí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvicek byl kolaborantskej hajzl, ktery utekl pred kriminalem. Nekdo jej varoval, ze zacolo zatykani paseraku integr. obvodu a jejich obvinovani z nedovoleneho podnikani.

      Vsechno co si pracne vybudoval bylo najednou v haji. Venku byl obycejny supak, ktery ani nic poradneho neumel. Proto zacal nenavidet komunisty, kterym driv tak obetave pomahal.

      Je take mozne, ze soudruzi "kulackeho synka" za hranice vysadili jako sveho cloveka - donasece. V tom pripade je jeho antikomunismus jen urcity druh kryti.

      Vymazat
  10. Spadla klec. Muž zajal podivné stvoření, může jít o mýtickou kojetinskou bestii

    Kojetinska bestie, tedy „vycucávač koz” Ross Hedvicek, je stvoření, o kterém se mluví už desítky let. Objevuje se zejména v oblasti USA a Kojetina. V minulosti bylo pořízeno už mnoho záběrů tohoto živočicha a stále není tak úplně jasné, zda jde skutečně o neznámé stvoření, či prostě nějaké zvíře s prašivinou.

    Kojetinsky par ing. Viktor Krebs a Jirka Vanek má na své zahradě stvoření, které vyvolává mnoho otázek. Ta základní je jasná - jde o legendární bestii? Zdravý rozum velí odpovědět ne, ale je to zcela jisté? Jirka a její manžel Viktor objevili živočicha bez srsti, který vydával divné zvuky jako "Cesi ste pice" a živil se kukuřicí u domu. Další důvod, proč by mělo jít o kojetinskou bestii, která se má živit primárně krví hospodářského zvířectva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. KHT co to tady blabolis pod vlivem omamnych latek, nema to hlavu ani patu, nezvedne to ani koutky ust k usmevu. Doporucuji Ti neztracet cas s timto literarnim brakem nevalne urovne. Uspesnejsi bude umyt si zmastene vlasy a vymackat bedary a venovat se radeji zkulturneni sve telesne schranky. S dusevni zakladnou nic nenadelas, to je vrozene.

      Vymazat
  11. Martiiin2008
    před 1 měsícem

    ožratá stará škebla, co víc? :)
    Odpovědět

    Viktor Čistý
    před 1 měsícem

    Více zde: http://dvoranahlouposti.blogspot.cz/2014/03/3x-ross-hedvicek-jacuzzi.html
    Odpovědět


    Viktor Čistý
    před 1 měsícem
    Odpovědět



    Jiřina Korčáková
    před 1 sekundou

    Ještě více zde: http://youtu.be/s4K4UPanMGE
    Odpovědět


    Jiřina Korčáková
    před 0 sekundami (upraveno)

    Thank You So Much My Innocent Darling - Díky za krásnou Ameriku, díky za novou chuť do života, díky za všechno štěstí, které jsi mi dal, za nenávist svých nepřátel neneseš vinu, odpouštím ti peklo, které se jejich přičiněním snáší na mou hlavu, ať už jsou to boží mlýny nebo ne, věřím, že trest je nemine. MILÝ ROSŤO, VZPOMÍNÁM S LÁSKOU NA NÁŠ NOČNÍ VÝLET.

    http://youtu.be/s4K4UPanMGE






    OdpovědětVymazat
  12. Martiiin2008
    před 1 měsícem

    ožratá stará škebla, co víc? :)
    Odpovědět

    Viktor Čistý
    před 1 měsícem

    Více zde: http://dvoranahlouposti.blogspot.cz/2014/03/3x-ross-hedvicek-jacuzzi.html
    Odpovědět


    Jiřina Korčáková
    před 1 sekundou

    Ještě více zde: http://youtu.be/s4K4UPanMGE

    Odpovědět


    Jiřina Korčáková
    před 0 sekundami (upraveno)

    Thank You So Much My Innocent Darling - Díky za krásnou Ameriku, díky za novou chuť do života, díky za všechno štěstí, které jsi mi dal, za nenávist svých nepřátel neneseš vinu, odpouštím ti peklo, které se jejich přičiněním snáší na mou hlavu, ať už jsou to boží mlýny nebo ne, věřím, že trest je nemine. MILÝ ROSŤO, VZPOMÍNÁM S LÁSKOU NA NÁŠ NOČNÍ VÝLET.

    http://youtu.be/s4K4UPanMGE

    OdpovědětVymazat
  13. Thank You So Much My Innocent Darling - Díky za krásnou Ameriku, díky za novou chuť do života, díky za všechno štěstí, které jsi mi dal, za nenávist svých nepřátel neneseš vinu, odpouštím ti peklo, které se jejich přičiněním snáší na mou hlavu, ať už jsou to boží mlýny nebo ne, věřím, že trest je nemine. MILÝ ROSŤO, VZPOMÍNÁM S LÁSKOU NA NÁŠ NOČNÍ VÝLET.

    http://youtu.be/s4K4UPanMGE

    OdpovědětVymazat
  14. "Proc jste neemigrovali, otroci? " (http://hedvicek.blog.cz/1404/proc-jste-neemigrovali-otroci)

    Jediný známý otrok je Hedvíček - otrok českého internetu... :-)))))

    OdpovědětVymazat
  15. Pani Korcakovou respektuji. Spolu s panem Haramulem se u kojetinskeho saska zastali pana Vanka.

    OdpovědětVymazat
  16. Video z CS-Clubu připomíná rituál. Už proto, že se v různých intervalech opakuje. Podle chovatelů a kurátora primátů tak pravděpodobně samice Jiřina ujišťuje nadsamce Rosstu o své přízni.

    Celá skupina a Rossem v čele - tedy kromě Pepanosse, která to jen zpovzdálí užasle sleduje - totiž takto čas od času obejde CS Club. Někdy i několikrát za den. Vzápětí se situace vždy zklidní, hlavně na Rostovi je zřejmě, jak je rád, že má tuto "povinnost" za sebou.

    Na videu se před Rossem nejprve předvádí vedoucí samice Jiřina v jaccuzzi. A vzápětí stříbrohřbetého samce vyprovokuje spolu s ostatními samicemi k tomu, co by se dalo nazvat "průvodem".

    Pak si Blanka převezme flasku vina, chvíli se zase předvádí ona. Ross dá nakonec samicím najevo, aby ho už neobtěžovaly. Poté zase zavládne pohoda, samice se uloží k odpočinku, po chvíli Ross a Pepanoss válí sudy. Samice Blanka to celé pozoruje docela zmatená, jako by tomu nerozuměla (jako uměle odchovaná se tato samice chová jinak než ostatní, jak se dočtete v článku jinde).

    OdpovědětVymazat
  17. Hedvouš vyrábí videopaskvily jen z jediného prostého důvodu - aby naštval ostatní. Naivně se domnívá, že každý musí zákonitě puknout od závistí. Chlubí se.

    V představách osamoceného blba totiž zůstal v Kojetíně 80. let, kdy se kolaborací s komunisty a šmelinou vyšvihl mezi tzv. "lepší lidi" (jako byl řezník, zelinář, taxikář ...), a u spoluobčanů tenkrát budil velkou závist.

    OdpovědětVymazat
  18. Neprošlo? Se divím ... Máte nového příznivce, hošové! Užijte si to. Jenom opravdu, opravdu nevím, jestli na vás ti poškození nakonec neházejí brouka kakáka. Hošci, hošci ...

    ... Rusalka ve vířivce o všem svědčí, lidé z mého okolí byli konsternováni
    ... ZAMYSLI SE NAD TOUTO TVOJI NEPŘÍČETNOSTÍ
    ... Dobře vím, o co Ti kráčí. Jen by mne zajímalo, jestli by Tě vdovec zajímal, kdyby žil v Kojetíně a pracoval na statku a nosil umouněné montérky ....
    ... vezmi si něco na nervy
    ... http://.../1311/odvazana-starenka
    ... Odhalil Tě dokonale. Tak se nad sebou zamysli.
    ... Jsi regulerni blazen

    Taaaak, a teď jste tady pěkně všichni pohromadě a ani to moc nebolelo. Tak buďte pěkně hodní a poslouchejte paní Doktorku! Víte, že to s vámi myslí dobře!

    OdpovědětVymazat
  19. Co si kdo navaři paní Korčáková, anonymní z 20.5.2014, to si musí i sníst.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PSSSST! Paní doktorová si vzala slovo!

      Vymazat
    2. Slyšela jsem, že se tady o mně mluví. Schovávejte se laskavě za vlastní břevna, ano?

      Vymazat
    3. Korcakova, snaha se usadit na Floride zda se, ze nevysla. A to jste se tak snazila pusobit jako Sophia Loren.

      Vymazat
  20. Korcakova, zazpivejte nam jeste neco v prazske virivce a odlozte ruske obrplavky, at si uzijeme lepych tvaru.

    OdpovědětVymazat
  21. Šla Nanynka do zelí, natrhala DDT ...

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní z 29.5.2014, paní Korčáková nevařila sama a zdá se, že se při tom nenudila, i ruské obrplavky tu a tam určitě odložila. Možná i každý den? Závidíte?

    OdpovědětVymazat
  23. Obrplavky XXXXL poridila na Floride, anebo je to dovoz Moskva :)))

    OdpovědětVymazat
  24. J.Korcak se domniva, ze ji nekdo neco zavidi, ale marne premyslim, co by to tak melo byt.

    OdpovědětVymazat
  25. Obrplavky XXXXL, vam by jiste slusely, ale vy mate asi jeste vetsi.

    OdpovědětVymazat
  26. Korcakova se chlubi, ze precetla svetovou literaturu, pise u Hedvicka anonymne, ale tak jebla je jen ona a uz z toho i silha jak trefne poznamenala, jak je zjevne pri falesnem zpevu pisne o DDT.

    OdpovědětVymazat
  27. Cetl jsem to, je jeste trapnejsi, nez jsem si puvodne myslel. Baba uz se prestala kontrolovat.

    OdpovědětVymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.